Přehled posledních diskuzních příspěvků
O xenofobii s úsměvem II: Američané
Mirek Hahn 16.1. 13:35
Dobropocit... :-) To si uložím do sbírky.
Následky úspěšné sebeobrany
Zuzana Pivcová 16.1. 11:33
Libore, Ty jsi na takovéto téma opravdu mimořádný. Představuji si Tě někde v osobní ochrance, protože takové zkušenosti a úsudky jen tak někdo nemá. Přiznám se však, že úplně nevím, zda je v tom vysoce odborném textu postesknutí, že takhle to u nás rozhodně není, a v případě, že by to tak bylo, bude mít z toho dotyčný jen problém. Co tedy s tím?
Zdeněk Maryška: Mou hereckou kariéru v USA zachránil Paul Newman
Věra Ježková 16.1. 10:09
Z. Maryška je sympatický pán a velmi dobrý herec. Viděla jsem ho v Divadle u Valšů, které provozuje Život 90.
Naordinujte si smích. Dokáže vyléčit mnoho neduhů
Alena Tollarová 16.1. 08:18
Moje krédo zní: Každý den s úsměvem!
Malá úvaha o životním troskotání
Zuzana Pivcová 15.1. 15:11
Každý člověk je jinak odolný, co pro jednoho znamená ztroskotání, je pro druhého jen šrám. Také záleží na životní etapě a co si člověk od něčeho slibuje. Nejhorší je asi stavět pouze na jedné jistotě - ať už na partnerovi nebo třeba na kariéře. To když selže, pak najednou není nic. Myslím, že hodně důležité je nezklamat sám sebe. Díky za úvahu.
Marta - pochybnosti
Zuzana Pivcová 15.1. 11:14
Červenou knihovnu bych nečetla, ale tenhle příběh se mi líbí, protože je takový reálný.
Ujdete 100 km za rok? Zapojte se do projektu Do stovky!
Mirek Hahn 15.1. 10:29
Prima ! Jdeme na to. Držím palce všem účastníkům.
Obnovili výrobu českých historických lyží jasanek. A jezdí je „křtít“ za polární kruh
Dana Puchalská 15.1. 08:59
Můj otec je měl. Ano, také jim říkal
kandaháry a svoje pojmenoval (nevím proč) Waldíci. Ovšem musel je dávat na zimu do sklepa, aby nevyschly a doprostřed dával hranolek dřeva. A umělou skluznici pochopitelně neměl.
Mít ortoretika doma je peklo
Lenka Kočandrlová 14.1. 18:34
Na takové pošuky bych seslala hlad.Ono je snadné si vybírat a nimrat se v potravinách,když je všeho dost. Chtěla bych vidět tyhle tragiky např. za války,když bylo vše na lístky,nebo předražené na černém trhu.Myslím,že by je to brzy přešlo - nebo by zaklepali bačkorama....A to nepřipomínám KL.
Z většího do menšího? Starší lidé mají ze stěhovaní panický strach
Mirek Hahn 14.1. 09:37
Mám-li si to představit...., tak by mě na jednom místě nedržel sentiment. Na druhé straně, ta operace stěhování, je opravdu pekelná představa. Všechno vyndat, zabalit, rozmontovat nábytek ( kdoví, jestli by šel ještě někdy smontovat ), opatrně vynosit, naložit.... Eh, kde jsou ty časy, kdy jsem nic neměl a přestěhoval se komplet za dva dny s krosnou na zádech :-)
Jedeme na Tábor
Zuzana Pivcová 14.1. 09:35
Františku, to je článek přesně pro mě, původem z Lomnice nad Popelkou. Lyžovat jsme sice chodili na Babylon, ne na Tábor, ale trochu jsem záviděla dětem z rodiny Šaldovy, která spravovala restauraci na Táboře. Děti jezdily v zimě do lomnické školy na saních nebo na lyžích.
Rok Adolfa Loose
Mirek Hahn 14.1. 09:20
Článkem jsem si připomněl, že bych si měl někam dojet napást oči funkcionalistickou architekturou.
Pokroky oční medicíny: od jehly až po laser
Věra Ježková 13.1. 16:50
Mám za sebou operaci katarakty na jednom oku. Pro mne to byla brnkačka. Brýle jsem si ale ponechala, protože je chci nosit. Multifokální a samozabarvovací.
Dědové. Oblíbení členové rodiny, o kterých se moc nemluví
Růžena Kuželková 13.1. 15:24
Mám nejmladšího nyní již 13-ti letého vnuka,ještě pořád neustále se ptá,kdy si najdu někoho,že on by měl rád dědu,ale přeci kvůli jeho přání,nezačnu dědu hledat.Doufám,že ho to za rok .dva přejde.Jsem spokojena sama se sebou,tak proč to měnit,ale člověk nikdy neví,že?!
O xenofobii s úsměvem I: Američané
Mirek Hahn 13.1. 13:13
To je ale velmi svěží text. To se mi moc hezky čte. Díky.
Domácí hádky kvůli hlasitosti televize
Jitka Hašková 13.1. 11:33
Díky za radu, na štěstí to nepotřebuji.
Copak jsem to asi vyfotila? Odhalení
Zdenka Soukupová 13.1. 09:27
A je po medaili. Tipovala jsem olovy nebo trnky.
Nehlaďte krtky
Lenka Kočandrlová 12.1. 11:13
Před 25 lety nám krtek řádil na zahradě,ale viděli jsme jen spoustu hromádek.Měli jsme pak zapíchnutý ten bzučící kolík,ten ho vyhnal.Dětem jsem mohla ukázat krtka jen mrtvého,zřejmě ho po lijáku vyplavila voda.Prohlédli jsme si to zvláštní zvířátko a pak mu udělali hrobeček. Dnes vídám četné krtince na blízkých loukách, a ty dost často nabírám lopatkou do pytle a získanou hlínu pak dávám do kompostu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.