Přehled posledních diskuzních příspěvků

Fotoreportáž: Podzim už kraluje 2

Jana Šenbergerová 13.10. 08:07
Naďo, k mým malým radostem patří i vaše procházky včetně reportáží a fotek. :-)

Proč některá manželství nestárnou

Jitka Caklová 12.10. 18:27
Jestli ono to není tím, že lidé neví co je to láska a láskou nazývají záležitosti, které s láskou nemají nic společného.*** Jedna paní, už je to dlouhá řada let říkávala, "Ta naše holka má smůlu, vždycky když si někoho najde, je to kurevník". Dva z těch k........ dodnes žijí ve spokojeném manželství a třetí, kdyby nezemřel..... *** Manžel byl v mládí kluk jak lusk, holky mu nadbíhaly o 106. Já ošklivka, o mě by si v té době ani kolo neopřel a ejhle už 20 let a z toho 18 let žijeme ve spokojeném manželství. Tak o čem to je, je to láska vážení.

Zrcadlo nesplněných přání 18

Věra Ježková 12.10. 17:22
Krásná báseň. Je vidět, že Karel tvořil z nepokoje duše i v časech pohody. Jak se asi vyvíjela touha mladého Karla po Modrém květu v dalším životě? / Ještěže měl Karel dostatečnou zásobu dívek. / Líbí se mi věta „Život ho stále honí bičem vzpomínek“. / Atentát na J. F. K. si pamatuju, ale bylo mi osm. K. Kyncl je můj oblíbenec, zejména díky svým knížkám o Anglii. Jendo, těším se na pokračování.

Chvála těsnopisu aneb odváto větrem

Dana Puchalská 12.10. 12:50
Kamarádka musela těsnopis používat v práci. Vím, jak těžké bylo jej studovat. Když jsem se učila, prodávala jsem je. Blízko prodejny byla škola, kde se těsnopis vyučoval.

Krásné podzimní výlety v okolí Prahy

Anna Potůčková 11.10. 09:56
Výlet určitě můžou být a také zcela jistě jsou krásné. Škoda, že že tyto výlety nejsou doplněny fotografiemi objektů, o kterých je v článku řeč. Ne každý se do Prahy dostane, a určitě by se alespoň pokochal fotografiemi

Jak bude vypadat můj funus?

Vladislava Dejmková 11.10. 09:50
Podobné duševní pochody asi dnes postihnou více lidí... Je to vtipně napsané.

Těžký život hypochondrů

Jarmila Komberec Jakubcová 11.10. 09:48
Chodím pravidelně na všechny preventivní lékařské prohlídky a to, že zatím žádné léky neberu bude buď tím, ž je nepotřebuji nebo můj praktik.lékař je lakomý. To ale samozřejmě nemyslím vážně. Nedávno jsem byla na setkání přátel ze střední školy, kde se všichni předháněli kdo bere více léků a jak je víc nemocný. Raději jsem se nezapojovala do vášnivých diskuzí okolo vysokého tlaku, bolení kloubů atd.

Fotoreportáž: Podzim už kraluje

Anna Potůčková 11.10. 08:31
Tak Adélku živíš dobře, určitě ti to vrátí a až přijde čas, tak tě také nakrmí. Fotky moc hezké a stejně to vidím s tím podzimem také já. Opravdu není lepšího malíře.....

Vzdělávací setkání pro seniory

Elena Valeriánová 11.10. 07:44
To je škoda, že je začátek až v 17:00 hod. Nejsem z Ostravy a neměla bych spojení zpět domů. Nehledě na to, že to už bude tma jako v ranci a pohybovat se sama večer po neznámém městě ...

Zrcadlo nesplněných přání 17

Dana Puchalská 10.10. 13:58
Moc hezká vzpomínka na zajímavý životní příběh.

Výlet do Jeseníku na vernisáž výstavy "ČESKO OČIMA SENIORŮ"

Zuzana Pivcová 10.10. 11:13
Od svého šéfa jsem se toho díky pracovnímu zaneprázdnění moc nedověděla, tak jsem ráda za tuhle krátkou reportáž. Věřím, že v příjemném prostředí Jeseníku se bude výstava vyjímat.

Když se vdově mstí nevlastní děti

Jitka Hašková 10.10. 09:42
To jsou pravdivé i smutné příběhy. Vím o případu, kdy dotyčná žena si vzala muže, který ovdověl a jeho dospělé děti si jí mstily, když byla těžce nemocná.

Psí terapeuti léčí pacienty v Česku už 30 let

Anna Potůčková 10.10. 09:34
Mám 2 kamarádky s bišonky, kteří chodí za pacienty. Shodou okolností zrovna včera byl v TV nějaký vstup, že je pejsků na Canisterapie nedostatek a budou tyto živé čtyřnohé léčitele někde nahrazovat robotičtí psi. Ale myslím si že živého pejska nic nemůže nahradit!

Přehlídka VerMi,z.s.

Alena Tollarová 10.10. 08:48
Tomu říkám chvályhodná akce, kéž by jich bylo víc.

Jdu sama dál

Elena Valeriánová 10.10. 07:24
Zuzko, smutná, velmi smutná .... krásná, velmi krásná.

Sloučit zdravotní pojišťovny? Odboráři nesouhlasí

Hana Rypáčková 9.10. 21:26
Vládu jedné strany už jsme tady měli.To je cesta k zestátnění zdravotnictví. A co konkurenční prostředí? Také nemáme jednu banku, jednu spořitelnu atd.

Jmenuji se Albert IV.

Eva Mužíková 9.10. 19:51
Alberte, jakmile jsem uviděla tvoji fotku, zaradovala jsem se, že jsi se opět ukázal. Tvé vyprávění mne opravdu baví. Tentokrát jsi měl štěstí, že zůstalo jen u psího zápolení. Mnoho takových " splašených " pejsků končí pod koly aut. Kde je vina je zcela jasné, ty jsi málem doplatil na špatný stav vrátek. A že jsi se popral, to už tak mezi pejsky bývá, nesnášejí konkurenci za plotem a potřebují ukázat, kdo je tady pánem. Majitelé toho napadeného asi moc šťastní nebyli, ale hlavně že se nic vážného nestalo a s tvojí paničkou se jistě domluvili. Tak pro příště nech cizí pejsky na pokoji.

Šumavské Trojhradí - Kašperk

Hana Nováková 9.10. 13:10
Lenko, moc děkuji za krásné přiblížení hradu Kašperk a zároveň oživení mých vzpomínek na dovolenou v Kašperkách. Bylo tam neskutečně krásně, snad se tam ještě někdy dostanu, z Kašperka je nádherný výhled na Šumavu, když zavřu oči, vše se mi vybaví, takovou sílu měl tento okamžit a vašimi fotkami se to vše znovu vrátilo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.