Přehled posledních diskuzních příspěvků

Je to moje vina?

Marie Novotná 19.11. 07:06
Ty nitky Tebou spředené, ty nejdou rozplést-jasně. Ty verše Tebou napsané, jsou vždycky moc krásné.

Přibývá bezdětných seniorů

Alena Gebauerová 18.11. 19:58
Je smutné, že pro mnohé mladé jsme přítěží, ztrácí se ohleduplnost, dnes vás nikdo ani nepustí sedout v MHD, svět žije mamonem a kariérou, nevím, proč každý musí mít to, co druhý, bohužel kdy už vychováte dítě právě k té ohleduplnosti, mezi dravými se ztrácí a neprosadí se.

Indie - dnešní

Anna Potůčková 18.11. 13:14
Majko díky za další článek o Indii, ráda jsem se podívala na další zajímavé fotky.

Maso a sýry k sobě v lednici nepatří. Jaké další chyby děláme?

Jindra Hubačová 18.11. 12:31
Četla jsem před časem na Seznamu. Jsou to informace většině známé. Děkuji.

Trapas...

Jitka Hašková 18.11. 11:05
Hlavně, že na to přišly hned v porodnici. Ne jako před několika roky až vlastně u skoro ročních holčiček, přišli rodiče na to, že byly prohozené

Vzpomínky (bez husí kůže) nestačí

Dana Puchalská 18.11. 10:54
Srpen 1968 jsem prožila jako malá holka, ale na některé okamžiky se prostě zapomenout nedá. Proto souhlasím s názorem, že kdo ho neprožil tak nemůže hodnotit listopad 89. A pana Rafaela Kubelíka jsem slyšela a bylo to něco úžasného.

Ze svého úspěchu má pocit viny

Zuzana Pivcová 18.11. 09:24
Váš příběh mi velice silně připomíná případ jedné mé bývalé starší kolegyně. Protože to však není příběh můj, těžko mohu hodnotit obě strany a nerada bych, i když jen myšlenkami, někomu ublížila. Takže jen mohu říct, že osobně si to neumím představit.

Ranní překvapení

Marie Novotná 18.11. 07:06
Modrá obloha vždycky potěší. Hlavně po ránu.

Pocity ublíženosti škodí zdraví. Jak se s nimi vypořádat?

Marie Doušová 17.11. 17:04
Ano ,vím co je to pociťovat křivdu a je velmi těžké se s ní vyrovnat. Zapomenout se nedá ,ale trápit se tím, nemá vůbec žádnou cenu. Jednou se to stalo a je nutné si nic nepřipomínat a jít dál. Vždyť život je tak krásný i když někdy velmi těžký.

Mých 30 let - Každý režim má svoje klady a zápory

Růžena Kuželková 17.11. 14:51
Opravdu jste mi psala z duše.Co je zde napsáno,tak by se mohlo vytesat do kamene,děkuji,bohužel to je vše co mohu udělat.Naše děti už pochopili,vnoučata ještě musí "dozrát",pak odpoví.

Všední den

Mirek Hahn 17.11. 13:14
Příjemně skutečné vyprávění.

Mých 30 let v dobrém i zlém

Lidmila Nejedlá 17.11. 12:06
Lenko, tvůj pohled na 30 let po revoluci se mi líbí.

Kočkohrátky

Zuzana Pivcová 17.11. 09:53
To je hezký nápad. V takové školce by se mi líbilo. :-D

Obrazy Karla Benetky

Mirek Hahn 17.11. 09:38
Ops. Zírám... Znal jsem pouze jeho kreslený humor. Obrazy a další tvorba, to mi trestuhodně uteklo. Díky.

Listopadová rýmovačka

Alena Tollarová 17.11. 08:32
K mému velkému překvapení tatáž dnes plápolá i na karuselu. Tu v kalendáři mám tak trochu trochu uříznutou. Krásný teplý podzim máme v kalendáři. Díky, Jano.

Malá vzpomínka na první republiku

Zuzana Pivcová 16.11. 20:07
Děkuji za tento průřez historií první republiky. Takové informace jsou pro mě vždy zajímavé. Něco mi samozřejmě hned připomnělo materiály z vojenského archivu. Třeba to "parte" o konci Velkoněmecké říše, tak to byla odplata Němcům, kteří jako první vydali takový posměšný pamflet o skonu republiky Československé, pozůstalí byli Beneš a pak někdo za Británii a Francii, možná už Stalin. Mám moc ráda i dobové fotografie, díky.

Ladislav Špaček: Po 30 letech jsme k sobě ohleduplnější

Věra Ježková 16.11. 17:46
Líbilo se mi, když jsme měli oblečení na všední den a na neděli. Dnes to není aktuální, ale bylo by fajn, rozlišovat více oblečení na běžný den a večerní kulturu. Krabicák už si nekupuji. S tou ohleduplností si nejsem tak jistá.

Pohádka o liščím ohonu

Anna Potůčková 16.11. 13:07
Úsměvný článek - všestranné využití liščího ohonu!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.