Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž: Prohlídka Pražského hradu

Jitka Hašková 23.1. 11:03
Bezva článek Aničko. A fotky také.

Vánoce v poušti

Hana Nováková 23.1. 09:30
Jste odvážní, já bych to nedala, ale muselo to stát za to. Máte po zbytek života krásné vzpomínky na cestu a na místa, která jste viděli jen ve filmu a to se hned tak někomu nepovede.

Město šlo spát

Dana Puchalská 23.1. 08:36
Hezké věnování.

Rajčenka - ozdoba zahrad i domova

Květuše Pinkasová 23.1. 08:36
Danuško, zajímavý zdravý druh je ta rajčenka a zdravá... slyším poprvé

Ranní rozcvička nastartuje tělo. Jak na to?

Marie Ženatová 23.1. 07:19
Díky za inspiraci, ale já mám svoje každodenní cviky už natrénované - ovšem ráda se poučím...

Katetrizační ablace je desetkrát účinnější než farmakologická léčba u fibrilace srdečních síní

Zuzana Pivcová 22.1. 18:05
Patřím bohužel k těm, kteří si tuhle nepopulární chorobu - fibrilaci síní - už řadu let "užívají". Díky ní jsem vlastně pod pravidelnou kontrolou na kardiologii v pražské ÚVN. Pan primář mi zpočátku katetrizační ablaci doporučoval, ale při stabilizovaném stavu mě nyní nenutí. Od známé jsem slyšela, že výsledek je báječný, avšak vlastní zákrok dost děsivý. Tak teď, "babo, raď!"

Náš mazlíček staford Roxyna

Libuše Křapová 22.1. 11:14
Maruško, se zvířaty si člověk užije :-)

Z Mírovky přes Vysokou k Baštínovu

Dana Puchalská 22.1. 07:44
Jaruško, :-) :-) :-) :-) perfektní turistická báseň.

7 rad, jak fotit jídlo mobilem i obyčejným foťákem

Dana Puchalská 22.1. 07:42
Děkuju za vynikající článek. Hodí se mi.

Jak odolat marketingovým fíglům

Naděžda Špásová 21.1. 13:56
Jano, tak to je skvěle napsané. Jako kdybych se v tom obchodě viděla. V tomhle opravdu nejsi sama. Když řeknu doma, že v obchodě chci jen pečivo a domů jedeme s plnou taškou, zazní sarkasticky, jestli jsem náhodou nešla jen pro pečivo. A to mi nikdo nemusí ani nabízet kávu. Opravdu jsem se pobavila. :-)

Skořice nevoní jen o vánocích

Irena Mertová 21.1. 12:58
Skořicí jsem před chvílí posypala jabka ve štrůdlu. A ráno dávám na ovesnou kaši.

Leden 2020

Dana Puchalská 21.1. 09:01
Jani, to je hezká báseň. Ano ten kalendář mám doma a je krásný, ale já básnické vlohy nemám. Děkuji.

Vám sluší všechno aneb nejhorší věty prodavaček

Jitka Caklová 21.1. 09:00
Musím se smát, jak jsem na rady prodavaček dopadla na módní přehlídce v Liberci a také dle jejich rad, následně v hodnocení poroty ve Velké módní soutěži i60, na tomto portálu. Opravdu zážitek k nezaplacení :-) :-) :-)

Příběh na 50 slov: Pejsčí prosby

Dana Puchalská 21.1. 08:22
Odpovím Ti psí řečí... pěti slovy.... Haf, haf, děkuju Ti Věrko. :-) :-)

Odcházení po anglicku

Olga Škopánová 21.1. 07:16
Královské povinnosti plnit nechtějí, ale královská značka, která jim bude vydělávat peníze je jim dobrá. A od Harryho je trochu nefér, že opustí charitativní organizace, které svým jménem zaštiťoval.

Japonci neznají volný čas, do školy se chodí denně

Jana Šenbergerová 20.1. 15:22
Přestože je z vašich slov zjevné, že je Japonsko nepochybně velmi zajímavá země, žít bych tam nechtěla. Určitě ale bude stát za to nakouknout do něho prostřednictvím blížícího se festivalu, kterému přeji úspěch a případným návštěvníkům krásný zážitek.

Závěť

Libuše Křapová 20.1. 13:14
Ano, Karle, jsem také pro sepsání závěti. Mám ji rovněž, a oznámila jsem její sepsání a o jejím obsahu i své děti. Vím, že jsou rozumní, vím, že se chovají slušně a zodpovědně k životu i k sobě navzájem. Nemyslím, si, že by se chovali jinak, až tu jednou já nebudu. Ale co když se stane něco, co nyní nedokážu předpovědět? Závěť je má pojistka (doufám), že se budou mít rádi i v budoucnu, ať se stane, co se stane.

Narozeninový dárek

Věra Ježková 20.1. 11:09
Naďo, díky za výlet a prohlídku muzea; ještě jsem tam nebyla. Mně nevadí, že jsem o narozeninách o rok starší – ta druhá varianta by byla mnohem horší. Tak hezký rok! :-)

2020 je rokem Kovové krysy

Zuzana Pivcová 20.1. 09:34
Horoskopy obecně mám ráda, nemyslím takové ty obecné z bulváru. Změny a rozboření starých struktur, aby nezůstal kámen na kameni, se dá chápat tak i tak. Tak si budeme přát, aby to byly změny pozitivní, k čemuž může přispět každý z nás.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.