Přehled posledních diskuzních příspěvků
Další dvě glosy
Zuzana Pivcová 30.12. 08:14
Napsal jste to opět velmi moudře. Civilizace se z historie moc nepoučila a kráčí vstříc .... raději to nebudu vyslovovat. Snad se to ještě změní. A tak také zůstanu u toho vědění, že nic nevím.
Vánoce odcházejí
Anna Potůčková 30.12. 07:20
Tak tato básnička se hodně povedla! Děkuji za ni a do Nového roku jen to nejlepší a hodně zdraví přeji!
Jana Hanzlíková: Na stárnutí se musí stát připravovat rychleji
Danka Rotyková 29.12. 21:47
Obávám se, že jen dobrovolnictví problém se stárnutím populace nevyřeší, i když je velmi důležité. Takoví lidé si zaslouží obdiv a také dobré ohodnocení. Ale kde na to vzít?
Můj letošní nejsilnější zážitek s portálem I60
Zuzana Pivcová 29.12. 20:08
Soňo, Ty patříš k těm, kteří velká setkání svou srdečností vždy obohacují. Takže díky za to i za článek.
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Vzpomínka
Zuzana Pivcová 29.12. 20:02
Mám radost, když někdo takhle pěkně portál hodnotí. A Naďa určitě není z těch, kteří by vždy chválili, až lichotili. :-D
Můj nejsilnější zážitek letošního roku s portálem i60 - tipovačka
Dana Puchalská 29.12. 12:40
Moc hezky napsané.
Ježíšek i Santa se vydařil
Anna Potůčková 29.12. 11:13
Dano krásně napínavě napsáno. Je to radost vidět děti, jak to svátky prožívají, jak se radují, jak se diví, přemýšlí jak to vše tak Ježíšek nebo Santa dokáže přijít v nestřeženém okamžiku! Tam kde člověk Vánoce prožívá ve společnosti dětí jsou vždy jiné, krásnější a tak trochu tajemné......
Počet lidí s Alzheimerovou chorobou prudce roste
Jana Hošková 29.12. 10:24
Tak to se máme na co těšit...nejlepší by bylo, kdyby nám šel implantovat nějaký náhradní dostatečně velký harddisk, který by tu zničenou paměť nahradil...:-))
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Společně prožité chvíle
Jitka Hašková 29.12. 09:09
Bezvadný příspěvek.
Obyčejný Boží hod
Elena Valeriánová 29.12. 08:11
Naďo, máš pravdu, skalka vypadá jak po nájezdu barbarů, taky bych klela jak pohan. Jak se do zahrady ta zvěř dostala, určitě je zahrada oplocená. My máme zahradu přímo zoranou, samý krtinec. Dík za fotky.
Konkurence zdravotních pojišťoven je pro pacienty výhodná, míní senioři
Alena Gebauerová 28.12. 19:32
To bych teda rozhodně neřekla, je to až na malé rozdíly velmi podobné. A pokud nějaká menší pojišťovna nabízí něco málo navíc, minusem je málo smluv s lékaři, protože je nenajdete všude.
Mé díkůvzdání
Naděžda Špásová 28.12. 13:48
Soni, ta slova jsou krásná a pravdivá, ale česká povaha tohle bohužel moc neuznává. Taky jsem si na Boží hod udělala procházku u Labe. Napsala jsem článek, čeká na zveřejnění. Soni, tobě, tvé rodině a pejskům přejeme do nového roku splnění všech přání a hlavně zdraví. Určitě se potkáme. :-) :-)
Vinšovníci
Naděžda Špásová 28.12. 11:24
Tak o tomhle jsem nikdy neslyšela a to jsem z vesnice. Myslím, že naopak těch sbírek, charit a vybírání peněz na kde co je tolik, že mi to připadá, jako novodobé žebrání.
Je jiný, divný. Strach z odlišnosti komplikuje život
Naděžda Špásová 28.12. 11:17
Jsem také seniorka, prudérní jsem přiměřeně, ale musím se přiznat, že potetovaní lidé mi taky vadí. Potkala jsem v létě pana France, vypadal děsivě. Představa, že by byl prezident, byla nepředstavitelná. Souhlasím s Ivanou K.
Můj letošní nejsilnější zážitek s i60 - chytrolín
Marie Ženatová 28.12. 09:28
Milá Alenko díky za hezký příspěvek, také jsem Ti dala hlas i blahopřála k výborné výhře. A jak je to u mne? Dcera si koupila nový chytrý telefon a ten starý "chytrý" mi věnovala. Zatím mi leží na stole, ale jak čtu Tvůj zajímavý a pro mne velmi poučný článek, tak dostávám také odvahu ho někdy už otevřít a pokusit se s ním trochu víc důvěrněji seznámit - ovšem nevím, nevím zda se mi to tak dobře povede jako Tobě...?
Příběh na 50 slov: Dobrý nový rok
Dana Puchalská 28.12. 08:21
Ano Věro. Je pěkné že se padesáti slovy dá všechno vyjádřit. Děkuji Ti. I já Ti přeju úspěšný další rok.
Za Stáňou Lekešovou
Dana Puchalská 28.12. 08:09
Ano, je to další moc smutná zpráva. Paní Lekešová byla doopravdy dáma a je škoda, že zemřela takhle brzy. Čest její památce.
Vánoční šok v centru Prahy
Eva Mužíková 27.12. 13:27
Romane, tak za tento zážitek o který jsi se s námi podělil, moc a moc děkuji. Lidské setkání, ať jen u malé lavičky, to je opravdu nádherný zvyk. Kéž by takových bylo stále více. ... Že bych to zavedla u nás v parku:)))) Třeba by se to ujalo . kdo ví??
Vánoční zpověď
Dana Puchalská 27.12. 11:30
Elen. Krásně napsaná ale strašně smutná povídka. Ale i ti je někdy život a proto Ti za ní děkuji.
Plánování dovolené je mnohdy risk s nejistým výsledkem
Dana Puchalská 27.12. 09:48
Vybrat dovolenou pro 6 lidí je kumšt. Každý jsme úplně jiný. Já osobně bych tohle nikdy nepodnikala.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.