Přehled posledních diskuzních příspěvků
Láska v říši zvířat
Zuzana Pivcová 14.11. 12:11
Děkuji za hezké obrázky. Páni tvorstva by se v mnoha případech mohli trochu zastydět.
Senzababča
Zuzana Pivcová 14.11. 12:08
Kdysi jsem viděla video z Alenčiny soutěže, to se mi moc líbilo. Věřím, že toto bylo také zábavné. Je fajn, že se senioři, které mnohdy mladší generace považuje za mrzuté a ufňukané, umějí dobře bavit. Pak to vidí i ti žáčci ZŠ a udělají si o starších lidech jiný obrázek.
Vyčerpaní a smutní. To jsou senioři, kteří pečují doma o své rodiče
Olga Štolbová 14.11. 11:21
Ano, přesně toto se týká mé rodiny. Mým "dětem" je šedesát sedm a šedesát pět, mně je přes osmdesát. Zatím jsem soběstačná a i oni jsou zdraví, ale... Co bude, až bude hůř? ♥
Jak jsem hlídala hlodavce
Zuzana Pivcová 14.11. 11:10
S chovem domácích králíčků na rozdíl od koček zkušenost nemám, jen kdysi, když jsme ještě bydlely v jižních Čechách, jsme měly doma králíka, který jako jediný z hnízda přežil králičí mor. Maminka ho piplala v kuchyni a on k nám pak chodil jako domů. Pohyboval se celkem volně. Zašel až stářím. Díky za milé vyprávění.
Mých 30 let, na které nyní vzpomínám s humorem
Mirek Hahn 14.11. 10:46
Zvládla jste to a zachovala si dobrou mysl... To není málo.
Bestseller, erotický román nebo komiks - jakou knihu letos koupit v Vánocům
Hana Rypáčková 14.11. 09:28
Nevybrala bych si, ale knihy na Vánoce kupuji.
Svatořečení Anežky České před 30 roky v Římě
Eva Mužíková 14.11. 08:26
Marie, ráda jsem si přečetla Vaše zavzpomínáni.
Zveme vás do Divadla Archa na představení Obyčejní lidé
Elena Valeriánová 13.11. 16:31
Přeji krásné zážitky.
Co provedla přednáška o škodlivosti kouření s malými školáky
Marie Faldynová 13.11. 13:50
Jsem nekuřačka a jsem ráda, že jsem s tím nikdy nezačala. Dcera v programu Etické dílny má i přednášky o návykových látkách pro děti na základních školách. Součástí přednášek je i zpětná vazba: děti vyplní anketní lístky a dcera je vyhodnocuje.
I stalo se, že po přednášce o škodlivosti alkoholu jeden žáček na otázku: Co vám na přednášce chybělo? odpověděl: Ochutnávky. Co se vám líbilo? Lektorka.
Dcera se ale setkává i s odpověďmi, které ji v její práci povzbuzují...
Já zase vzpomínám na neteře, dnes již matky dospělých dětí. Když je švagrová u mne nechala, holčičky za mnou přišly s dotazem: "Teto, chceme si hrát na návštěvu, z čeho si máme udělat cigarety?" Inu, slova hnou a příklady táhnou, oba rodiče kouřili.
Když někdo zemře. Co říkat a co dělat?
Lenka Kočandrlová 13.11. 13:26
Byla jsem na mnoha pohřbech,tak vím,co by se mělo dělat.Jenže dnes je zvykem žádný pohřeb ani nedělat....Zažila jsem před více lety,že zemřel můj bývalý šéf a dobrý kolega.Jeho manželka ho nechala spálit bez obřadu,rozprášit někde na loučce. Vůbec jsme nevěděli,že zemřel a nikdo se s ním nemohl vlastně důstojně rozloučit.Myslím si , že kdysi byl pohřeb takovým zlatým hřebem života nebožtíka,dnes se s lidmi hodně zachází jako s věcí a obřad není žádný.Kolikrát výmluva na nedostatek peněz je hodně trapná!
Šestnáctý špacír s vnoučátky
Zuzana Pivcová 13.11. 11:02
No, Helenko, vy takhle vandrujete i na návštěvě příbuzných? Ale hezky.
Mých třicet let - Dobrá škola života
Mirek Hahn 13.11. 10:25
První vlaštovka. A skvělá! Kde to mám podepsat?
Vycházková hůl uleví při chůzi, ale je i vhodným módním doplňkem
Mirek Hahn 13.11. 09:45
Pěkné hůlky. U nás je jedna neutrálně černá opřená v koutě. Poslední desetiletí nás potkalo pár úrazů pěšky i na kole, tak ji krátkodobě využíváme. Já mám tedy problém, stejný jako s dlouhým deštníkem, ...jak ji dám z ruky, třeba v restauraci, tak ji zapomenu... Potřeboval bych asi nějakou "smart hůlku", aby se ozvala když odcházím.
Indie - sen každého milovníka cestování
Elena Valeriánová 13.11. 09:39
Majko, děkuji za sdílení. Splnit si jakýkoliv sen je nádhera. A tobě se to povedlo krásně. Já bych se tam asi "ufotila", jenže pro mě taková cesta zůstane jen nesplnitelným snem. Obdivuji tě, jsi statečné děvče.
Den D aneb současnost a historie
Alena Tollarová 13.11. 08:52
Díky, Dano. Na i60 se sbíhají cestičky ze všech koutů, aby tam vytvořily báječný proud plný dobré nálady. Tenhle svět opravdu není jen pro mladý!
Tip na celoroční výlet: Hlinsko a Betlém
Dana Puchalská 12.11. 13:05
Jaruško,z dnešního velmi zajímavého článku je vidět, co děláš. A všechny fotografie jsou krásné. Když jsem si prohlížela interiér restaurace U Tvrze tak jsem si vzpomněla, že jeden takový krásný "kafemlejnek" jsem mívala doma po babičce.
Jak bezpěčně hledat informace o zdraví na internetu?
Věra Ježková 12.11. 11:46
Labtestonline mám už dlouho v oblíbených položkách.
Malé změny jsou víc, než honba za rekordy. Senioři přeceňují své síly
Mirek Hahn 12.11. 11:33
Rozumný přístup by měl být seniorům vlastní.... :-)
Bedrník, který se dříve přidával do piva, pomáhá na žaludeční i střevní potíže
Zuzana Pivcová 12.11. 10:31
Znám jen tu písničku, ale určitě nebyla vytvořena jen tak, nýbrž díky zkušenostem.
Pocity - dva jsou víc než jeden
Dana Puchalská 11.11. 13:58
Vladislavo,moc hezky se Martin milostný příběh rozbíhá. A líbí se mi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.