Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hraboši, samí hraboši
Dana Puchalská 11.9. 09:49
Perfektní článek. Děkuju za něj. Ano, všichni by měli začít přemýšlet a zeptat se starých a zkušených sedláků. On takový selský rozum nebývá až tak špatný a k zahození.
Fotoreportáž: Jdeme za historií
Dana Puchalská 11.9. 08:10
Naďo, to musela být moc pěkná a zajímavá výstava. Děkuji za pěkné přiblížení Tvými fotografiemi.
Pleť po šedesátce v dobré kondici? Osvojte si pár triků
Olga Škopánová 11.9. 07:42
Pravdivý článek, ale když ten kult mládí je všudypřítomný.
Dobré ráno, Albánie!
Dana Puchalská 10.9. 13:28
To je dobře, že Tě Albánie nezklamala. A pochopitelně jsem se ráda podívala i na moc hezké fotky.
Blog novomanželky: Tajná svatba 8.
Dana Puchalská 10.9. 11:25
Ano Helo, udržet tajemství bude skutečně fuška. A jsem zvědavá jaký účes Ti kadeřnice vytvoří. Je pravda že z delších vlasů je těch variant opravdu hodně.
Benešova vila a táborská setkání
Zuzana Pivcová 10.9. 11:21
Tábor mám moc ráda, ale teď už jsem z jižních Čech bohužel zase pryč. Něco málo jsem zažila jen v Týně nad Vlt. a v Bechyni.
Stáří s nápisem na tričku. Úlet, nevkus?
Mirek Hahn 10.9. 09:55
Ano, přesně. Rád nosím trička s pitomými nápisy. Můj poslední model je "Soutěžím o tričko s nejpitomějším nápisem". V podstatě se trička dělí na pánská, s pitomými nápisy, a dámská, s chytrými nápisy. Podle toho se to pozná. :-)
Můj společník
Jarmila Komberec Jakubcová 10.9. 08:10
Krásný kocourek, mám také dvě kočenky, o které pečuji jak to jde nejlépe.
Zrcadlo nesplněných přání 8
Zuzana Pivcová 9.9. 17:33
Nevím, jestli se Karel potom ještě někdy setkal se zralou Májou. Ani bych mu to moc nedoporučovala. Přetrženou nit lze tak možná ještě navázat bezprostředně poté, co se přetrhla, a už i tak tam vadí uzlík. Ale někdo může mít jinou zkušenost než já. Mně se do stejné vody vstoupit nepodařilo, i když jsem byla volná. Ke každé etapě života patří jiný pramen.
Odnaučila jsem se závidět
Naděžda Špásová 9.9. 11:10
Hanko, to je hezké pojednání. Závist světem vládne a je stará, jako lidstvo samo. Neboj se, stáří ti opravdu nikdo závidět nebude, tedy aspoň si to myslím. :-)
Manuály na životní úklid slaví úspěch
Růžena Kuželková 9.9. 09:46
Já mám jedinou a myslím si,že dobrou radu - často se stěhovat.Bydlela jsem v bytě 1+2 a přestěhovala jsem se do "krcálku" 1+0 a co myslíte,těch věcí,co jsem měla zbyla zhola polovina,myslím,že mé děti nebudou mít příliš práce s vyklizením bytu a poslední odstavec dnešního "povídání"mi dává za pravdu.Nikdy jsem nelpěla na věcech,spíše na vzpomínkách a ty v bytě nezaberou žádnou část.To je můj pohled na věc.
Celer umí vyčistit organizmus
Zuzana Pivcová 9.9. 09:44
Celer je dobrý obalovaný a smažený, ale nejraději mám celerovou pomazánku. :-D
Kdo vyhrál chytrý telefon Samsung s aplikacemi od Seznamu?
Jitka Hašková 8.9. 18:29
Navrhuji Alenu Tollarovou.
Jiří Ondra: Polovina zdravotních potíží pochází od chodidel
Marie Doušová 8.9. 13:46
Je pravda , že je potřeba mít pořádnou a pohodlnou obuv. Ale je velmi těžké takovou sehnat za přijatelnou cenu pro důchodce.Zajímavý článek.
Střípky ze školních let
Dana Puchalská 8.9. 11:50
Věro, při čtení Tvého článku jsem si i já tak trošku zavzpomínala na školní roky. Děkuju Ti za něj.
Týden knihoven 2019
Marie Doušová 8.9. 10:31
U nás v knihovně jsou děvčata ,která se starají o malé i dospělé čtenáře vždy s úsměvem a rádi pomohou . Stále něco nového vytvářejí pro děti a předávají jim formou hry nové autory a pořádají různé soutěže,které děti baví.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.