Přehled posledních diskuzních příspěvků
Po sedmdesátce malířkou. Ludmila ví, že začít se dá v jakémkoli věku
Svatava Páleníková 2.1. 11:07
Krásný příběh. Přeji paní Ludmile hodně zdraví a ještě mnoho hezkých obrázků.
Na Nový rok spolu, cestou necestou
Marie Měchurová 2.1. 11:05
Je tam krásně, i jinde v Čechách a na Moravě. Těším se na další hezké články a fotografie. Ať nám to ještě dlouho vydrží - to potěšení s našimi blízkými.
A co si tak uvařit něco dobrého z králíka?
Anna Potůčková 2.1. 09:41
Když jsme byly malé děti, tatínek choval na maso spoustu králíků a tak v našem jídelníčku byl velmi často! Měla jsem jej ráda a pokud je možnost tak si během roku alespoň 1-2 krát králíka koupím.
Vánoce trošku jinak
Anna Potůčková 1.1. 13:50
To muselo být moc krásné ta ČESKÁ MŠE VÁNOČNÍ. Hanko určitě máš na co vzpomínat, z Tvého vyprávění je to vidět. Díky za fotky, které jsi nám tu vložila!
Pro malé i velké holky I
Dana Puchalská 1.1. 11:05
Věrko, tolik krásy najednou se fakt jen tak nevidí. Děkuji.
Člověk a zvíře
Věra Ježková 1.1. 09:17
Milá Hano, děkuji za přání a prima fotky. Přeji vám dobrý rok. :-)
Pour féliciter 2020
Elena Valeriánová 1.1. 08:04
Danuško i Tobě vše krásné a pohodové přeji do kulatého roku 2020.
Seniorské desatero do nového roku
Eva Hynkova 1.1. 01:59
Paní Hofmanová, díky za perfektní článek Seniorské desatero, úplně jsem se v tom našla, máte můj obdiv. Je zcela pozitivní.
Neopomenu Vám popřát do nového roku kromě zdraví a štěstí i plno skvělých nápadů.
To tu ještě nebylo, celé Íčko fandilo
Anna Potůčková 31.12. 21:44
Evi tak to je veledílo! Strašně moc a moc děkuji. Normálně mám slzy na krajíčku, jakou jsi pro nás složila přenádhernou básničku! To je nádherný dárek do Nového roku! To se hned tak opravdu nevidí! Slova díků jsou málo, tohle za flašku by velmi stálo! Hned budu sdílet na FB, to opravdu musím pustit hned do světa!
Znáte salsify?
Jitka Hašková 31.12. 10:59
Hned jsem si podle obrázku pomyslela, že je to černý kořen. Už nevím, kde ho sehnat. Ráda jsem ho žvýkala i syrový, jenom oloupaný. Má příjemnou oříškovou chuť.
Poděkování čtenářům aneb Jaký byl rok 2019 s Íčkem
Jitka Hašková 31.12. 09:50
Gratuluji všem výhercům a oceněným. Všichni si to zaslouží. Ještě asi nejsem pořádně vzhůru, protože jsem si myslela, že dávám článku 5 hvězdiček, ale pak vidím jenom 3. Omlouvám se za chybu.
Kozel Mates
Eva Mužíková 31.12. 09:15
Hezké silvestrovské zpestření pane Františku. Se vtipným humorem je život veselejší.
Pocity - sváteční
Zuzana Pivcová 30.12. 18:53
Jestli to je konec, tak děkuji, že to tak dobře dopadlo. :-D
Fotoreportáž: Prosincová, poslední
Zuzana Pivcová 30.12. 12:24
Všestranně půvabný prosinec, děkuji za možnost ho vnímat zase jinak než "pražsky".
Flirtování po padesátce. Trapas nebo zábava?
Karel Boháček 30.12. 10:32
Proč ne ? Ochuzujeme se o pocity. Přesně jak se to říká v závěru článku.
Zelené fazolky na různé způsoby
Anna Potůčková 30.12. 09:57
Fazolky miluji. Hlavně je mám ráda zadělávané v omáčce
Jak mohou města pomoci osamělým seniorům
Hana Nováková 30.12. 09:00
Zuzko, díky za krásný článek. Nevěděla jsem, kde a jak se starají různé státy o osamocené seniory. Je to dobré téma pro radní, jenže u nás ??? no nevím. Poslední věta příspěvku má svoji hloubku a nejen v tento čas... děkuji. Pohodový závěr roku a snad i příští rok nejen k nám oběma bude přízniv....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.