Přehled posledních diskuzních příspěvků
Znáte rostlinku, které se říká Benediktské koření?
Věra Ježková 20.10. 08:04
Neznám. Má hezké názvy.
Jak zůstat v kondici i po šedesátce
Marie Měchurová 19.10. 14:53
Plně se ztotožňuji s autorem článku. Zdravá strava, pohyb a dobrá mysl to jsou záruky spokojeného a plnohodnotného života i po šedesátce....
Nakupování jako zábava, ale i závislost
Danuše D'Engeli 19.10. 07:40
Nakupuji zcela náhodně, někdy ve výprodejích, abych si doplnila šatník, někdy koupím věc jak říkala moje kolegyně "i kdyby na chleba nebylo". Podle mého názoru pobyt v obchodě, jak osobně cítím, ubírá energii. Nikdo není dokonalý, tak se mi také stane, že někdy koupím, protože se necítím dobře. Vždy ale věc využiji. Již několikrát jsem odnesla spousty starších věcí do kontejnerů pro bezdomovce nebo pro lidi, kteří si věc ještě užijí. Raději se zajímám o knihy a záliby podobného druhu. V každém případě má každá žena dbát o svůj zevnějšek a tím podporovat svoji ženskou energii.
Hezký čas přeje Danuše
Lék - váš přítel i nepřítel
Jana Šenbergerová 18.10. 18:35
Je dobré vědět, na koho se v případě potřeby obrátit.
Sherlock Senior. Měsíční zpravodaj pro seniory redakce Seznam Zpráv
Libuše Křapová 18.10. 17:57
V jednom z prvních článků byl odkaz na paní Barboru Sedláčkovou s tím, že se na její mail můžeme přihlásit. Přihlásila jsem se tedy na kurz v Uherském Hradišti (bylo v rozpisu uvedené), ale dodnes jsem nedostala odpověď.
To nesmím je nebezpečná věta
Zdenka Soukupová 18.10. 13:29
Pokud něco nesmím ze zdravotních důvodů, jak se píše v článku, pak to dodržím. Ale jinak SMÍM VŠECHNO! V jídle, sportu, oblečení... a jsem spokojená.
Není bolest jako bolest
Jana Kollinová 18.10. 11:10
Dojemný příběh. Měla jsem slzy na krajíčku při zmínce o prázdné zahradě až dobrý konec mě uklidnil. Jen nemohu pochopit proč majitel psa nenechal ošetřit včas. :-(
Nedělní odpoledne za babího léta v Kutné Hoře
Jana Šenbergerová 18.10. 09:07
Díky za pěkný článek i fotky. Kdysi dávno jsem tam byla a kromě hezkých vzpomínek jsem si odvezla i jednu nemilou. Ale to nebylo vinou Kutné Hory, která je teď určitě mnohem krásnější.
Pár bílých čar
Jana Šenbergerová 18.10. 09:00
Jitko, tvé verše se mi moc líbí. Přivedly mě k oknu a ty čáry tam jsou!
Tip na výlet: Poutní cesta Blaník - Říp
Karel Boháček 18.10. 07:53
Možná by bylo dobré přidat i Sněžku. Taky by po cestě měly být nocležny za mrzký peníz.
Akce pro seniory Prahy 4: Plavba po Vltavě
Alena Vávrová 17.10. 23:54
My se také pravidelně svezeme parníkem, ale po Mácháči a v květnu a většinou s vlastivědným výkladem naší paní historičky. Ale např. letos jsme si v klubu moc pěkně zazpívali s doprovodem heligonky, houslí a vozembouchu u příležitosti Dne seniorů.
Velká anketa portálu i60.cz: 30 otázek k 30. výročí revoluce
Dana Puchalská 17.10. 17:56
Vyplnila a odeslala.
Blog novomanželky: Tajná svatba 18.
Jitka Hašková 17.10. 13:07
Mám velkou radost, že se vše podařilo a užili jste si to.
Začít se v seniorském věku učit hrát na hudební nástroj? A proč ne?
Zdenka Soukupová 17.10. 12:41
Ano, pokud to fyzicky zvládáme, neměli bychom se ničemu bránit, tedy ani těm hudebním nástrojům. Na "sratá" kolena jsem se trochu naučila pár písniček na akordeon (zatím jen stupnice C Dur) a občas si u nás s kamarády (1x housle, 1x kytara) zahrajeme. Neuvěřitelná zábava!
3. Co tak třeba Albánie? Butrint aneb - jak nebezpečné může být, když si popletete dveře
Zuzana Pivcová 17.10. 09:27
Kouzelné! Škoda, že se "od nás" z Durrës nepořádaly fakultativní výlety na jih. Jenže ono je to příliš daleko, to by se v jednom dni nedalo stihnout.
Podzimní procházka okolím Vratislavic nad Nisou.
Věra Ježková 17.10. 08:13
Milá Bertice, z tvého příspěvku dýchá krásná pohoda. Básnička je moc hezká, fotky jakbysmet. Ve Vratislavicích jsem před mnoha lety prožila s kolegy z práce jeden noční mejdan. Tvůj kraj mám moc ráda. :-)
Jak na peníze s Českou bankovní asociací: Kreditka
Jana Šenbergerová 16.10. 19:13
Nic pro mě. Hlídat si peníze mě krajně nebaví a banky mají všechno nastavené tak, aby jí vydělaly, takže jasně někdo musí prodělat. To je zákon zachování hmoty, a to jakékoliv. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.