Přehled posledních diskuzních příspěvků
Přestárlý senior. Slovní spojení, které děsí
Věra Ježková 22.12. 14:12
Samozřejmě souhlasím. Jestlipak existuje taky např. nezralý senior? / Slovních spojení, která mě neděsí, ale zlobí, mám víc. Např. dárek zdarma.
Den prosincový
Anna Potůčková 22.12. 11:19
Také i já ve své rodině mám v prosinci příjemné dny, ale také dny smutku. Zvláštní je, že to vychází na stejný den a tím je u nás 17. prosinec. V tento den v r. 1985 se nám narodila prvorozená dcera Anička a o pár let později v r. 2013 odešel navždy ve svých 56 letech bratr mého manžela.
Máte rádi papriky?
Zuzana Pivcová 22.12. 09:38
Nikdy jsem neměla ráda syrové papriky. Ale třeba plněné, to už je jiné. Díky za nápady
Je tady zlatá neděle
Dana Puchalská 22.12. 08:43
Velmi zajímavý článek. Já osobně adventní věnec nemám, ale každou neděli zapaluji jednu svíčku ve vánočním svícínku. Přeji všem, jen to dobré, pohodu a klid v předvánoční době.
Básně 6
Věra Ježková 22.12. 07:22
Jendo, až dech se tají při čtení tvé poezie. Přeji ti ještě dlouhou cestu za nadějí.
Velká rodina. Ve stáří přináší radost i stres
Jana Šenbergerová 21.12. 19:57
Většinu života jsem trávila mezi spoustou lidí a dětí. Dnes jsem ráda, že se u nás velké rodinné sešlosti nekonají, protože by se do našeho bytu nevešly. Stejně jsou na tom naše čtyři dcery. Každý máme dvě. :-)
Proč jsou Vánoce v zimě?
Anna Potůčková 21.12. 19:37
Dle mého ne trošku složité, ale docela hodně! Ač sama věřící, nikdy mně nenapadlo abych tuto událost narození Ježíše studovala. Ale článek mně hodně zaujal a díky za něj!!!!
Kouzlo Vánoc
Dana Puchalská 21.12. 11:28
Danuško, moc hezký článek. Tak prosím popřej o ode mne oběma vnoučkům hezké svátky. A Tobě je přeji pochopitelně taky.
Vánoční cukroví
Dana Puchalská 21.12. 10:20
Ano. Právě to potajmu ujídané cukroví jsem coby malá holka vyloženě milovala. Ale byl to někdy oříšek najít jej.
Pamětnice - skládejte mozaiku české historie z vlastních zážitků
Elena Valeriánová 20.12. 16:47
Tak to je hodně zajímavý projekt. Nevím, jestli se zúčastním, ale i tak děkuji za tuto možnost.
Pocity - předvánoční
Jana Šenbergerová 20.12. 14:39
Hezky se to četlo. Těšila jsem se na každou další větu. A teď jsem zvědavá, co Petr rozbalí pod stromečkem.
Rodinné návštěvy o vánočních svátcích. Radost nebo povinnost?
Věra Ježková 20.12. 08:55
V rodině mého přítele pokračuje tradice, kterou zavedla jeho žena. 26. 12. se všichni schází u něj doma, nebo u jednoho z jejích dvou bratrů. Je to asi 25 lidí, včetně malých dětí. Setkání bývají příjemná, ale přibližně po dvou hodinách vždy zatoužím po klidu a tichu.
Jedupaní
Anna Potůčková 19.12. 13:11
Jedupaní - čtu toto slovní spojení prakticky dvou slov poprvé. Napřed jsem si myslela, že to bude o nějaké cestování, neboť jsem počítala s mezerou mezi slovy. Ale význam je docela odlišný, a máš pravdu. Je jich asi okolo nás dost těchto nepřejících, závistivých, pomlouvačných a zlostných paní a paniček. A to snad ve všech společenských vrstvách.
Okradli je šmejdi, nebo je šikanovali. Senioři často o těchto případech mlčí
Věra Ježková 19.12. 11:52
Za to, že mě někdo povalí na ulici a okrade, nemůžu. Za to, že jsem podepsala nevýhodnou smlouvu, můžu. V obou případech bych se k tomu ale přiznala. Zaujalo mě, že pokud udělají blbost mladí, je to v pořádku. Nemělo by to být naopak (pokud už vůbec budeme případy takto hodnotit)? Ovšem naivitu mnoha seniorů, kteří se nechali napálit, často nechápu.
Pojďte se mnou do Betlémské kaple na betlémy
Dana Puchalská 19.12. 09:38
Moc hezká výstava. Poslušně hlásím, že Švejka jsem našla. A Hardyho taky.
Jiří Šlitr byl pilný výtvarník, rád kreslil i erotiku
Věra Ježková 19.12. 08:48
Děkuji za dobrý tip. Jiří Šlitr byl skvělý; velká škoda, že odešel tak brzy.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.