Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nechápeš, co cítím. Věta, které muži nerozumějí

Zuzana Pivcová 23.10. 11:09
Ano, z Marsu a z Venuše. Muži, když jsou spokojeni, tak o tom většinou nemluví. Ale znala jsem i takového, který říkal: Na co myslíš? To jsem ukrutně nesnášela.

Šedý zákal a cylindr

Jitka Hašková 23.10. 09:38
Karle, mám kamarádku, která si nechala operovat oční zákal ve věku 89 let, měla to na pojišťovnu, za čočky nic neplatila. Nevím, kolik jí stály kapky, na dálku vidí dobře a potřebuje jenom brýle na čtení. Moje sestřenice si všechno platila a jedna čočka stála 20 tisíc Kč. Další náklady nevím. Ta kamarádka byla na oční klinice na Karláku.

Jak na peníze s Českou bankovní asociací: Mám to! Na splátky...

Jitka Hašková 23.10. 07:57
Nejlepší rada je nepůjčovat si, na co nemám,to nepotřebuji.

Pravidelná nedělní přátelská setkání s tancem v Praze

Naděžda Špásová 22.10. 13:21
Romane, to by bylo, aby jste s Helou něco neobjevili. Tak si to hezky užijte, třeba se k vám pražští přidají. Může to být bezva zábava. :-)

Senioři v sociální síti

Jana Šenbergerová 22.10. 11:37
K tomu mohu dodat jen to, že jsem moc ráda, že jsem se nechala přesvědčit, abych se naučila aspoň uživatelsky pracovat s počítačem.

Názor odborníka k tématu „kůrovec“

Zuzana Pivcová 22.10. 11:09
Když to říká odborník, kterému nejde o profit ani o postih, nemám důvod mu nevěřit. Zajímavá je ta souvislost s poklesem spodních vod a odtokem použité odpadní vody. Také způsob, jakým si stromy za normálních podmínek ošetřují poranění. To jsou pro mě fakt mimořádné údaje. Díky, Libore. Já patřím k těm, kteří vodou šetří. Sucha se děsím, stačilo mi vidět ho ve Středomoří.

Pes jako zkáza partnerského vztahu

Zuzana Pivcová 22.10. 10:02
Myslím, že tohle je opravdu problém. Jsou dvojice, kde mají domácí zvíře oba rádi stejně a jednoduše nejedou nikam na dovolenou, kam si svého kamaráda nemůžou vzít s sebou. V tomhle je asi třeba mít už od začátku jasno.

Pro kamna ke Špačkovi

Jitka Hašková 22.10. 09:15
Velmi hezké. Musím si to poznamenat, abych nezapomněla se tam jít podívat. Děkuji.

Hodí se to v mém věku? Proč se ženy po padesátce bojí výstřední módy

Jana Šenbergerová 21.10. 18:19
Já se nebojím, jen nemám k výstřednosti ani vlohy, ani sklony. To, co je na ilustrační fotografii, bych si klidně oblékla - na maškarní bál. Má to jeden háček, na maškarní nechodím. :-) Nikdy bych nenosila něco, v čem se necítím dobře, i kdyby mi všichni kolem tvrdili, že mi to moc sluší. :-)

Zrcadlo nesplněných přání 21

Věra Ježková 21.10. 13:17
Je vidět, že nepokoj duše vydržel Karlovi celý život. Nedivím se, v jádru zůstáváme stejní. V mládí jsem napsala spoustu „moudrých“ slov. Protože jsem přemýšlela o životě víc než teď. Nyní ho naopak víc žiji. Ač mám s návraty trochu problém, zrovna zítra jedu na návštěvu do vesničky mých prázdnin. Loni jsem tam byla poprvé po více než 45 letech. I pro mne je noc dobou největšího klidu. Jendo, díky za krásné čtení.

Lesy černé, lesy mé... A jedeme dál

Eva Mužíková 21.10. 11:34
Libore, jsi nezmar!!! Mne bolí záda jen při pohledu na ty klády. Ale jelikož se pamatuji na ten pocit, který jsem měla vždy při pohledu na narovnané dřevo pod střechou, docela se mi po té práci stýská... Jen toho kůrovce bych klidně oželela...

Příliš hodní lidé lezou druhým na nervy

Jitka Hašková 21.10. 10:32
Výborný článek. Takové lidi nazvala Jitka Vodňanská "Pachatelé dobra". Mě se tento výraz velice líbí, takže ho sama používám. Setkávám se s tím i zde na portálu, že mnozí lidé radí, aniž by je někdo o to požádal.

5. Co tak třeba Albánie? - Pozor, je tam kůň!

Zuzana Pivcová 21.10. 09:31
Ty jsi opravdu schopná vypravěčka. Některé postřehy mi samozřejmě připomínají moje zážitky, třeba vyjádření souhlasu - nesouhlasu, nebo dobytek na komunikacích. Ale jinak máš zážitky takové osobnější, než když jede na výlet plný autobus z jednoho hotelu. :-D

Kde se vzaly zásnubní prsteny? Od rákosí po diamanty

Dana Puchalská 21.10. 09:11
Dostala jsem zásnubní prsten se smaragdem. Je památeční a zhotovený z dvoubarevného zlata. Jak ze žlutého a červeného.

Když se to povede

Dana Puchalská 21.10. 08:04
Naďo, takový klidný den by se mi taky líbil. A hodně. Fotky jsou fakt krásný.

Ochutnejte skvělé podzimní drinky ve znamení brusinek

Dana Puchalská 20.10. 13:28
Recepty vypadají vyloženě dobře. A dobré taky určitě budou.

Půjdeš se mnou na Petřín?

Jitka Hašková 20.10. 13:04
Bezvadné. Díky. Fotky ti vyšly úžasně, vzhledem k tomu ocelovému nebi jsem docela měla obavy.

Fotoreportáž: Výlov rybníka Rožmberk

Naděžda Špásová 20.10. 11:19
Zajímavá fotoreportáž. U Rožmberka jsme se byli podívat, když jsme jeli z Třeboně. :-)

Cestovat sama nebo zůstat raději doma?

Alena Tollarová 20.10. 09:14
V cizině jsem nikdy sama nebyla. Doma výletuji sama často. Když se někdo ptá, to se nebojíš? Odpovím koho, čeho? Tam, kam chodím, určitě žádný zlotřilec na náhodného chodce nečíhá. A musím zvážit síly, cestu si rozvrhnout a nelézt tam, kde vidím pro mě nebezpečí. Nabitý telefon s kreditem a nějaká ta kačka v batohu je samozřejmostí. A spoléhám, že dneska už bych se dala najít i podle GPS. Přesto chodím zásadně po turistických trasách a do lesa bych sama rozhodně nešla.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.