Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sčítání nadějí

Elena Valeriánová 27.1. 07:12
Sčítám své naděje a vychází mi málo, jakoby se vše již dávno odehrálo.

Postel - víc než jen spánek nebo sex

Jana Šenbergerová 26.1. 10:29
Hezky jsi ty možnosti probrala, Zuzko. Mám to poněkud jinak, tak odpovím jen na otázky. Ve dne nikdy nespím, pokud mám potřebu zalehnout, tak jen ve chvílích, když na mě něco leze, nebo mě chytí záda. V posteli nečtu ani nesleduji televizi. Problémy v ložnici neřešíme, ale vedeme tam humorné hovory. Občas z nich vzejde nějaká rýmovačka.

O studii o zkracování

Jitka Hašková 26.1. 09:49
Díky, vtipná a hezká básnička.

To nevymyslíš

Naděžda Špásová 25.1. 13:48
Věrko, někdy se přílišná ohleduplnost nemusí vyplatit. Mám makrelu taky ráda a fakt se mi nezdá, že by byla tak cítit. Můj romadúr, který mám ve sklenici smrdí víc. Hlavně, že sis neublížila a makrelu jsi si vychutnala. Ale na druhou stranu jsem se pobavila, nevadí, viď. (✷‿✷)

Míca a Chlupáč

Naděžda Špásová 25.1. 11:22
Jitko, máš doma veselo, viď. Kočky i pejsci vypadají pěkně a spokojeně. :-)

Bišon, coton, pudl. Proč se jim říká antistresoví psi?

Věra Ježková 25.1. 11:15
Nejen roztomilí, přímo „k sežrání“. Já mám moc ráda taky knírače. Líbí se mi jejich roztomilý hranatý čumáček a chytrý kukuč. :-)

Fotoreportáž: Naše jednodenní zima

Marie Seitlová 25.1. 09:48
Elen, krásná zima v tom mém rodném kraji. Pokochala jsem se, jsou to nádherné fotky a děkuji ti.

Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt

Olga Škopánová 25.1. 07:39
Těžko radit zamilovanému bláznovi, ale "odměna" pak stojí za to.

Básně 7

Elena Valeriánová 25.1. 07:18
Po ránu jako pohlazení, děkuji.

Marta - černá kočička

Dana Puchalská 24.1. 18:36
Vladislavo, ráda jsem si přečetla další díl Martina příběhu. Moc se mi líbil. Jsem doopravdy zvědavá, jak se vše rozběhne. Mám pocit, že dobře. Děkuji.

Vděk. Kdo ho umí projevit, má se lépe

Jitka Caklová 24.1. 11:14
Nejhorší varianta je, cpát si do hlavy myšlenky, které tam nepatří a to OBOUSTRANNĚ. Nespokojenost je dvousečná zbraň a dost často se změní v nevraživost.

Letošní vzácný sníh

Zuzana Pivcová 24.1. 09:18
To je sněhu! Jako byste žili v jiném zeměpisném pásmu než my zde. Nezapomenu, jak jsem koncem 70. let žila v Českých Budějovicích (v bytě 4. kategorie v nájemním domě) a najednou začátkem dubna, když už bylo ve městě jaro a cestáři měli vše uklizeno, napadl do rána těžký mokrý sníh. A já jsem jako nájemnice musela prohazovat chodník před domem.

Respirační virová onemocnění: koronaviry v Číně a chřipka v ČR, prevence a režimová opatření

Mirek Hahn 24.1. 09:10
S očkováním proti chřipce nějak nevím.... Je i velmi slušné množství názorů z řad lékařů, že přínosy i negativní dopady očkování jsou hodně vyrovnané a tedy očkování není žádný zázrak. Snad jen u chronicky nemocných nebo lidí s prokazatelně oslabenou imunitou. A i tehdy bych osobně dal až na doporučení lékaře, a to jiného lékaře než toho, který mne bude očkovat ( víme, že občas jsou lékaři zainteresováni farmakologickými firmami ). Před pár lety jsem to zkusil, nechal jsem se očkovat proti chřipce. Žádný rozdíl proti jiným sezónám. Zaplaťbůh na onemocnění moc netrpím ale dvakrát/třikrát do roka chytnu nějaké krátkodobé bolení v krku. To bylo po očkování úplně stejné. Pravděpodobně jsem tedy nechytil ten virus, proti kterému jsem byl očkován ale jiný virus nebo bakteriální nákazu. Myslím si, že pro mne je zatím očkování zbytečný zásah do přirozených procesů v organismu....

Čas pro naději

Věra Ježková 24.1. 07:57
Zuzko, děkuji za krásně poetický začátek dne.

Moje seniorské cestování

Irena Mertová 23.1. 13:35
To je tedy tak složité, Álo, že bych si nejradši šla dát panáka, a tím se zařadit do skupiny alkoholiků, viz poslední věta. Mně bude 65 letos...

Čeští senioři mají jasno: Život v penzi není nuda

Alena Tollarová 23.1. 12:34
Do penze jsem se těšila právě proto, že teď mohu dohánět to, na co jsem celý pracovní život neměla čas. Děti to chápou a fandí mi.

Karel Nešpor: Každý střízlivý den je skvělý, natož celý měsíc

Karel Boháček 23.1. 11:35
Ať mi p.Nešpor promine, ale já bych se z něj asi zcvoknul dříve , než by mně vyléčil.

Prádlo z e-shopu? Proč ne, Triola ví, jak na to

Ondra Vysma 23.1. 11:28
Manželka kupuje bezešvé prádlo z https://www.intimidea.cz/ Navíc tam mají i pánské, což jsem u Trioly neviděl.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.