Přehled posledních diskuzních příspěvků
Starosti a bezmoc. Život seniorek, které neřídí auta
Danuše D'Engeli 22.11. 09:48
Já nemám žádné auto, měla jsem možnost míti dvě auta, ale měla jsem strach, že nabourám, takže dodnes jezdím jen dopravními prostředky anebo používám leteckou dopravu. Mám přítele v zahraničí, takže ve své podtstě žiji sama. Nic z toho mi nevadí. Z jediného důvodu, že mám hodně zálib a také hodně hodných lidí kolem sebe. Chce to jen pevnou vůli a odhodlanost. Přeji ji všem, kteří mají pochybnosti. Stačí mít útulný byt, auto vůbec nepotřebujete.........
Akrosticha
Elena Valeriánová 22.11. 07:32
A já vás chválím pane poeto, hezké procítěné básničky. Myslím, že jsme tento typ básně - akrosticha - tady ještě neměli. Děkuj za rozšíření vědomostí.
Dívejte se vzhůru, uzdravuje to
Jitka Caklová 21.11. 14:58
Krátké, výstižné, milé. Někdy mám pocit, že lidé říkají "prvňákovi" věci, které se bude učit až "v páté třídě" a nechápou, proč jim nerozumí. Nejhorší je dělat "z běžností" cokoliv pod vidinou pochvaly. Žiji přítomným okamžikem, bez zbytečného čekání na ovace. V přítomnosti je tolik drobností, které dokáží život zkrášlit.
Patička je mistryní ČR
Zuzana Pivcová 21.11. 12:13
Patička má hezkou přezdívku. Takovou šikovnou pedikérku bych potřebovala. :-D
Roste počet pracujících seniorů. Při přesluhování je nutné dobře zvážit, zda pobírat důchod nebo ne
Jarmila Komberec Jakubcová 21.11. 11:40
Pracuji jako OSVČ a zároveň pobírám starobní důchod. Protože platím sociální a zdravotní pojištění mohu každý rok požádat na SSZ o přepočet důchodu. Většinou se jedná o částku velmi malou částku.
Nostalgická sedmička
Dana Kolářová 21.11. 09:07
Helo, blahopřeji! Na vyhlášení výletů na kole se také těším.
Básnička
Dana Puchalská 21.11. 07:47
Marie, kam Ti jí mám napsat, když nemám Tvojí "žákajdu" ? Aha? :-) :-)
Muži umírají dříve, ale jsou zdravější než ženy
Magda Škodová 20.11. 19:42
Asi to nelze brát všeobecně, ale např. moje matka byla od čtyřiceti let nemocná (astma, diabetes), dožila se 83, otec byl kromě pár drobných úrazů a migrén v podstatě zdravý, nakonec zemřel velice rychle na rakovinu v 78 letech. Na druhé straně tchyně, která celý život žila velice skromně, stravovala se zdravě, nekouřila, nepila ani kafe zemřela ve čtyřiapadesáti na rakovinu slinivky, tchán, který kouřil snad od 12 let, navíc byl docela slušný alkoholik, zemřel na mrtvičku v pětaosmdesáti...
Pocity - hodně osobní
Zuzana Pivcová 20.11. 11:25
Dramatičnost se stupňuje a já stále nevím, zda tipuji správně nebo ne. :-D
Pohled z okna, aneb - paneláky jsou také fotogenické...
Mirek Hahn 20.11. 10:05
Dramatická oblačnost.
Máte někdo vindru?
Mirek Hahn 20.11. 09:16
:-) Nostalgicky jsem zavzpomínal na doby, kdy jsem reálně měl velký nedostatek prostředků. A také jsem si vzpomněl, jak jsem se pokoušel objevit aspoň jednu nezlomenou grešli. Marně..., samé zlámané. Oni už to snad jako zlámané vyráběli.
Senioři vybírají auto roku 2019. Který vůz se líbí vám? Hlasujte
Jitka Hašková 19.11. 18:01
Napsala jsem připomínku redakci. Je chyba v pokynech.
Obdiv k nejjedovatějším hadům světa
Dana Puchalská 19.11. 16:37
Moc zajímavý článek. A nazývat se pánem tvorstva - to snad ne.
Mých 30 let - Moje ztráty a nálezy
Mirek Hahn 19.11. 12:25
Smekám! A přeju další roky plné koníčků :-)
Výprava do ztraceného času 6
Jana Šenbergerová 19.11. 11:53
Jendo, já pevně věřím, že nejde o ztracený čas, a také tomu, že nezůstáváme stejní. Každá zkušenost, kterou projdeme, se dříve či později zúročí. Jsouce jiskřičkou v oceánu nesmírné vesmírné energie, zase se v ní všichni sejdeme. Žádná energie se přece neztrácí, jen se proměňuje. Energii vlastních zážitků jsi krásně převedl do slov, z nichž je ji cítit.
Mých 30 let – Získala jsem novou rodinu
Hana Rypáčková 19.11. 10:28
To je dobře, že máš
kolem sebe hodné lidi a našla jsi svou náhradní rodinu.
Eva Štěpánková: Nefňukej a makej. Toto heslo mě postavilo znovu na nohy
Danuše D'Engeli 19.11. 10:03
Osobně celý život používám krém Nivea, ale přeji každému, kdo se pustí do jakéhokoliv kreativního podnikání vše dobré a úspěch. Samozřejmě paní Štěpánkové.
Výzva jménem Sedlo
Mirek Hahn 19.11. 09:16
Zajímavé.... Taky jsme při výstupu zabloudili. Zakletá hora.
Také si povídáte s kočkou?
Jarmila Komberec Jakubcová 19.11. 08:13
Mám doma dva kočičáky - Piškot je krásný chlupatý kocourek, který dokonce chytil živou myš a přinesl mi ji. Rád chodí na zahradu a je vlký mazel. Oproti tomu Britunka je opravdová britská lady, Oba se dobře snáší, občas si hrají a já jsem ráda, že je mám. Je zajímavé, že každý má jiné chutě. Britunka miluje kapsičky Scheba a Piškot by nejraději syrové masíčko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.