Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hovory o nemocech pomáhají i otravují

Olga Škopánová 28.9. 11:14
Navrhuji zřídit na tomto portálu rubriku "Nemoci, které mám a které mě ještě čekají".

Máte plný košík? Recepty z hřibů, lišek, ryzců, klouzků, václavek a dalších hub

Hana Nováková 28.9. 11:14
Děkuji redakci za to, že tu před poledem sedím a mám nejen tisíc chutí, ale slíhají se mi i sliny na ty dobroty a to nejn podle receptu, ale hlavně podle fotek. Určitě si nějakou vyberu, hub je kolem nás letos dost.

Podzimní rozjímání

Hana Nováková 28.9. 11:10
Zdeno, i já mám vždy podzim spojen s určitou nostalgií, ale mám ho ráda. Jistě nejkrásnější je, když svítí slunce a dává všem podzimním barvám se předvést v plné kráse, ale nevadí mi i zataženo, déšťové kapky bubnují na střechu, krásně se spí a pak podzimní mlhy vytvářejí to krásné tajemno. Hezky jste to napsala..

Výběžek, konec světa

Dana Puchalská 28.9. 09:30
Chtěla jsem dát alespoň 5 *. Ale vyšly mi jen 4. Škoda. A jak tak koukám na fotky je mi z nich trochu smutno. Takhle to tam nechat chátrat je doopravdy ostuda. Bývalo to tam kdysi určitě hezčí. Asi je to osud pohraničních měst.

Staříci vzali spravedlnost do svých rukou

Marie Doušová 27.9. 16:34
Nikdy není na škodu si připomenout bezpráví,které se stávalo za vlády komunistů.

Když se matka a dcera nenávidí. Jak se s tím vyrovnat?

Elena Valeriánová 27.9. 12:22
Je to problematické téma. Ale chyba nemusí být vždy jen a jednoznačně na straně matky.

Byla jsem u toho!

Dana Puchalská 27.9. 11:50
Hezký článek a fakt krásné fotky.

Petrohrad: Místo, které s vámi zatočí

Dana Puchalská 27.9. 09:13
Moc hezké. Už se těším na další díl. Fotky jsou zajímavé.

V Uherském Brodě vybuchla archeologická bomba

Libuše Křapová 27.9. 09:07
Bydlím kousek odtud - a tohle mi ušlo? Díky za informaci :-)

Pranostiky pro celý rok XIX

Dana Puchalská 27.9. 07:40
Děkuji za další díl. Říjen je pro mně spojený s výročím sňatku a sice na Hedviku.

I kanalizační poklopy mají svůj půvab

Jarmila Komberec Jakubcová 26.9. 13:42
V Jeruzalémě moje známá neustále fotila všechny kanalizační poklopy. Bylo to pro mně trochu neobvyklé, ale údajně je fotila pro svou kamarádku. Ta moje známá byla z Jablonce.

Srdeční selhání. To není infarkt

Anna Potůčková 26.9. 12:09
Chodím pravidelně jak ke kardiologovi, tak k diabetologovi. Zatím se cítím v pohodě. Bohužel v přímé linii infarkty byly.....

Zrcadlo nesplněných přání 13

Zuzana Pivcová 26.9. 11:14
Spojit studium a velkou lasku, aby bylo oboji naplno, asi nebylo snadne. Vetsinou se jednomu da prednost. A Karel, ten vystuduje...

Všechno dělám pro vás. Ale stojí o to někdo?

Mirek Hahn 26.9. 10:12
Trochu nesnadná obrana ale poměrně jednoznačná. Nenechat si takovou "péči" líbit a ohradit se, raději dřív než pozdě. V článku zazněl zajímavý detail, cituji: „Znám řadu příhod, kdy se senioři tak fixují na děti a jejich rodiny, že přestávají mít svůj vlastní život, žijí život těch dětí a ještě jim ho chtějí ovlivňovat." Několikrát jsem se setkal s někým ze svých vrstevníků kdo se takto cele projektoval do svých dětí a své rodiny. S údivem jsem zjišťoval, že není možné nalézt jediné společné téma k rozhovoru, ti lidé neměli žádné vlastní zážitky, zájmy, nic...

Pátý ročník zlínské módní přehlídky opět zabodoval

Mirek Hahn 26.9. 09:13
Hezká akce a bezvadná fotoreportáž. Všem dámám to moc sluší.

Jak jsme v Dolomitech překonali manželskou krizi

Naděžda Špásová 25.9. 13:53
Maruško, tak se na ně musí. Moc hezky napsané a krásné fotky. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.