Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rdesno léčí močové i ledvinové kameny
Věra Ježková 14.9. 09:22
Danko, pozdě. Dvě ledvinové koliky už jsem absolvovala, při té první jsem myslela na eutanázii.
Vánoce ve městě, které nikdy nespí
Hana Švejnohová 14.9. 00:27
Přátelé, je 13.září!!!!!!! To přece nemyslíte vážně... Každý rok se děsím prvních poslů Vánoc už během října, kdy si máme dopřát posledních hřejivých paprsků slunce v zářivých odstínech podzimních barev - a letos na mě zatroubí zlatí andělé právě na i60 v první polovině září???? A ještě ke všemu američtí andělé??? Ne, prosím! To ne!!!! Nevěřím, že by se někomu právě teď a právě tady vkrádaly myšlenky tohoto druhu...nevěřím svým očím...
Sexuolog: Na muže v andropauze číhají vážná rizika, která se mohou projevit až po letech
Antonín Nebuželský 13.9. 22:48
No vida. To je článek pro muže. Všemu rozumím, ale pořád mi chutná, což je asi na škodu
:-)
Zrcadlo nesplněných přání 9
Zuzana Pivcová 13.9. 11:31
Škoda, že takovéto vztahy nebývají vyrovnané (inteligence, emoce, temperament atd.), i když vlastně, co já vím. Já jsem v mládí po básnících a muzikantech toužila. A po letech to se mnou dopadlo málem jako v Páralově Radost až do rána. :-D Díky a budu s Vámi ráda kráčet příběhem dál. Ostatně jako mnozí jiní zde.
Iva Málková: Mindfulness aneb jak si život vychutnat
Jitka Hašková 13.9. 10:07
Slovo mindfulness je překlad pálijského slova sati, které pochází z buddhismu. Jeho význam je daleko širší, zahrnuje i uvědomování, pamětlivost, paměť, připomínání si, pozornost.
Dobří andělé se vracejí!
Zuzana Pivcová 12.9. 15:30
Člověk chodí kolem fotoplakátů s nemocnými dětmi, ale teprve když se octne v blízkosti nemoci, pochopí, co znamená lidská pomoc a solidarita. I já jsem chtěla kdysi na základě výzvy v TV být dárkyní kostní dřeně, ale už jsem byla za věkovou hranicí. U finanční pomoci si mnohdy určujeme hranice sami. Díky, Oldo.
Dopis Karlu Gottovi po takřka 55 letech
Jana Kollinová 12.9. 13:08
S dovolením se připojím, jako jedna z mnoha čtenářů i60i, k přání Mistru Gottovi všeho dobrého v dalších letech.
SICÍLIE cestou necestou - díl III. Cestou na sever k Taormině
Zuzana Pivcová 12.9. 12:59
CK Delfín Travel, s níž jezdím do Albánie, pokud vím, také pořádá Sicilii. Vím, že někdo z výpravy v Albánii tam byl a moc si to pochvaloval. Škoda, už nepojedu. Jano, na takovou masáž bych nešla. A toulaví psi mi stačili na Olympské riviéře. Něco takového už nikdy. Díky.
Co to asi je? Odhalení fotohádanky
Zdenka Soukupová 12.9. 11:12
Dano, zase jsi nad většinou zvítězila. Správná odpověď byla snad jen jedna, bohužel ne moje. Ach jooo...
Pro vitalitu a regeneraci
Zuzana Pivcová 12.9. 10:37
Hořčíku fandím, vím, že jeho nedostatek vede třeba k nočním křečím v nohou nebo jsem četla, a tomu věřím, že u pacientů s infarktem byl zjištěn akutní nedostatek hořčíku. Někdy také začne cukat víčko a to stačí lžička kakaa nebo kousíček čokolády, což radil už bylinář Ing. Janča. O hořčíkovém oleji čtu prvně, ale určitě ho vyhledám, díky.
Řeč ve zkratkách. Rozumíte jí?
Zuzana Pivcová 12.9. 10:32
I když si s nikým mladým takhle nedopisuji, zkratky mě docela pobavily a některé jsem si dokonce napsala a budu s nimi udivovat!! :-D :-D
Krásná třapatka nachová zvyšuje imunitu a také léčí akné
Zuzana Pivcová 12.9. 09:48
Na echinaceu nedám dopustit, už mnohokrát mi pomohla při počínajícím nachlazení, ale kúra, kterou jsem podstupovala, byla: Poprvé 40 kapek, za hodinu 20 a pak ještě několikrát po 10. Je to nápor, ale onemocnění se dá na útěk. :-D Jinak je samozřejmě možné brát ji v zimním období preventivně v menším množství.
Máte nasbíráno? Uvařte si skvělý houbový ovar
Dana Puchalská 11.9. 22:35
Houby jako ovar mám hodně ráda. Mám recept podle pana Smotlacha. Mňam.
Něhoslav Podborecký
Zuzana Pivcová 11.9. 15:26
A proto se ani nesnažím najít pro svou "tvorbu" nějakého nakladatele. Jako Něhoslav psát neumím a o jiné by nebyl zájem.
Jeseník 2019
Zuzana Pivcová 11.9. 12:23
To jsem zvědavá, jak budou reagovat čtenářky z Jeseníků. Mně se tam na srazu i60 moc líbilo, ale asi jsem byla jinde. :-D
Šikana na silnicích? Senioři se bouří proti návrhům BESIPu, chystají dokonce ústavní stížnost
Dana Puchalská 11.9. 10:52
Perfektní a srozumitelné. Jsem zvědavá na reakce ostatních. A děkuji za něj.
Hraboši, samí hraboši
Dana Puchalská 11.9. 09:49
Perfektní článek. Děkuju za něj. Ano, všichni by měli začít přemýšlet a zeptat se starých a zkušených sedláků. On takový selský rozum nebývá až tak špatný a k zahození.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.