Přehled posledních diskuzních příspěvků

Výstava fotografií čtenářů i60 v Jeseníku

Dana Kolářová 25.9. 10:53
Díky za pozvání. Přeji výstavě "Česko očima seniorů" příjemné zahájení a co nejvíce spokojených návštěvníků.

Bolesti kyčlí mohou způsobovat slabé svaly. Jak je posílit?

Jitka Hašková 25.9. 10:24
Pořiďte si rotoped. Od té doby, co ho mám, moje kyčle nebolí.

Vyplouváme

Hana Nováková 25.9. 09:48
Jitko, to musela být krásná plavba, dala bych si říci -díky za foto - poznala

Zářijový výlet do Borovan

Jana Šenbergerová 24.9. 13:28
Novohradsko je lákavé, ale pro našince příliš vzdálené. Pěkně jsem si o vašem výletu početla a fotkami se pokochala. Dík.

Odlišné povahy partnerů jsou v penzi problém

Zdenka Soukupová 24.9. 12:47
U nás se říká: starého psa novým kouskům nenaučíš. Platí to.

Zpověď na smrtelné posteli

Lenka Kočandrlová 24.9. 12:19
Myslím si,že i kdyby ten pán věděl předem,jak to s ním dopadne,nevěřil by tomu! Stejně by se dal nachytat a udělal by to samé,protože mu sex s mladou zcela zatemnil mozek.Bohužel,většina podobných pánů neumře tak brzy,aby mohli litovat.takže to je takový skoro červenoknižní příběh....moralistní,vlastně beznadějný.

Mikuláš a Vánoce trochu jinak

Zuzana Pivcová 24.9. 09:45
Verim tomu, ze by se mnohym lidem, kteri ziji sami, takove svatky ve spolecnosti mohly libit, diky, Hanko.

Superpotravina Ghí nahradí všechny tuky a navíc má spoustu léčivých účinků

Dana Puchalská 24.9. 09:32
Kdyby moje babička i matka tak tušily že mají ve studeném špajzu a chladničce neustále ghí. Ty by koukaly a divily by se.....

Kam jedou?

Jitka Hašková 23.9. 19:29
Úžasné a krásné.

Digitální úchylka

Dana Puchalská 23.9. 13:43
Mně čísla naopak celý život pronásledují. Jeden čas to dopadlo tak, že jsem cestou domů za tmy o počítala rozsvícená a tmavá okna na domech. Ano, každý jsem "holt nějakej" ....

Co to asi je?

Věra Ježková 23.9. 11:48
Můj první dojem byl, že je to mořský koník, který spolkl chobotnici. Což je samozřejmě nesmysl z mnoha důvodů. Nemohla bych ho vidět, neodpovídaly by rozměry, nebyl by placatý, zrcadlově... Ale fantazie zapracovala, tak ti to píšu. :-)

Boj o řidičáky. Je to začátek války generací?

Libuše Křapová 23.9. 10:29
Paní Hofmanová, vaše data jsou zavádějící. Senioři nezpůsobili 24 % dopravních nehod, pouze, a to bohužel, při dopravních nehodách způsobených seniory zemřelo 24 % všech obětí dopravních nehod. Do tohoto procenta se samozřejmě započítávají i samotní řidiči senioři, kteří onu nehodu zavinili. Celkově nehod způsobili procent necelých pět - viz článek z 11. 9. 2019 - ŠIKANA NA SILNICÍCH ... Další informace z článku je opět zavádějící - padesát tři procent řidičů uvedlo, že je někdy ohrozil řidič senior. Sto procent řidičů seniorů vám uvede, že je jen za jednu jízdu několikrát ohrozí řidič mladší jedoucí riskantně a nedodržující pravidla silničního provozu. Váš článek se dá zařadit právě mezi ty štvavé, které válku mezi generacemi podporují. To byl jeho účel? Jinak i jako já řidička seniorka bych přísnější prohlídky zdravotního stavu při vydání řidičáku či ověření schopnosti řídit osobně uvítala. Ale celkově, ne jen zaměřené na senoiory.

Blog novomanželky: Tajná svatba 11.

Dana Puchalská 23.9. 09:06
Tak teď už se ještě víc těším na svatební fotografie.

Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík

Dana Puchalská 22.9. 18:34
Honzo, děkuju. Ani já jsem Františka osobně nepoznala. Je pravda, že zpráva o jeho úmrtí mně opravdu zaskočila. Ať je mu země lehká.

Moji předkové v Americe

Jitka Hašková 22.9. 09:23
Zajímavé a obtížné pátrání.

Šišky umí dělat radost a zábavu

Jitka Hašková 22.9. 09:15
To je krásné. Vůbec mě nenapadlo, že ze šišek se dají udělat takové hezké věci.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.