Přehled posledních diskuzních příspěvků
Petrohrad – Peterhof? S raketou stihnete vše
Dana Puchalská 2.10. 13:23
Moc hezké a zábavné. Představila jsem si ty malinké Číňany, jak pobíhají po paláci. :-) Ovšem Roman v kostýmu,.... :-) :-) :-) je co? Je k nakousnutí. Ty fotky jsou úžasné, děkuju.
Jak na peníze s Českou bankovní asociací: Kolik nás stojí ZDARMA?
Hana Rypáčková 2.10. 11:13
Neříká se nadarmo : " Nechci slevu zadarmo."
Blog novomanželky: Tajná svatba 14.
Zuzana Pivcová 2.10. 11:04
Moc vám oběma fandím, Helenko. Jste prima pár i bez snubních prstenů!!
Zemřel Karel Gott
Alena Tollarová 2.10. 11:02
Teď jsem to slyšela v rádiu. Nemohu tomu uvěřit a normálně tady brečím ... R.I.P.
To já nejím. Věta, kterou říká stále více lidí
Dana Puchalská 2.10. 09:53
Znám spoustu lidí, tedy žen, ze svého okolí, kteří dělají v rámci zdravého stravování podobné nesmysly. Bývalá kolegyně si neuváženým doslova skokem do tzv. RAW stravy přivodila 3 měsíční léčbu. Nejdříve pobyt v nemocnici a pak domácí léčení. Teď už je z toho nejhoršího venku, ale..... Toužila být jako proutek. Teď už jí všechno ale v malých dávkách. Myslím, že už tohle nikdy dělat nebude.
Vrtbovská zahrada
Dana Puchalská 2.10. 08:16
Krásné fotografie. Ano, platit vstupné do zahrady je pro mnoho seniorů vysoká částka. Proto tam spíš zavítají cizinci. A to je škoda. A Jezulátko je nádherné. Kdysi jsem tam chodila s kamarádkou která bydlela nedaleko.
Pranostiky pro celý rok XX
Jitka Hašková 2.10. 07:30
Věro, potěšila jsi mě opět dalšími pranostikami.
Tak jsem prababičkou
Libuše Křapová 1.10. 13:06
Budoucí prababičko, tak ať ti humor vydrží, i když už bude čilouš pištět v kočárku :-) Tvůj pravnouček zcela evidentně nebude patřit ke zmetkům :-)
Dana Syslová: Jsem pod dekou. Těším se, až se dám zase dohromady
Dana Puchalská 1.10. 11:37
Děkuji za krásný rozhovor s paní Danou Syslovou. Je to moje oblíbená herečka už hodně dlouho. A její hlas je skutečně příjemný a je jí hlavně r o z u m ě t. Což je v současné době velký problém.
Otakar Vaníček: Krev byla, je a asi dlouho bude nedostatečná komodita
Jitka Hašková 1.10. 11:00
Ráda bych, ale ze zdravotních důvodů nemohu.
Řecko - Rhodos
Zuzana Pivcová 1.10. 09:42
Ráda jsem si zavzpomínala. Byla jsem tam asi tak v roce 2004 v květnu, ostrov byl zelený a vše kvetlo. Za malým hotýlkem, v němž jsem bydlela, jezdil Řek s traktorem a sekal pole. Mravenci nosili v zástupech zrní do mraveniště. Ani by mě nenapadlo, že jsem ve Středomoří.
Zápisky houbaře
Mirek Hahn 1.10. 09:04
Ba ne..., houby nás nenechají v klidu. Těžko zapomenout na ten pocit, když rozpoznám na lesní půdě, která je tvořena samými hnědými a okrovými odstíny, první hnědý klobouk..., a támhle další..., a další. :-)
Senioři na okraji zájmu společnosti?
Alena Tollarová 1.10. 07:47
Právě v těchto dnech byla vydražena v našem městě budova bývalé LDN a má tam prý být zřízeno Alzheimer centrum.
Podzimní návraty
Alena Tollarová 1.10. 07:41
Pěkná podzimní slůvka i s přiléhavou doprovodnou kapičkovou nádherou.
Nehty vyjadřují vkus majitelky. Ale mnohdy i nevkus
Dana Puchalská 30.9. 11:30
Celý život mám problémy s nehty na rukou. Líbí se mi upravené ruce, ale mám pocit, že některé dámy to trošku přehání. Nehty dámy na snímku 2 jsou fakt divoké. Mohla by hrát čarodějnici ve filmu. Lekla jsem se jí.
Zrcadlo nesplněných přání 14
Věra Ježková 30.9. 11:29
Jendo, to odmítání učitelování mi je sympatické. Když se nás v prváku na fakultě ptali, proč jsme šli studovat učitelství, jedním dechem požadovali, abychom neodpovídali, že „už od kolébky jsme po tom toužili“. Žádost západních Němců o azyl v Československu – to je dobrý. :-) Kolik bolestných rozchodů člověk v životě zažil a myslel si, že už nepřijde nic hezkého …
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.