Přehled posledních diskuzních příspěvků

Polibky, mazlení. Mají to psi rádi?

Jana Kollinová 21.9. 11:57
Článek je dobrým návodem pro začínající chovatele psů. U své feny, kterou jsem si v důchodu adoptovala z útulku jako prvního psa v životě, jsem vypozorovala, že nesnáší hlazení po hlavě a tak říkám lidem, kteří nás potkají a chtějí ji hladit, že nemá ráda, když jí někdo chce rozcuchat pěšinku. Nechce do náruče, není na žádné mazlení. Když se jí snažím obejmout, tak mě tlapkami odstrkuje takovou silou, že mohu jen obdivovat kolik síly má 10 kg těžký pejsek. Naučila jsem se rozumět jejím reakcím.

Za co nejvíce utrácejí senioři v Česku? Za jídlo, knihy a dárky pro vnoučata

Olga Škopánová 21.9. 11:18
Nemám dojem, že by si obchodníci seniory nějak předcházeli, spíš jim nabídnou nějaký ten ležák.

Hospoda. Ideální místo pro seniory

Dana Puchalská 21.9. 09:41
Ano hospody a hospůdky jsou přeci důležité. Já osobně jim říkám klubovna. Bohužel v dnešní době ty malé a sympatické nějak mizí a to je škoda.

Když osamělí senioři nemluví

Maru Radvanová 20.9. 20:34
V něčem podobný příběhu Ilony, je i můj příběh. Pracovala jsem 35 let v cestovní kanceláři a mou každodenní prací byl styk a komunikace s klienty i dodavateli služeb. Do práce jsem dojížděla do okresního města z malé vesnice. V 64 letech se můj muž rozhodl odejít po 23 letech manželství. Žiji sama čtvrtý rok a čím víc si uvědomuji jak mi chybí komunikace s mými vrstevníky seniory. Dojíždí ke mně dcera s vnoučaty a i já jezdím za nimi necítím se osamělá. Přesto si začínám uvědomovat že mi chybí styk a komunikace s vrstevníky a vrstevnicemi a to nikoliv internetová, ale osobní. Tváří v tvář. Dělám i něco proto aby se situace změnila a neklesám na mysli. Děkuji Vám za článek.

Poslední vyznání

Dana Puchalská 20.9. 12:07
To je už přímo krasosmutnění.

Až se ochladí. Móda pro začátek podzimu

Marie Doušová 20.9. 10:51
Nevím jestli ideální, u nás je ráno taková zima ,že modely na fotkách jsou na zmrznutí. Patří asi ještě do letních rán. Jinak fotky pěkné.

Pátek třináctého

Dana Puchalská 20.9. 10:50
A pak, že je pátek třináctého jen špatný den. Krásné houby a mraky jsou parádní.

Sherlock Senior aneb Podzimní mediální škola v redakci Seznam Zpráv

Lenka Kočandrlová 19.9. 17:13
Připadá mi,jakoby najednou starší osoby,velmi vycvičené za minulého režimu v tom,co je a co není pravda,byly najednou nějakými mladšími,zpracovanými sílami v médiich, pokládany za skoro nesvéprávné! Je nám vnucováno,že senior = hlupáček,kterého kdejaký podvodníček utáhne na vařené nudli! Podle mne by mnozí mladí potřebovali výcvik od nás,aby rozeznali co je pravda a co jen demagogie a výmysly! Jsou to právě novináři,co překrucují skutečnost,zase trpí autocenzurou,píší v jednom stylu...Kam až to došlo s naší svobodou projevu,jak má někdo jiný názor než někdo,tak je pomluven,dehonestován a umlčován!

Zrcadlo nesplněných přání 11

Věra Ježková 19.9. 14:05
Honzo, zavzpomínala jsem si s tebou na mladá léta. I když, na rozdíl od tebe, si z imatrikulace nepamatuju ani ťuk. Až z první promoce. Protože jsem na ní musela přednést děkovnou řeč. Ale Gaudeamus znějící v Karolinu je zážitek. Taky obdivuju všechny, co uměj počítat. Z přednášek z češtiny, které jsem absolvovala v rámci společného základu, si pamatuji citát jedné vyučující: „Vystupovat jako socha, zvláště pak mramorová, svádí k tomu, aby na vás někdo napsal neslušný nápis.“ A hele, objevila se Věra. O to víc se těším na pokračování. :-)

Políčeno na seniory? BESIP represe vůči starším řidičům nechystá, tvrdí jeho šéf

Jarmila Komberec Jakubcová 19.9. 10:18
Souhlasím s tím, že je při řízení vozidla nutné mít od určitého věku lékařské potvrzení o způsobilosti. Další omezení jsou zbytečná.

Jsou dnes mladí muži lepší tátové?

Marie Faldynová 18.9. 22:54
Péče o malé dítě je náročná. Tatínkové by si to měli alespoň vyzkoušet. Otcovská dovolená v šestinedělí maminky je podle mne také dobrý nápad. Dříve rodiny držely víc pohromadě, ale pokud mladá rodina nemá babičky v dosahu, je nejlepší, když se tatínek snaží mamince pomoci.

Blog novomanželky: Tajná svatba 10.

Hana Nováková 18.9. 11:16
předsvatební přípravy vrcholí Heleno, stres, ale zároveň i těšení. Užívejte si to, držím pěsti, bude do jen a jen váš den spolu s Dimkem a tak si ho musíte užít, ale předem tak trochu překonat ty přípravy...

Drbny. Bytosti, které umí pořádně znepříjemnit život

Lenka Kočandrlová 18.9. 11:09
Tzv. drby,když mi to někdo mermomocí chce říct,si vyslechnu,ale hned zapomenu,neb mne to vůbec nezajímá.Někdy však se dozvím něco zajímavého,tak to klidně "pošlu" dál,jako informaci. Já nemám potřebu se vyžvaňovat,raději si jdu do lesa pokochat se přírodou.

Radnice dokořán 2019

Dana Kolářová 18.9. 09:12
Velmi zajímavé. Díky.

Kdy užívat doplňky stravy? Poraďte se s odborníky

Věra Ježková 18.9. 08:22
Občas si rozpustím ve vodě půl tablety multivitaminu nebo hořčíku, hlavně proto, abych měla změnu v nápojích. Kdysi jsem si kupovala ostropestřec na játra. Jednou za rok si dávám balení Indonalu pro ženy. A např. hlívu udělám raději třeba jako guláš či ji přidám do palačinky, než abych ji užívala v kapslích.

Kdo obléká Miss?

Jana Šenbergerová 17.9. 18:36
Oběma přeji, ať se jim práce daří a přináší jim nejen peníze, ale i radost. Ať jejich hvězda na módním nebi dlouho září.

Slevové letáky. Jsou zatracované i žádané

Jitka Hašková 17.9. 10:01
Když člověk musí vyjít s důchodem, tak to musí dělat jak říká v článku paní Zita.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.