Přehled posledních diskuzních příspěvků
Připadá mi, že jsem v Semaforu nikdy hrát nepřestal, říká Luděk Sobota
Jana Šenbergerová 26.11. 19:33
Jeho způsob humoru mi není úplně blízký, přesto panu Sobotovi přeji, ať se mu podaří uskutečnit všechny plány, které má, v pohodě a ve zdraví.
Dárky pro babičky a dědečky jsou často nesmysly, které nikdo nechce
Aranka Johnová 26.11. 12:08
My máme největší radost z vlastnoručně vyrobených dárků,snacha dělá nádherná přáníčka a třeba do krabičky od sirek krajinky,domečky atd,všechno to mám schované a kluci nám vyrobili lapače snů,krása z toho mám radost,koupit si můžeme co potřebujeme vždy,ale takovéto dárky fakt potěší,alespon nás.Hezký den.
"Mých 30 let " - Fenomén MOBIL
Věra Ježková 26.11. 11:30
Elenko, moc hezké zamyšlení. Já jsem si pořídila první mobil až po povodni 2002, kdy jsem zůstala odříznutá od světa. Stále mám hloupý. Používám ho jen v nezbytných případech. Chytrý nechci.
Podzimní z minulého století
Anna Potůčková 26.11. 09:07
Krásná básen o lásce doplněná hezkou fotkou dvou snad zamilovaných krásných mladých lidí!
Básně 3
Věra Ježková 26.11. 07:14
Jendo, tvoje poezie je nádherná. Dojemná, moudrá i vtipná. Děkuji ti za zpříjemnění trochu chmurného rána. :-)
Pocity - Sofie
Zuzana Pivcová 25.11. 18:41
I když jsem si nikoho nevzala, tak z jednoho vztahu s rozvedeným mužem se 14letým synem (žil s matkou) vím, že to občas není snadné. A myslím, že někdy toho ten muž trochu využije a vymluví se. I když nemyslím, že je to zrovna tenhle Váš případ.
Častý sen pro mladé, ale problém pro seniory - to je život na vesnici
Elena Valeriánová 25.11. 10:49
Před nedávnem byla na chatu diskuze, že lidé z města se ve stáří usídlí na vesnici, prodají svůj městský byt a za ty penízky si koupí pěkný domek na venkově. Musela jsem se té naivitě smát. Život na venkově opravdu není idylický. A když si někdo myslí, že k důchodu si senior vypěstuje bio zeleninu na vlastní zahrádce, opravdu neví, o čem je řeč. Síly ubývají a o zeleninu se rovným dílem v tom lepším případě dělíte s hryzci a jinými škůdci. Ani na vesnici nic není zadarmo. Naopak. Článek je dobrým shrnutím a pokusem zbořit poněkud zkreslený názor na vesnický život. Akorát nesouhlasím s touto větou: "Pokud jsou aktivní, neprojevuje se to tak, že chodí do divadel a na univerzity třetího věku, ale spíše se věnují svým zájmům jako je například zahradničení.“ To asi má paní socioložka trochu zkreslené údaje. Ano, zahradničíme, ale to není jediný smysl našich životů. Příští rok už budu mít druhou promoci na U3V.
Netradiční advent na Mácháči
Hana Nováková 25.11. 10:08
No to je neuvěřitelná krása, škoda, že jsme tak daleko. Plavba musí být přímo pohádka. Prosím, kdo pojede dejte sen hodně fotek. Díky za článek a pozvánku
Příběh na 50 slov: Dědečkův slavný kolega
Alena Tollarová 25.11. 09:21
Zkrátka se pro zpěv narodil. Fotka je moc zajímavá a práce to určitě byla zajímavá taky. Děkuji, za vzpomínky. Věro.
Mých třicet let: Jak na houpačce
Jarmila Komberec Jakubcová 25.11. 08:24
Helenko moc hezky jsi to napsala. Moc Vám to sluší.
Proč mám ráda podzim
Dana Puchalská 24.11. 13:03
Jarmilo, máš skvělou snahu. A Tvůj článek je milé pohlazení po duši. Přeji Ti hezký podzim.
Václav Marhoul: Dobro v lidech není možné úplně zničit
Jana Šenbergerová 24.11. 11:51
Vzhledem k tomu, že nemám ráda knihy a filmy, ve kterých trpí děti, byla jsem pevně odhodlaná se na ten film nikdy nedívat. Stačí mi vidět a vnímat, kolik milujících rodičů psychicky týrá své děti žijící jinak v blahobytu. Po tomhle rozhovoru si už svým rozhodnutím nejsem tak jistá. Problém je v tom, že nastřádané "zlo" není také možné potlačovat donekonečna. Děsivé je, jak svobodně ho mnozí uvolňují právě v dnešní době. Ti kdo třeba šikanují, jsou na tom stejně špatně jako šikanovaní. Jen doufám, že to nedotáhneme tak daleko, aby dnešní zhýčkané děti poznaly na vlastní kůži, co je to válka, hlad a zoufalství. Kéž by poselství filmu došlo k těm, kteří by ho potřebovali pochopit nejvíc. Děkuji za zajímavý rozhovor.
Výstava Retrospektiva Bořka Šípka v Tančícím domě
Naděžda Špásová 24.11. 11:05
Výstava je krásná. B. Šípka jsem nemusela.
Peruc a rozhledna Stradonka, aneb nepovedený výlet
Věra Ježková 24.11. 09:41
I ty jedna dobrodružko! Ještěže máš svého zlatého (nejen) řidiče. Víš, že Stradonice jsou taky u Berouna? Měl tam chalupu F. Nepil. (A na protějším břehu v Hýskově domeček můj někdejší přítel. Proto je znám.)
Lavička
Růžena Kuželková 23.11. 11:12
Nikdy bych nevěřila,že o "lavičce" se nechá napsat tak pěkný článek,klobouk dolů,moc hezké.Také jsme s mou první láskou "poškodili"lavičku v Chotkových sadech,po 3 letech jsem ji ještě našla,bohužel od té doby uplynulo přes 50 let,takže lavička "odešla" jistě někam do pryč.
Teplice v mých vzpomínkách
Zuzana Pivcová 23.11. 09:10
Moc hezká vzpomínka. Oceňuji, že s výjimkou několika historických informací o zámku je to všechno "prožité". Kdybych měla takto vzpomínat na naši Lomnici nad Popelkou, už bych měla vzpomínky omezené a místy bych marně hledala názvy. Díky!
Magická slova, která potřebují slyšet i muži nad šedesát
Věra Ježková 23.11. 08:24
Nemyslím, že se vylučuje moje značná soběstačnost s tím, že umím ocenit muže. Uvedený návod považuji za samozřejmost, mám i další vlastní způsoby.
Už tomu asi nerozumím
Růžena Kuželková 22.11. 11:18
Byla jsem ve stejné situaci,můj "mazlík" (míním tím počítač)mě opustil.Koupila jsem nový a dala prodlouženou záruku na 2+3 roky.Snad bude "poslouchat"alespoň těch 5 let.A tzv.UDĚLÁTKA" jsou vkládány do přístrojů,aby vydržely sloužit přesně pouze pár dní po záruce.Tak uvidím,jak to bude s "mazlíkem".
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.