Přehled posledních diskuzních příspěvků
Konec léta ve Vysokých Tatrách
Dana Puchalská 17.9. 09:09
Jarmilo, děkuju za článek. Ano Štrbské pleso se někdy skutečně podobá Václavskému náměstí. Když jsem tam byla já , měla jsem pocit, že jsem na výletě v Německu a ne na Slovensku. Ale je tam krásně. A na Hrebienok jsme lezli jako kamzíci. A výhled jsme si užili. Moc se mi tam líbilo.
A co senioři, kde budou bydlet?
Daniela Řeřichová 17.9. 07:51
Článek zajímavý, ale praxe nula. Podívejte se na ceny pobytu v zařízení pro seniory.
Čekala jsem
Věra Ježková 17.9. 07:35
Zuzko, čekání mohou být plná naděje i bolestná. Naplněná i marná. Děkuji ti za krásné verše. ♥
Zrcadlo nesplněných přání 10
Zuzana Pivcová 16.9. 12:47
Je hezké, že se tu kromě milostného příběhu objevuje i studentský život včetně postojů a názorů studentů z 60. let. To mě velmi zajímá, jak se vyvíjela situace u mladé generace, která vlastně víceméně odstartovala Pražské jaro (viz protest na strahovských kolejích kvůli vypínání elektřiny).
Pan Úvěr nebo paní Půjčka
Svatava Páleníková 16.9. 10:50
V našem seniorském klubu jsme měli přednášku o finanční gramotnosti. Určitě jsou takové informace pro nás, seniory, důležité.
Svorný nesoulad
Naděžda Špásová 16.9. 09:18
Věrko, vypadá to moc hezky, určitě to bylo zajímavé. :-)
Pokojové rostliny: Koleus
Jitka Hašková 16.9. 07:09
To jsou vděčné rostliny. Dají se dobře řízkovat. Mám takhle jednu krásně červenou asi 35 let.
Zahrádky vydávají rekordní výpěstky - přihlaste ten svůj do pelhřimovského Muzea rekordů!
Jitka Hašková 15.9. 13:39
Bohužel zahrádku nemám a tak nemohu nic pěstovat.
Drážďanské proměny
Jana Šenbergerová 15.9. 11:24
Pěkný výlet, takové mám ráda. Uvedené fotky jsou také zajímavé. :-)
Sekundární prevence infarktu myokardu je nejlepším způsobem léčby této nemoci
Oldřich Čepelka 14.9. 19:19
Ve světě se stále více uznává, že osamělost je stejně vážným nebo dokonce vážnějším zdravotním problémem než obezita, rakovina nebo srdečně cévní nemoci. Je to právě kvůli velkým zdravotním důsledkům, které osamělost přináší. Potvrzuje se vliv osamělosti na výskyt srdečních onemocnění včetně infarktů a Alzheimerovy choroby.
Skryté výčitky. Zdroj sporů mezi generacemi
Dana Puchalská 14.9. 17:35
Perfektní článek. Mám kamarádku, jejíž maminka (86 let) toto podle ní "úspěšně"-jak jinak praktikuje. Je to fakt na hlavu. A přitom má od ní první poslední. Někdy se chová jako malé dítě. Vím, co to je, pomáhám jí. Ještě před 16 lety nebyla sama, ale pak ji partner zemřel. Ale dokud byla ještě víc pohyblivá, nebylo to tak děsné. Občas si myslíme, že se chová jak malé rozmazlené děcko.
Vycházka v září
Elena Valeriánová 14.9. 14:12
To muselo být opravdu pěkné, už jen ty nádherné kytice, které jste pro nás nafotila. Já to mám tak jako Vy, denně se snažím chodit, ale pořád mám ty samé tratě. Ale to vůbec nevadí, chodime tak žijeme. Tak ať nám to dobře šlape.
Blog novomanželky: Tajná svatba 9.
Marie Doušová 14.9. 10:14
Veršík je kouzelný a věřím , že se vše podaří k Vaší spokojenosti.
Rdesno léčí močové i ledvinové kameny
Věra Ježková 14.9. 09:22
Danko, pozdě. Dvě ledvinové koliky už jsem absolvovala, při té první jsem myslela na eutanázii.
Vánoce ve městě, které nikdy nespí
Hana Švejnohová 14.9. 00:27
Přátelé, je 13.září!!!!!!! To přece nemyslíte vážně... Každý rok se děsím prvních poslů Vánoc už během října, kdy si máme dopřát posledních hřejivých paprsků slunce v zářivých odstínech podzimních barev - a letos na mě zatroubí zlatí andělé právě na i60 v první polovině září???? A ještě ke všemu američtí andělé??? Ne, prosím! To ne!!!! Nevěřím, že by se někomu právě teď a právě tady vkrádaly myšlenky tohoto druhu...nevěřím svým očím...
Sexuolog: Na muže v andropauze číhají vážná rizika, která se mohou projevit až po letech
Antonín Nebuželský 13.9. 22:48
No vida. To je článek pro muže. Všemu rozumím, ale pořád mi chutná, což je asi na škodu
:-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.