Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nehlaďte krtky

Lenka Kočandrlová 12.1. 11:13
Před 25 lety nám krtek řádil na zahradě,ale viděli jsme jen spoustu hromádek.Měli jsme pak zapíchnutý ten bzučící kolík,ten ho vyhnal.Dětem jsem mohla ukázat krtka jen mrtvého,zřejmě ho po lijáku vyplavila voda.Prohlédli jsme si to zvláštní zvířátko a pak mu udělali hrobeček. Dnes vídám četné krtince na blízkých loukách, a ty dost často nabírám lopatkou do pytle a získanou hlínu pak dávám do kompostu.

Krmivo pro psy, které má šťávu

Jana Kollinová 12.1. 11:07
Když jsem si brala pejska z útulku, tak mi správce útulku již před osmi lety doporučil krmivo Brit, které dle něj splňuje veškeré požadavky na kvalitní výživu psa. Léty soužití se vytříbil Čikinin jídelníček a pochoutkou je čerstvě uvařené kuřecí stehno (nikoli ohřívané druhý nebo třetí den), masová konzerva míchaná s granulemi a co je bonusem? Morek z kostí! Možná mě mnozí chovatelé odsoudí, že psa rozmazluji, ale i mně nechutná každý den stejné jídlo. :-)

Ve stáří čas ubíhá rychleji. A ví se proč

Jitka Caklová 12.1. 09:46
Mám pocit, že už slavím jen Vánoce a Velikonoce :-) :-)

Lipnice nad Sázavou

Zuzana Pivcová 12.1. 09:11
Ano, naše první setkání i60. Moc se mi líbilo. Jezdili jsme na motorce a všechno pro mě bylo takové veselé a bezproblémové. Díky, Maruško.

Ten božský čas mládí  3, verše z let 1962  -  1968

Věra Ježková 12.1. 07:36
Jendo, slibuješ? Zaměříš se chvíli na hlavu a necháš srdce odpočinout? Díky za překrásné verše. Jak mohl mladý kluk tak hluboce a zkušeně vzpomínat?

Vzpomínky na Portugalsko a Madeiru

Naděžda Špásová 11.1. 13:02
Hm, Madeira je určitě krásná. :-)

Copak jsem to asi vyfotila?

Jana Šenbergerová 11.1. 11:12
Myslím si, že toto znám, protože to ráda mám. :-)

Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona

Jana Kollinová 11.1. 10:15
Modely na fotografiích jsou slušivé, líbí se mi. :-)

Pro chvíle odpočinku

Zdenka Soukupová 10.1. 13:12
Včera jsem se dívala na slovenskou televizi (STV1, každý čtvrtek večer je tam pořad Zlaté časy), kde na K. Gotta vzpomínala Jitka Zelenková a Felix Slováček. Moc hezké a milé vzpomínání.

Zveme vás do Ungeltu na hru Miss Dietrich lituje. Využijte zvýhodněné vstupné pro čtenáře i60

Alena Tollarová 10.1. 12:52
Tak ráda bych jela. A zrovna 29. února máme v rodině jednou za 4 roky narozeniny. Z toho se "nevykecám", ani nechci. Snad příště se mi zadaří.

Pohodové svátky

Věra Ježková 10.1. 11:06
Škoda, že nemáte ze zoo žádnou vlastní fotku; zejména, když bylo úžasné počasí.

Bezvěká společnost. Výraz pro ideální život nebo nesmysl?

Věra Ježková 10.1. 10:48
To koukám. Děkuji za zajímavý článek. Podepisuju Ivanku. :-)

Fotoreportáž: První letošní toulání

Zuzana Pivcová 10.1. 09:33
Pěšina nevypadá příliš pohodlně, ale fotky jsou krásné, takže Tvá procházka za to rozhodně stála, oceňuji to moc a moc.

Můj svět

Dana Puchalská 10.1. 08:23
Tvůj svět je krásný.

Marta - rýmička

Zuzana Pivcová 9.1. 19:28
Marta se nám se svým příběhem omylem zatoulala přímo do rubriky. Tak už je pro své přívržence jako obvykle zde.

Vzpomínka na letní setkání

Anna Potůčková 9.1. 09:36
Moc hezký a stejně moc smutný článek. A kolik takových podobných příběhů mezi lidmi ještě je? Spousta našich lidí emigrovala a každý z nich má jistě podobný příběh. Příběh nesmyšlený, příběh hluboce lidský- zkrátka nesmyšlený příběh, který píše sám život! Hani moc za článek děkuji, je krásný!

Peníze a úspěch se v rodinách neodpouští

Mirek Hahn 9.1. 08:55
Ano, úspěch se neodpouští. Nejenom v rodině. A paradoxně nejvíc závisti si vyslouží ti, kteří všeho dosáhli vlastníma rukama, vlastní hlavou a vlastní dřinou, bez postranních cestiček.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.