Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co dělat, když srdce tepe rychle
Jana Šenbergerová 10.12. 08:25
Jsem ráda, že se mi to mé splašené povedlo konečně usměrnit. Loni jsem nevěděla dne ani hodiny, kdy mě fibrilace skřípne. Málem jsem na to dojela. Velmi nepříjemné a omezující. Paní doktorka se trefila do správného léku a je mi mnohem líp.
Turrón aneb Vánoce na španělský způsob
Dana Kolářová 9.12. 16:49
Aja, jaj, to je určitě sladké až přesladké. :-)
Propagátor běhu Škorpil: Věk je jen číslo, začít sportovat může každý
Dana Kolářová 9.12. 16:14
Raději půjdu na kolo nebo plavat než běhat. :-)
"Pracovní dovolená“ v Anglii
Mirek Hahn 9.12. 13:15
Zírám ! Moc pěkné Danuše. Hlasuji pro Nobelovu cenu za šikovnost.
Soutěž: Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Setkávání
Anna Potůčková 9.12. 10:31
Je to snad jediný web, kde se z virtuálních přátel távají také reální díky setkávání! A ta setkání bývají hodně přátelská, zábavná a na kráse jim nechybí vůbec nic! Díky za článek!
Soutěž: Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60
Zuzana Pivcová 9.12. 09:23
Po přečtení Vašeho příspěvku mám velkou radost. Hlavně proto, že Váš příchod sem pro Vás nebyl moc klidný, byl jste zvyklý na odlišné weby. Ale portál, to jsou samozřejmě hlavně lidé. Tak díky a obohacujte nás i nadále.
Zbytečně se ptáme
Marie Doušová 9.12. 09:19
Zuzko,máte krásnou duši a ta Vám moc sluší. Vaše básně jsou jak láska nedokončená a stále vnímaná a silná touha ji uchopit a mít navěky.Máte nadání vyjádřit to, co hodně žen cítí a neumí tak krásně napsat. Vždy se těším na další báseň.Dík.***********
Fejeton přímo sváteční
Věra Ježková 8.12. 13:21
Jendo, až na tu smutnou zmínku o příteli Jiřím, velmi povedená taškařice. „Kéž by jednou byl v kalendáři svátek, v němž by se naslouchalo cizím argumentům.“ Karol Irzykowski, polský spisovatel, 1873 - 1944
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Síla íčka
Elena Valeriánová 8.12. 13:09
Helenko, nelze než s tebou na celé čáře souhlasit.
Přála jsem si, aby už byl konec, říká Zdenka (66), která se starala o svou nemocnou matku
Jitka Hašková 8.12. 12:14
Naprosto paní Zdenu chápu. Pro mě bylo úmrtí mámy radostí, že skončilo utrpení nás obou.
V dobré hospodě se k vám chovají jako k vzácným hostům, říká kuchař Sapík
Marie Doušová 8.12. 10:35
Moc zajímavý rozhovor. Najít dobrou restauraci ,kde se k Vám chovají jako k vzácným hostům je pomálu. Přesto se najdou ,ale je to vyjímka.
Dva účinné cviky proti předvánočnímu stresu
Jitka Hašková 8.12. 10:18
Když vidím fotku cviku, tak vím z vlastní zkušenosti, že tento cvik je nevhodný pro skolitickou páteř a se zvýšenou potřebou. Týká se to celé sestavy protáčivých, spinálních cviků, které pocházejí z záznamový a byly převzaty do mnoha systémů cvičení.
Výstava obrazů Michaela Rittsteina: Ve vlnách
Věra Ježková 8.12. 09:37
Irčo, ač se mi obrazy nelíbí, představení výstavy vítám. Určitě potěší i další. Je prima, když se kustod dá s návštěvníkem do řeči a připojí vlastní informace. Stalo se mi to několikrát. :-)
Zájem o first minute zájezdy roste. Stále častěji se kupují jako vánoční dárky
Jarmila Komberec Jakubcová 7.12. 20:18
Protože stále pracuji musím si své aktivity plánovat. First minute si kupuji z důvodu, že seženu jednolůžák bez velkého příplatku. Také si mohu vybrat hotel se kterým už mám v minulosti dobré zkušenosti. Gran Canaria v 3.hv.hotelu Beverly Park v režimu AL a single nelze pořídit na týden do 20tis.Kč.
Počešťování Vietcongu
Zuzana Pivcová 7.12. 18:33
Ani vlastně nevím, čím vším je podmíněno získání našeho občanství. Kdysi jsem viděla dokument, jak to bylo v sousední SRN. Přistěhovalí občané museli skládat opravdu dost těžké zkoušky, nejen z němčiny, ale i z reálií.
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele
Jana Šenbergerová 7.12. 14:46
Krásný zážitek, Věrko. V tomhle ohledu vnímám íčko jako naprosto výjimečný fenomén. Kdo opravdu chce, najde si na něm, co je mu blízké. Lidí a možností je tu víc než dost.
Co dělat, když trávíte vánoce sami?
Alena Gebauerová 7.12. 14:36
Tak to jsem nevěděla, že jsem jedna z milionů. Proto se mi asi ani na inzerát neozval nikdo z Prahy, kdo by byl sám a šel se projít na svařák apod. Ale Vánoce slavím, mám stromeček, udělám si slavnostní večeři a jediný dárek pod ním je pro pejska.
Hlídání zoo
Naděžda Špásová 7.12. 10:43
No, Červenko, za hlídače našich miláčků bych si tě fakt nevybrala. To kousnutí sis vydezinfikovala? :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.