Přehled posledních diskuzních příspěvků

U dvanácti měsíčků - lednově jarní

Zuzana Pivcová 9.1. 07:50
Potěšila jsi mě svým optimistickým pohledem na neobvyklý leden, díky!

Nové vztahy ve vyšším věku často komplikují rodinní příslušníci

Věra Ježková 8.1. 19:56
Ten zázrak se mi stal. Dcera i syn mého přítele, vdovce, o dost staršího než já, mě přijali hezky. Stejně tak bratři jeho ženy. Je tomu už téměř 20 let.

Rozluštění fotohádanky... Kdo to asi může být?

Zdenka Soukupová 8.1. 13:04
Hurá, konečně jsem uhádla! Ale bez těch iniciálů bych asi zase byla mimoň...

Výstava obrazů Bedřicha Dlouhého

Jitka Hašková 8.1. 11:05
Díky za informaci. Snad bys nemusela používat anglická slova (booklet), jsme v Čechách.

Leden za kamna vlezem

Anna Potůčková 8.1. 09:13
Leden, za kamna vlezem je určitě pravda pravdoucí, i když přísloví praví u nás na Moravě jinak. U nás to je takto: Březen-za kamna vlezem, duben-ještě tam budem. A to se teprve uvidí, zda tomu tak bude. Nevím, nějak jsem nepostřehla, že nějaká kamarádství skončila. Ale také všechno vědět nemusím..... Hlavní je, že z mého pohledu většina z nás tu našla své kamarádky, možná i kamarády a při setkáních je nám spolu všem dobře. Soni a abych nezapomněla, tak moc hezké fotky u článku! Hlavně fotky s nutriemi.

Plačící Anna se vrátí do Moravské Třebové

Dana Puchalská 8.1. 08:47
Já osobně bych vandalům nařezala přes zadek, že by si minimálně týden nesedli. Vynadat a pokárat, zřejmě nestačí. Oni by si to příště rozmysleli. Je to hnus, nechápu.

Ten božský čas mládí 2, verše z let 1962 - 1968

Věra Ježková 8.1. 07:01
Jendo, na to jsou slova málo. Nechávám průchod dojetí. Díky moc.

Poprvé babičkou či dědou. Očekávanou radost mnohdy střídá šok

Jarmila Komberec Jakubcová 7.1. 16:30
Občas na setkání nás babiček probíhají podobné hovory. Docela jsem se při čtení článku zasmála, protože téma č. 3 řeší moje známá i s tou dezinfekcí.

Tři v Tunisku

Zuzana Pivcová 7.1. 11:23
Hodně jsem se, Jano, pobavila a jako snad téměř vždy našla nějaké shody s mými zážitky z Tuniska. Nákup v Medině, použití WC, koupě vína, ochrana místním mládencem.... Schválně! Svůj příspěvek jsem tu měla před pár lety pod názvem Zachránil mě osel aneb....(to stačí, pod tím se to najde). :-D

Jediný pomník Charlotty Masarykové najdete ve valašském Hutisku

Jitka Hašková 7.1. 09:29
To je úžasné, že tento pomník se podařilo tak dlouho uchovat do dnešních dní. Ta dáma si to zaslouží a není připomínaná. Tvůrce pomníku je také dobré připomenout a jeho osud..

Lednová neděle

Zdenka Soukupová 7.1. 09:18
Moc hezky popsaná procházka. Až zase vezmu hůlky a půjdu rozhýbat půlky, určitě si na ni vzpomenu.

Fotoreportáž - ohňostroj ticha

Anna Potůčková 6.1. 13:16
Ali krásnější ohnostroj jsem neviděla. Přitom tento ohnostroj nikomu neublíží, je zadarmo a je všude kolem nás - stačí jen mít otevřené oči jako jsi je měla Ty! Díky za fotky!

Milan Hein: Netýrám se, předsevzetí si nedávám

Zuzana Pivcová 6.1. 12:23
Malá divadla to nemají jednoduché. Tak ať se Ungeltu daří. Má tam pár dobrých herců!

Pro malé i velké holky II

Naděžda Špásová 6.1. 11:07
Tak to jsem taky nikdy neměla. Hezké fotky. :-)

Kdo to asi může být?

Zuzana Pivcová 6.1. 09:20
To opravdu nevím, z kluků mě napadá akorát Honzík nebo Bobeš. :-D

O spánku Pepy Janků

Dana Puchalská 6.1. 08:21
Super :-) :-) :-). Pobavila jsem se.

Marta - čínský koláček štěstí

Zuzana Pivcová 5.1. 19:01
Tak je tu pokračování, s nímž jsem si nebyla jistá. Napřed analýza vztahu a pak malé pokračování. Teď mě ale překvapilo, že tam hlodá nějaký červík. :-D

Kuře je dobrota na mnoho způsobů

Zuzana Pivcová 5.1. 09:13
Všechno je lákavé. Jen ještě ta kuchařka! :-D Díky, Dano!

Fotoreportáž: Bílá tma

Zuzana Pivcová 5.1. 09:11
Velmi zvláštní, v Praze bych o bílou tmu nestála, ale takhle venku je to velmi působivé.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.