Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zrcadlo nesplněných přání 17

Dana Puchalská 10.10. 13:58
Moc hezká vzpomínka na zajímavý životní příběh.

Výlet do Jeseníku na vernisáž výstavy "ČESKO OČIMA SENIORŮ"

Zuzana Pivcová 10.10. 11:13
Od svého šéfa jsem se toho díky pracovnímu zaneprázdnění moc nedověděla, tak jsem ráda za tuhle krátkou reportáž. Věřím, že v příjemném prostředí Jeseníku se bude výstava vyjímat.

Když se vdově mstí nevlastní děti

Jitka Hašková 10.10. 09:42
To jsou pravdivé i smutné příběhy. Vím o případu, kdy dotyčná žena si vzala muže, který ovdověl a jeho dospělé děti si jí mstily, když byla těžce nemocná.

Psí terapeuti léčí pacienty v Česku už 30 let

Anna Potůčková 10.10. 09:34
Mám 2 kamarádky s bišonky, kteří chodí za pacienty. Shodou okolností zrovna včera byl v TV nějaký vstup, že je pejsků na Canisterapie nedostatek a budou tyto živé čtyřnohé léčitele někde nahrazovat robotičtí psi. Ale myslím si že živého pejska nic nemůže nahradit!

Přehlídka VerMi,z.s.

Alena Tollarová 10.10. 08:48
Tomu říkám chvályhodná akce, kéž by jich bylo víc.

Jdu sama dál

Elena Valeriánová 10.10. 07:24
Zuzko, smutná, velmi smutná .... krásná, velmi krásná.

Sloučit zdravotní pojišťovny? Odboráři nesouhlasí

Hana Rypáčková 9.10. 21:26
Vládu jedné strany už jsme tady měli.To je cesta k zestátnění zdravotnictví. A co konkurenční prostředí? Také nemáme jednu banku, jednu spořitelnu atd.

Jmenuji se Albert IV.

Eva Mužíková 9.10. 19:51
Alberte, jakmile jsem uviděla tvoji fotku, zaradovala jsem se, že jsi se opět ukázal. Tvé vyprávění mne opravdu baví. Tentokrát jsi měl štěstí, že zůstalo jen u psího zápolení. Mnoho takových " splašených " pejsků končí pod koly aut. Kde je vina je zcela jasné, ty jsi málem doplatil na špatný stav vrátek. A že jsi se popral, to už tak mezi pejsky bývá, nesnášejí konkurenci za plotem a potřebují ukázat, kdo je tady pánem. Majitelé toho napadeného asi moc šťastní nebyli, ale hlavně že se nic vážného nestalo a s tvojí paničkou se jistě domluvili. Tak pro příště nech cizí pejsky na pokoji.

Šumavské Trojhradí - Kašperk

Hana Nováková 9.10. 13:10
Lenko, moc děkuji za krásné přiblížení hradu Kašperk a zároveň oživení mých vzpomínek na dovolenou v Kašperkách. Bylo tam neskutečně krásně, snad se tam ještě někdy dostanu, z Kašperka je nádherný výhled na Šumavu, když zavřu oči, vše se mi vybaví, takovou sílu měl tento okamžit a vašimi fotkami se to vše znovu vrátilo.

Stereotyp škodí tělu i mysli

Jarmila Komberec Jakubcová 9.10. 10:08
Nemám ráda stereotyp - z Ischie jsem si právě přivezla směs báječného koření jak pro sebe tak i pro snachu. Mám ráda středomořskou kuchyň, hodně ryb a zeleniny. Žasla jsem jaké dobroty umí obyvatelé Ischie udělat bez masa. Byla jsem 2x na skvělém vegetariánském obědě, kde hlavní chod byla bruscheta s rajčaty a další zeleninou.

Já a ruční práce aneb nikdy neříkej nikdy

Libuše Křapová 9.10. 09:37
Jani, parádní klobouček i povídání :-)

Co číst na podzim?

Jana Šenbergerová 9.10. 08:32
Zdá se, že je to dobré čtení do ponurých podzimních dní. Já bych si určitě vybrala. Teď mám zrovna rozčtenou knížku Dvanáct povídek o poutnících od G.G. Márqueze. Ta se hodí i k podzimu lidského života. :-)

Fotoreportáž: Zářijoví poslíčci podzimu

Dana Kolářová 9.10. 08:11
Eleno, nejen pěkně jsi to vymyslela, ale i vyfotila.

Pocity - jako ve škole

Dagmar Pravečková 8.10. 17:40
Ráda jsem si článek přečetla. Chtěla jsem se také přihlásit do kurzu, ale jeden známí mne upozornil, že téma fotografie a fotografování nabízejí i VŠ v rámci kurzů Univerzita 3.věku. A taky že jo. Koncem října nastupuji na U3V při VUT Brno a moc se těším. Snad se i mě někdy podaří zachytit tak zajímavý záběr, že budu maličkou konkurencí fotografům zde na i60, které moc obdivuji.

Zveme vás na přednášku "Léky a jejich (nad)užívání". V úterý 15. října

Alena Tollarová 8.10. 13:08
Kdyby moji lékaři věděli, jak pravidelně předepsané léky užívám a kolikrát si je nevezmu, ale by lomili rukama. Ale ono mě to vždycky vytrestá samo. Nevezmu tři dny tabletku na alergii a už začne svědit, zajímavé je, že vždycky to samé místo na noze.

Blog novomanželky: Tajná svatba 17.

Mirek Hahn 8.10. 12:08
Gratuluji a přeji mnoho dalších láskyplných let :-)

Nápad z roliček

Zuzana Pivcová 8.10. 11:22
Mám pocit, Helenko, že kdysi před pár lety jsi tu už nějakou podobnou ukázku měla, ale to vůbec nevadí. Já nejsem jen manuálně nezručná, já jsem přímo levá. Možná, že bych si ani v tomto pro jiné snadném případě neporadila.

Ponižování seniorů aneb Cizí člověk není babička ani děda

Zuzana Pivcová 8.10. 11:19
Vím, že tahle familiární oslovení panovala ve zdravotnictví už dávno. Moje maminka zemřela v roce 1977 a po nemocnicích byla 3 roky. Jí překvapivě nikdo Babi neříkal, i když jí už bylo přes 60. Nebyla na to zkrátka typ. Dnes je mi víc než jí a taky mě tak nikdo neoslovuje. mě spíš urážejí různé idiotské TV reklamy, kde jsou z babiček dělány infantilní stařenky, které nabízejí vnukům pravé české brambůrky nebo se diví, co to voní v Bille, že takhle to vonělo u nich doma, když vždy o víkendu pekla jejich maminka!!!

Můj marný boj s buxusožroutem

Hana Rypáčková 8.10. 09:49
Potvory jedny ....To je bělásek, ne? Málo brukvovitých rostlin a postříkaná řepka. Tak co mají žrát?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.