Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vánoční výstava v Betlémské kapli slaví 40 let
Věra Ježková 7.12. 09:18
Výstavy betlémů tam jsou vždy krásné. Přispívá k tomu i prostředí.
Bowling Praha - 8. 1. 2020
Věra Ježková 6.12. 11:19
Hani, píšu si. Dovolí-li zdraví a nebude-li náledí, moc ráda přijdu. :-)
Adventní rozjímání
Jindra Hubačová 6.12. 09:07
Hezká vzpomínka a hezké rozjímání, ale na chlebíčkách jsme nikdy Gothaj neměli.
Jak se starat o vánoční stromek
Jana Šenbergerová 5.12. 19:08
V panelovém bytě se nedaří žádnému ze stromků, proto jsme to vyřešili jednou provždy vázou s jehličnatými větvemi. Nechodíme je svévolně řezat do lesa, ale kupujeme si je. Jsem zvědavá, kdy se dostanou ke slovu i stromky nepravidelné, které mají také svůj půvab.
Pocity - vánoční perníčky
Zuzana Pivcová 5.12. 19:05
Z toho vyplývá, že má Vlaďka s Martou přece jen dost společného. :-D
Tancem k dobré náladě
Zuzana Pivcová 5.12. 09:49
Vím, že na Jižním Městě, kde bydlím, i v Bohnicích, kde bydlí sesra, se pořádají taneční odpoledne pro seniory. Věřím, že ti, kteří se bavit chtějí a dokáží, jistě stráví hezké odpoledne. Osobně proti dechovce k tanci nic nemám, i když takto tancovat nechodím.
Jsem nemocný. Když to člověk neumí přiznat ani lékaři
Věra Ježková 5.12. 08:35
Extrémy v životě nemám ráda.
Není to Kdysi
Věra Ježková 5.12. 08:31
Milá Zuzko, přeji ti hodně štěstí. Tvé Kdysi v tobě zůstává, vnímám ho ve tvých básních.
Westfield Chodov zve osamělé lidi ke štědrovečerní tabuli
Zuzana Pivcová 4.12. 20:50
Ano, kolem tabule s nabídkou této akce chodím a vím, že stejná byla už loni. Je to hezká nabídka.
Poleno aneb Vánoce na francouzský způsob
Karel Boháček 4.12. 15:10
U nás máme taky roládové umělce. Já ale nevím z čeho udělat kůrovce -hřebíček v máčené rozince ?
Fotoreportáž o soutěži, koncertování a rozsvěcení
Zuzana Pivcová 4.12. 11:11
Moc hezký a milý zážitek, a ta soutěž v pečení cukroví zase nebyla až tak moc důležitá, viď, Soňo?
Zamyšlení v adventním čase
Zuzana Pivcová 4.12. 09:20
Hani, jsme lidé různí a chybující. To se samozřejmě projevuje i zde na portále i60. Jsem moc ráda, že zde převládají lidé moudří a citliví, kterým ti ostatní nejsou lhostejní, ba dokonce nepříjemní. Díky za pěkné rozjímání a přání, co dokážu, to si z toho pro sebe uschovám.
Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2020 s fotografiemi čtenářů i60
Alena Tollarová 4.12. 08:52
Krásný. Prosím 2 ks, vyzvednu osobně.
Když ještě chodila sv. Barbora
Hana Nováková 4.12. 08:37
Krásný, dojemný článek. Každý má nějaké krásné vzpomínky, ve kterých jsou ti, kteří již opustili tento svět a my bychom si přáli, aby tu s námi ještě byli. Řekla bych, že pro většinu dnešní mladé generace nepochopitelné, ale pro mě a jistě i pro Vás nostalgické vzpomínání. Díky za článek...
Hitem Vánoc je „žroutka starostí“
Jana Šenbergerová 4.12. 08:33
Škoda, že název článku je poněkud, alespoň pro mě, dosti zavádějící. Jsem na slovo "hit" ve spojení s něčím jiným než hudbou docela alergická. Obsah článku je o něčem jiném, o tom, s čím se ztotožňuji. Díky za něj.
Kauza Slunečnice aneb Kdo nechce, hledá důvod
Marie Doušová 3.12. 11:09
Moc dobře napsáno. Ano, je to problém a je třeba se mu věnovat. *********
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.