Přehled posledních diskuzních příspěvků

O vánocích

Dana Puchalská 23.12. 09:00
Moc hezké. :-) :-) :-)

Přestárlý senior. Slovní spojení, které děsí

Věra Ježková 22.12. 14:12
Samozřejmě souhlasím. Jestlipak existuje taky např. nezralý senior? / Slovních spojení, která mě neděsí, ale zlobí, mám víc. Např. dárek zdarma.

Den prosincový

Anna Potůčková 22.12. 11:19
Také i já ve své rodině mám v prosinci příjemné dny, ale také dny smutku. Zvláštní je, že to vychází na stejný den a tím je u nás 17. prosinec. V tento den v r. 1985 se nám narodila prvorozená dcera Anička a o pár let později v r. 2013 odešel navždy ve svých 56 letech bratr mého manžela.

Máte rádi papriky?

Zuzana Pivcová 22.12. 09:38
Nikdy jsem neměla ráda syrové papriky. Ale třeba plněné, to už je jiné. Díky za nápady

Je tady zlatá neděle

Dana Puchalská 22.12. 08:43
Velmi zajímavý článek. Já osobně adventní věnec nemám, ale každou neděli zapaluji jednu svíčku ve vánočním svícínku. Přeji všem, jen to dobré, pohodu a klid v předvánoční době.

Básně 6

Věra Ježková 22.12. 07:22
Jendo, až dech se tají při čtení tvé poezie. Přeji ti ještě dlouhou cestu za nadějí.

Velká rodina. Ve stáří přináší radost i stres

Jana Šenbergerová 21.12. 19:57
Většinu života jsem trávila mezi spoustou lidí a dětí. Dnes jsem ráda, že se u nás velké rodinné sešlosti nekonají, protože by se do našeho bytu nevešly. Stejně jsou na tom naše čtyři dcery. Každý máme dvě. :-)

Proč jsou Vánoce v zimě?

Anna Potůčková 21.12. 19:37
Dle mého ne trošku složité, ale docela hodně! Ač sama věřící, nikdy mně nenapadlo abych tuto událost narození Ježíše studovala. Ale článek mně hodně zaujal a díky za něj!!!!

Kouzlo Vánoc

Dana Puchalská 21.12. 11:28
Danuško, moc hezký článek. Tak prosím popřej o ode mne oběma vnoučkům hezké svátky. A Tobě je přeji pochopitelně taky.

Vánoční cukroví

Dana Puchalská 21.12. 10:20
Ano. Právě to potajmu ujídané cukroví jsem coby malá holka vyloženě milovala. Ale byl to někdy oříšek najít jej.

Pamětnice - skládejte mozaiku české historie z vlastních zážitků

Elena Valeriánová 20.12. 16:47
Tak to je hodně zajímavý projekt. Nevím, jestli se zúčastním, ale i tak děkuji za tuto možnost.

Pocity - předvánoční

Jana Šenbergerová 20.12. 14:39
Hezky se to četlo. Těšila jsem se na každou další větu. A teď jsem zvědavá, co Petr rozbalí pod stromečkem.

O xenofobii a víře

Zuzana Pivcová 20.12. 11:05
Je to dokonalá analýza, děkuji.

Rodinné návštěvy o vánočních svátcích. Radost nebo povinnost?

Věra Ježková 20.12. 08:55
V rodině mého přítele pokračuje tradice, kterou zavedla jeho žena. 26. 12. se všichni schází u něj doma, nebo u jednoho z jejích dvou bratrů. Je to asi 25 lidí, včetně malých dětí. Setkání bývají příjemná, ale přibližně po dvou hodinách vždy zatoužím po klidu a tichu.

Jedupaní

Anna Potůčková 19.12. 13:11
Jedupaní - čtu toto slovní spojení prakticky dvou slov poprvé. Napřed jsem si myslela, že to bude o nějaké cestování, neboť jsem počítala s mezerou mezi slovy. Ale význam je docela odlišný, a máš pravdu. Je jich asi okolo nás dost těchto nepřejících, závistivých, pomlouvačných a zlostných paní a paniček. A to snad ve všech společenských vrstvách.

Okradli je šmejdi, nebo je šikanovali. Senioři často o těchto případech mlčí

Věra Ježková 19.12. 11:52
Za to, že mě někdo povalí na ulici a okrade, nemůžu. Za to, že jsem podepsala nevýhodnou smlouvu, můžu. V obou případech bych se k tomu ale přiznala. Zaujalo mě, že pokud udělají blbost mladí, je to v pořádku. Nemělo by to být naopak (pokud už vůbec budeme případy takto hodnotit)? Ovšem naivitu mnoha seniorů, kteří se nechali napálit, často nechápu.

Mé letošní nejsilnější zážitky s I60

Libuše Křapová 19.12. 11:17
Jitko, díky sa sdílené zážitky :-)

Pojďte se mnou do Betlémské kaple na betlémy

Dana Puchalská 19.12. 09:38
Moc hezká výstava. Poslušně hlásím, že Švejka jsem našla. A Hardyho taky.

Jiří Šlitr byl pilný výtvarník, rád kreslil i erotiku

Věra Ježková 19.12. 08:48
Děkuji za dobrý tip. Jiří Šlitr byl skvělý; velká škoda, že odešel tak brzy.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.