Přehled posledních diskuzních příspěvků
Listopadová rýmovačka
Alena Tollarová 17.11. 08:32
K mému velkému překvapení tatáž dnes plápolá i na karuselu. Tu v kalendáři mám tak trochu trochu uříznutou. Krásný teplý podzim máme v kalendáři. Díky, Jano.
Malá vzpomínka na první republiku
Zuzana Pivcová 16.11. 20:07
Děkuji za tento průřez historií první republiky. Takové informace jsou pro mě vždy zajímavé. Něco mi samozřejmě hned připomnělo materiály z vojenského archivu. Třeba to "parte" o konci Velkoněmecké říše, tak to byla odplata Němcům, kteří jako první vydali takový posměšný pamflet o skonu republiky Československé, pozůstalí byli Beneš a pak někdo za Británii a Francii, možná už Stalin. Mám moc ráda i dobové fotografie, díky.
Ladislav Špaček: Po 30 letech jsme k sobě ohleduplnější
Věra Ježková 16.11. 17:46
Líbilo se mi, když jsme měli oblečení na všední den a na neděli. Dnes to není aktuální, ale bylo by fajn, rozlišovat více oblečení na běžný den a večerní kulturu. Krabicák už si nekupuji. S tou ohleduplností si nejsem tak jistá.
Pohádka o liščím ohonu
Anna Potůčková 16.11. 13:07
Úsměvný článek - všestranné využití liščího ohonu!
30 let naší svobody
Anna Potůčková 16.11. 12:36
Jaruško moc hezký článek a dokáži si představit, jak Ti asi bylo když se syn nevrátil. Já osobně bych to nesla velmi, velmi těžce. Naštěstí přišla svoboda a hranice se otevřely všem.
Indie - pokračování
Anna Potůčková 16.11. 11:20
Nejraději bych Ti za článek i fotky dala rovnou alespoň 100 hvězdiček. Moc hezky popsána cesta v Indii, nádherné fotky až se z té krásy tají dech. Vůbec se nedivím, že jsi snila o cestě do Indie!
Mých 30 let - pro mě to byl nový svět
Anna Potůčková 16.11. 10:26
Zuzko, dle mého jsi měla těch svých 30 let hodně zajímavý, o čemž svědčí také fotografie u článku!
Cestovky rozjely prodej zájezdů na příští sezonu. Často při jejich výběru rozhoduje stravování. Je výhodné all inclusive?
Helena Votíková 16.11. 10:14
Na letní dovolenu jezdíme s programem all inclusive. Je to taková jistota, ale ne povinnost.Raději si půjdu ráno zaplavat, než upalovat do krámku pro bagetu. Ve většině hotelů je i koutek místní kuchyně, pravda, chybí tomu ta správná atmosféra. Ale nic přeci nebrání tomu jednu večeři v hotelu vynechat a vyrazit si na degustační flám a posedět s místními štamgasty, samozřejmě bez průvodce a nejlépe mimo turistické oblasti.
Fotoreportáž: Jarmark
Zuzana Pivcová 16.11. 09:03
Ať jsou, Aničko, Tvé fotky z jakéhokoliv ročního období i události, vždy, když vidím Rožnov, vzpomenu si na ten krásný sraz tam v roce 2017. Díky.
Hledáte neobvyklý recept? Pastinák zadělávaný či smažený
Zuzana Pivcová 16.11. 09:01
Tak tady nemám vlastní zkušenost žádnou, díky, Danko, za informace.
Sladké koláče s neobvyklým ovocem kaki
Dana Puchalská 16.11. 08:15
Kaki je moc dobré. A recepty vypadají opravdu lákavě.
Život je vlastně veliká švanda
Hana Nováková 15.11. 13:04
To se opravdu může stát všem bez rodílu věku, netřeba se nijak stresovat. Kdo pochopí, pochopí, kdo ne, jeho věc, hezky jste to napsala a možná, že každý z nás si na něco podobného vzpomene. Život by byl jednoduchý... díky za článek
Dříve bylo lépe. Hodnocení minulosti bývá často zkreslené
Mirek Hahn 15.11. 11:39
Je to marný, je to marný, je to marný.... Milovníci starých pořádků jsou nepoučitelní :-)
Mých 30 let - Buď vůle tvá
Mirek Hahn 15.11. 11:27
Pěkný článek, konečně něco co jde trochu dál a dotýká se věcí, které nás přesahují. Dominus vobiscum.
Den pro dětskou knihu 2019 s KOMIKSEM
Naděžda Špásová 15.11. 11:20
Už dávno nejsme děti, ale naše rodina miluje komiksové hrdiny, ovšem ve filmu.
"Bydlí tu s námi stromy ..."
Anna Potůčková 15.11. 09:06
Moc hezké zamyšlení! V korunách stromů vznikají nejen nové ptačí životy, v korunách stromů hledají úkryt před nepříznivými podmínkami nejen ptáci, ale také např.veverky. A jak příjemné posezení je pod košatými stromy v létě, kdy sluníčko praží a můžeme se před ním schovat ve stínu těchto stromů. A jsou plícemi celé naší planety. Moc hezký článek, který bych doporučila všem, kdo zvažují zbytečné kácení zdravých stromů!
Mých 30 let - Klíče
Soňa Prachfeldová 15.11. 07:54
Je hodně pravdy ve vašem příspěvku, ale nic není a nebude dokonalé. Přeji vám , ať se zlepší zdraví, život je přes všechny vady krásný.
Láska v říši zvířat
Zuzana Pivcová 14.11. 12:11
Děkuji za hezké obrázky. Páni tvorstva by se v mnoha případech mohli trochu zastydět.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.