Přehled posledních diskuzních příspěvků

Lednová neděle

Zdenka Soukupová 7.1. 09:18
Moc hezky popsaná procházka. Až zase vezmu hůlky a půjdu rozhýbat půlky, určitě si na ni vzpomenu.

Fotoreportáž - ohňostroj ticha

Anna Potůčková 6.1. 13:16
Ali krásnější ohnostroj jsem neviděla. Přitom tento ohnostroj nikomu neublíží, je zadarmo a je všude kolem nás - stačí jen mít otevřené oči jako jsi je měla Ty! Díky za fotky!

Milan Hein: Netýrám se, předsevzetí si nedávám

Zuzana Pivcová 6.1. 12:23
Malá divadla to nemají jednoduché. Tak ať se Ungeltu daří. Má tam pár dobrých herců!

Pro malé i velké holky II

Naděžda Špásová 6.1. 11:07
Tak to jsem taky nikdy neměla. Hezké fotky. :-)

Kdo to asi může být?

Zuzana Pivcová 6.1. 09:20
To opravdu nevím, z kluků mě napadá akorát Honzík nebo Bobeš. :-D

O spánku Pepy Janků

Dana Puchalská 6.1. 08:21
Super :-) :-) :-). Pobavila jsem se.

Marta - čínský koláček štěstí

Zuzana Pivcová 5.1. 19:01
Tak je tu pokračování, s nímž jsem si nebyla jistá. Napřed analýza vztahu a pak malé pokračování. Teď mě ale překvapilo, že tam hlodá nějaký červík. :-D

Kuře je dobrota na mnoho způsobů

Zuzana Pivcová 5.1. 09:13
Všechno je lákavé. Jen ještě ta kuchařka! :-D Díky, Dano!

Fotoreportáž: Bílá tma

Zuzana Pivcová 5.1. 09:11
Velmi zvláštní, v Praze bych o bílou tmu nestála, ale takhle venku je to velmi působivé.

Lásko má věčná

Dana Puchalská 5.1. 07:34
Zuzano, to je.... K r á s a. Děkuju.

To se chci naučit! Věta důležitá pro každého seniora

Drahomíra Stínilová 5.1. 02:14
Je tolik věcí, co by se člověk v pozdějším věku chtěl naučit, že dvanáct hodin denně nestačí.

Jmenuji se Albert V.

Eva Mužíková 4.1. 14:03
Alberte, jen jsem spatřila Tvoji fotku, srdce mi nadskočilo radostí. To i proto, že jsem si na Tebe nedávno vzpomněla a také proto, že mám Tvé povídání moc ráda.. MOOOc Ti to na té fotce sluší, jsi přímo na reklamní fotku této rasy. Je dobře, že jsou páníčkové opatrní, ti volně pobíhající psi v rušném provozu mnohdy napáchají hodně zla.. Však se určitě vydovádíš jindy. Mně takovýto čtyřnohý kamarád stále schází, procházky o samotě mne tolik nebaví. Alespoň si v duchu, někdy i nahlas v místech, kde jsme se toulali s Bertíkem s ním povídám. Tak se zase někdy ozvi pejsku. Bertice

Nabíječky našich životů

Anna Potůčková 4.1. 11:21
Tak kéž by opravdu jak píše Ivana K. byla také nabíječka na lidi. Energie mnohdy úbývá závratným tempem a zdroj nabití nikde.....pokud ovšem nepočítám noční spánek. Někdy ani ten nepomůže a člověk leze z postele jako lenochod.

Pracovat v důchodu? Nic neobvyklého

Mirek Hahn 3.1. 11:09
Rozhodnutí zda pracovat v důchodu či ne, vnímám jako hodně individuální a velmi nelehké. Na jednu stranu, ekonomické faktory, na druhou stranu, už se asi těšíme na konec pravidelného časného vstávání a na svobodu nakládat se spoustou volného času a taky na odpočinek. Za pár let mne to čeká a nevím jak se rozhodnu.....

Novoroční procházka

Mirek Hahn 3.1. 09:05
Mám stejný puntíkatý hrnek jako je na fotce s přístřeškem :-)

Retro spotřebiče: kuchyňský robot s úžasnými funkcemi

Karel Boháček 3.1. 07:45
No já měl ETU z r.1960 a vydržela až do r.2000. Pak jsem si koupil prý PROFI ZELMER a ten vydržel 3 roky, takový křáp svět neviděl. Zatím mně postačí hnětač ETA - ten mám už 30 let a vždy si ho opravím sám.

Kalendář 2020

Anna Potůčková 3.1. 07:27
Hezké verše o obyčejném kalendáři, který je v každé domácnosti. Někdo má Íčkařský, jiní si zakoupili v papírnictví s recepty popřípadě s fotografiemi kytek, motýlů, hřibů, hradů či zámků apod.

Izrael - svatá země, kde mnohým není nic svaté

Jitka Hašková 2.1. 13:13
je to zajímavé, ale nedočtu to, moc dlouhé.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.