Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak důležití jsou pro nás naši sousedé?
Marie Doušová 3.12. 10:56
Sousedské vztahy jsou hodně důležité. Dnes máme sousedy mládé a bez problémů, ale dříve to byl docela horor. Soused byl nerudný starý dědek ,ubližoval dětěm/prořezával míč,když náhodou spadl na jeho pozemek/. Jediné štěstí bylo ,že měl hodnou ženu,která se pořád za něj omlouvala. No dnes si nemáme na co stěžovat.
Dnes definitivně končím se Stovkou
Mirek Hahn 3.12. 09:28
Pěkný výkon. A hlavně moc pěkně zpracované články. Ale to už je u vás standard :-)
Jóga jako zdroj radosti z pohybu i života
Věra Ježková 3.12. 09:27
Myslím, že jóga je fajn. Bohužel na ni nemám potřebnou trpělivost. Už jsem to kdysi zkusila. Bezbolestnou chůzi provozuji denně; ovšem spíš svižnou.
Fotoreportáž: Listopad stál za starou belu
Mirek Hahn 2.12. 13:19
Moc pěkné ! Zas tak bezcenný ten listopad nebyl..... :-)
Poslední kilometry Do stovky
Mirek Hahn 2.12. 11:21
Pěkná fotodokumentace. A úctyhodný počet kilometrů v projektu. Gratuluji.
Báseň
Zuzana Pivcová 2.12. 10:35
Vy máte opravdu bohatý citový život a duši básníka. K tomu pak širokou a cennou slovní zásobu. Nepostihujete (narozdíl ode mne) jen svůj život, nýbrž Vaše myšlenky a úvahy přesahují rámec platnosti pro jedince. Díky.
Advent zpravidla ukáže, jaký má kdo přístup k životu
Mirek Hahn 2.12. 10:25
A co okna Radime ? Aspoň okna ji nech umýt..... :-)
Okolí očí o nás mnohé prozradí. Vyplatí se o něj pečovat
Jitka Caklová 2.12. 09:41
Tak tomu říkám prima fór. Na portálu pro seniory radit, jak začít s péčí o pleť v pětadvaceti letech :-) "Pozdě bycha honiti"
Záhada z dětských let
Libuše Křapová 2.12. 09:26
Zajímavé :-) Já si zase z dětství pamatuji, jak mne někdo vyhazuje do vzduchu a jak u toho nadšeně pištím. Nevím, kolik mi bylo, jen podle pozdějších událostí jsem si dala dohromady, že jsem musela být hodně maličká
Mých 30 let. Kdo je vítězem soutěže?
Elena Valeriánová 1.12. 20:11
Gratuluji všem, nejen vítězům, že našli mnohdy chuť a odvahu se k tomuto tématu vyjádřit a sepsat svůj příběh. Myslím, že to nebylo vůbec lehké téma.
Téměř polovina seniorů nad 75 let je zdravotně postižených
Karel Janovský 1.12. 18:47
Některé části bych si dovolil ještě trošku doplnit. Méně zdravotně postižených žije v manželství proto, že se o částečně omezené partnera ten druhý z manželů postará a není tak důvod žádat o pomoc jinou osobu. Mnozí také nevědí, jak by v takových případech měli postupovat a zčásti se také stydí o něco žádat, když jsou přece ještě dva! A k tomu vzdělání jen tolik, že ti s nižším vzdělání museli většinou vykonávat těžké manuální práce a jejich tělesná schránka, zejména páteř, je mnohem více opotřebovaná než u toho, který pracoval v kanceláři.
Podmínky pro seniory v cestovním ruchu
Elena Valeriánová 1.12. 13:29
No tak, to je docela dost pesimismu na neděli.
Sláva nazdar výletu
Hana Nováková 1.12. 11:09
Díky za pozvánku a doprovodné fotky. Dost lidí přepadl zájem o výstavu a podle fotek byli i spokojeni....
„Mých 30 let“, jako ve filmu se špatným začátkem, ale krásným koncem.
Hana Nováková 1.12. 11:06
Působivý článek - hodně zdraví a spokojenosti do dalších let, se sluší popřát Vám...
A v důchodu si to konečně užít!
Jarmila Komberec Jakubcová 1.12. 08:02
Tak by mělo vypadat bydlení pro seniory, kteří se rozhodnou žít v komunitě. Viděla jsem něco podobného v Sydney před 10 léty.
Flegmatici a cholerici. Víte, do jaké skupiny patříte?
Věra Ježková 30.11. 22:50
A co zbývající dva druhy temperamentu – sangvinici a melancholici? Uvítala bych alespoň jednu větu, že ony čtyři typy stanovil Hippokrates. Je hezké, že pan psycholog práce popsal 15 typů lidí – hezké proto, že škatulkovat lidi je ošemetné a málokdo je čistý typ. Ovšem raději se obracím k dílům proslulejších psychologů.
Mých 30 let
Soňa Prachfeldová 30.11. 15:24
Ano věda a výzkum velmi pokročily, , zajímaly by mě statistiky , kolik lidí umíralo na ty nejrozšířenější dnešní nemoci , dožíváme se delšího věku, ale jaké jsou starosti s nemocnými seniory , kteří čekají na smrt. Je to smutný závěr života. Finance se pořád jen přelévají z jednoho hrnce do druhého s výsledkem, že vždy to na sobě nejvíce pocítí běžný občan. Celý ten systém se nedá vyléčit jedněmi volbami, ale snad ty první správné krůčky od správných politiků by daly naději. Takže my všichni jsme odpovědni za svůj život a za další vývoj.
Senioři dobrovolníci. Vzácný a málo ceněný druh
Jana Šenbergerová 30.11. 13:23
Všem schopným a ochotným pomáhat fandím. Potřebných je víc než dost. Nicméně si myslím, že to si opravdu musí rozhodnout každý sám za sebe. Poslední odstavec plně koresponduje s tím, jak to vidím já.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.