Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak udržet vánoční hvězdu co nejdéle
Dana Puchalská 26.12. 09:54
Letos jsem dostala opravdu krásnou rostlinu. Jsem zvědavá jestli mi vydrží.
Věnujte se mnou tichou vzpomínku osobnostem, které letos odešly do uměleckého nebe
Jitka Hašková 26.12. 09:53
Krásné vzpomínky. Děkuji.
Honzík peče na vánoce
Zuzana Pivcová 26.12. 09:31
Myslím, Maruško, že to je velmi dobrý přístup k dětem. Díky.
Jana Ptáčková: Ani v těžké nemoci nesmíte ztrácet naději. Musíte mít pro koho se uzdravit
Dana Puchalská 25.12. 16:33
Děkuji za zajímavý rozhovor. A přeji paní Ptáčkové jenom dobré dny v dalším roce.
Štědrovečerní večeře je kalorickou bombou. O svátcích je nutný pohyb
Jana Šenbergerová 25.12. 11:37
Jsem v klidu. Jím i o Vánocích normálně, tj. maximálně 4x denně. Rybí polévku nezahušťuji moukou, ale mám v ní ráda hodně vnitřností a kořenové zeleniny. Nepřeháním to ani s bramborovým salátem. Čím méně různých ingrediencí, tím víc si vychutnám to, že je bramborový. Sladkosti jsem omezila na minimum, už mi zdaleka nechutnají tak jako dřív. A nějakými kilojouly si určitě radost ze života kazit nemíním, i když jen sedím u knihy nebo televize. Však já to vyběhám jindy . :-)
Zima ve Františkových Lázních
Dana Puchalská 25.12. 11:02
Františkovy Lázně jsou moc hezké. Ráda jsem tam jezdila. Ale to je už dlouho. A jak se tak koukám na fotky, hodně se tam změnilo.
Sním pocit známý
Alena Vávrová 24.12. 08:53
Děkuji, Zuzko, za všechny krásné chvilky s Tvojí poezií ♥♥♥.
I v domovech pro seniory mohou být vánoční svátky šťastné a veselé
Jana Šenbergerová 24.12. 07:53
A proč by ne. I tady je to všechno o lidech. Nejen o personálu, ale i o klientech. Dobré partě se daří všude.
Vánoce. Tradiční nebo odbyté?
Mirek Hahn 23.12. 22:33
Slavit neslavit... Ta úvaha je sice korektní a poměrně i aktuální ale taková polarizující, jako vše teď. Mám se přidávat do jednoho tábora slavících nebo do druhého tábora neslavících? Nebo se také mohu zabarikádovat ve třetím táboře naprostých nihilistů, kteří protestně vyjadřují nezájem o oba předešlé tábory :-) Prostě nějak slavím ale tak nějak, jak je mi libo.... Hlavně už nikomu nevysvětluji proč a jak to slavím nebo neslavím. Hezké Svátky přeju :-)
Prohlídka Pražského hradu
Dana Puchalská 23.12. 13:13
Přijdu. Snad mi do toho nic nevleze, to bych nebyla ráda.
Vánoce za starých časů - tradiční vánoční výstava v Botanické zahradě UK Na Slupi v Praze
Dana Puchalská 23.12. 11:14
Jitko, je to nádherná výstava. Děkuju.
Když sůl není nad zlato
Anna Potůčková 23.12. 09:14
Přesně toto stále říkám manželovi, že sůl není zdravá. On všechno co uvařím si ještě přisoluje a přitom měl slabou mrtvičku a také hlubokou žilní trombózu. Nedá si říci, jemu to prostě nechutná. Veškerá jídla solím dle své chuti. Nikdo nepřisoluje, pouze manžel. Štve mně to, ale i kdybych mu dala na zadek, tak to nepomůže (usmívám se, jak bych to asi provedla).
Vánoční svátky v roce 2019
Anna Potůčková 23.12. 09:06
Krásná slova, vidím to úplně stejně a přeji pohodové, klidné a štastné Vánoce!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.