Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak se vyrovnat se ztrátou partnera
Olga Škopánová 5.10. 08:53
Článek mi přijde trochu jako knížecí rady.
Týden knihoven, něco o knihách a sonetech
Věra Ježková 5.10. 07:08
Drahuško, líbí se mi váš vztah k češtině. Ústav pro jazyk český existuje – mám ho v Oblíbených: http://www.ujc.cas.cz/. Sonet jste semlela skvěle. :-) Týden knihoven je dobrá akce. V zaměstnání jsem měla řadu let na starost knihovnu našeho menšího pracoviště; bylo s ní dost práce.
Módní přehlídka na fotografiích a videu
Marie Doušová 4.10. 12:54
fotky krásné a video dobře udělané. Dík.
Magdalena Dietlová vzpomíná, jak Karel Gott zachránil první Miss
Zuzana Pivcová 4.10. 12:13
Vlastní vyhlášení Miss jsem tehdy sice neviděla, ale vím, že byly hlasy, že se mnoha lidem Ivana Christová nelíbila. Mně tehdy naopak ano, měla krásnou, a jak se říká, oduševnělou tvář. Je to hezká vzpomínka, díky.
Oslavy svatého Václava skončily tajemnem
Zuzana Pivcová 4.10. 11:56
Na festival Mezi ploty nechodím, protože tam je na mě příliš mnoho návštěvníků, a to hlavně díky účinkujícím hvězdám, např. Klusovi. Ale v areálu bývá také každoročně výstava automobilových veteránů z celého světa a tu si nenechám ujít. Popravdě řečeno ale na mě celý areál nepůsobí příjemně, asi díky nakumulované energii.
Zážitek z Turecka
Zuzana Pivcová 4.10. 09:48
Maruško, takovou situaci Ti skutečně nezávidím, ale naštěstí Ti nebylo souzeno takhle skončit. Já jsem podcenila sílu moře před mnoha lety v Soči, to mi bylo 25 let. Vzpomněla jsem na to zde v někdejším článku Není moře jako moře. Jsem ráda, že se Ti na zájezdu i přes tento zážitek líbilo.
Hasič Arnošt Karas: Moje setkání se smrtí
Zuzana Pivcová 4.10. 09:31
Osudy lidí z některých oblastí původní republiky byly za války velmi složité. Díky své dřívější práci ve vojenském archivu jsem ohledně této otázky velmi zdrženlivá a nikoho nekritizuji, ani neodsuzuji. A práce hasičů je opravdu velmi těžká a mnohdy málo oceněná.
Prší mi v duši
Hana Nováková 4.10. 07:53
Smutné a procítěné, slzy patří k ženám ať už jsou z radosti, či velkého smutku. Tyto slzy ženy tak nějak zkrášlují...
Slavík a Slavík
Jana Šenbergerová 3.10. 21:36
Také jsem to zažila, proto vím, o čem píšete. A souhlasím s vámi.
Blog novomanželky: Tajná svatba 15.
Anna Potůčková 3.10. 14:01
Heli opravdu to uteklo a opravdu moc se těším na Vaše svatební fotky!
Moje cesta ke Karlu Gottovi
Lenka Kočandrlová 3.10. 13:29
Gotta jsem moc nemusela,ale když už byl v TV pořad s ním/o něm,tak jsem se podívala.Měl to v hlavě srovnané jako málokdo. Zajímal se o všechno a nebyl nafoukaný,jako někteří jiní,co neumí nic,a jediné čím chtějí oslňovat,jsou jejich peníze!
Láska po šedesátce. Proč často krachuje
Zdenka Soukupová 3.10. 13:19
Pravdivé. Už jsem tu psala u jiného článku: starého psa novým kouskům nenaučíš.
Zrcadlo nesplněných přání 15
Zuzana Pivcová 3.10. 11:22
Ano, člověk věčně po něčem touží, na něco čeká. Ale z velkých tužeb, snů a očekávání jsou teď třeba zdánlivě malé radosti a zážitky, které však v sobě ve svém konečnu mají jedno velké životní naplnění. Já to tak vnímám a Vám děkuji.
Na migrénu je řimbaba
Zuzana Pivcová 3.10. 09:41
Řimbabu mám několikrát odzkoušenou podle rady bylináře Ing. Janči jako prostředek proti neinfekčnímu průjmu coby důsledku nějaké dietní chyby. Stačilo vždy jen 5 kapek tinktury. Další účinky neznám, takže jsem se ráda poučila.
Všechno je jinak
Olga Škopánová 3.10. 07:22
K tomu se dá říct jediné Cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.