Přehled posledních diskuzních příspěvků

České psí poklady. Znáte je?

Libor Farský 2.9. 13:27
Člověka potěší i pouhé fotografie.

Jak jsem upekla svou první galetku

Dana Puchalská 2.9. 11:12
Vypadá víc než dobře a lákavě.

Už jste někdy slyšeli o tlustonitníku?

Jana Šenbergerová 2.9. 09:06
Já se spíše přikláněla k živočichovi, a ona je to hezká kytička. :-)

Auta na penzi by měla být předně spolehlivá. Máme pro vás tipy

Mirek Hahn 2.9. 09:03
Kupovat si ojeté auto na důchod generuje poměrně značné riziko, že si pořídíme bezednou pokladničku. Většinu aut majitelé prodávají právě v okamžiku (a z toho důvodu), kdy očekávají skokový nárůst servisních nákladů - filtr pevných částic, EGR ventil, tlumiče, brzdy, baterie atd. Bývá to u vozů nižší střední třídy cca kolem 150ti až 180ti tisíc najetých kilometrů. Při koupi ojetiny je třeba počítat s dalšími náklady i několik desítek tisíc korun, pokud chceme dosáhnout nějaké spolehlivosti a delší životnosti vozu.

Fotoreportáž: Srpen požehnaný deštěm

Jana Kollinová 2.9. 08:10
Fotografie dokumentují srpen prožitý plnými doušky, otevřeným vnímavým srdcem. Díky za krásu okamžiků. :-)

Zatím nic moc

Elena Valeriánová 1.9. 14:18
Naďo, pak mám něco najít, když ty už to máš v košíku :-) Tu krásnou foto mlhu ti závidím, i vodní hladinu - to miluju. Potěšila jsi mě různorodostí fotek. Děkuji.

Dekorace pro pozdní léto

Jana Šenbergerová 1.9. 12:47
Všechny uvedené dekorace se mi moc líbí. Asi si něco takového přídím ke vchodu do bytu, místo tam je. Zatím ho zdobí kalendář s komentáři Louisy Hay.

Asi 90 000 důchodců v naší zemi je v exekuci

Elena Valeriánová 1.9. 09:12
Čekala jsem v článku třeba konkrétní příklad zadluženého důchodce. A ne všeobecně známé shrnutí.

Jídla, díky nimž objevíte zdravou chuť pohanky

Dana Puchalská 1.9. 08:02
Pohanku jsem prvně ochutnala u přátel v Beskydech. A od té doby si jí občas uvařím a chutná mi.

Zrcadlo nesplněných přání 5

Zuzana Pivcová 31.8. 13:12
Mám ráda srazy se spolužáky, i když někdo na ně nechodí. Líbí se mi právě jednotlivé lidské příběhy, co kdo prožil, případně, kde skončily jeho děti v dnešní době s možnostmi cestování. Líbí se mi, že se s tím nikdo nechlubí, spíš se vypovídá ze svých vzpomínek. Líbí se mi Vaše kombinace časových rovin, budí to ve mně napětí větší, než kdyby se jednalo jen o jeden děj - ať minulý nebo přítomný. V tom jste mistrný vypravěč.

Podivuhodná Kréta a tajemný disk z Faistu

Dana Puchalská 31.8. 13:12
Velmi poutavé vyprávění. A ty fotky jsou pěkné. Jsem na tom stejně. Mám doma mnoho alb z dob, kdy se fotili na kinofilmy. A Tak je občas ofotím a ukládám na PC.

Finty, které oddalují stárnutí

Hana Rypáčková 31.8. 12:10
Aspoň nemusí vytahovat z peněženky občanku při cestování...

Malta - 6. díl: Azurové okno na Gozu a Modrá laguna na Cominu

Dana Puchalská 31.8. 10:16
Opět moc hezké vyprávění o zajímavém místě. Fotky jsou krásné moře a skály mám moc ráda. Děkuju.

Blog novomanželky: Tajná svatba 5.

Zdenka Soukupová 30.8. 13:04
Já to do těch svatebních fotek snad nevydržím. Helenko, po takových kousíčkách do dávkujete, to je fakt o nervy.

Len je skvělý nejen na tkaniny

Věra Ježková 30.8. 11:35
Danko, len poznám, ale kvést jsem ho asi neviděla. I když v Pelhřimově jsem byla mnohokrát.

Sto deset korun na jídlo denně. Je to pro důchodce málo nebo dost?

Věra Ježková 30.8. 11:32
V Praze to sotva vystačí na jeden oběd. Ovšem pokud si uvařím (a nebudu se šidit), pak ano. Na celodenní jídlo. Nad kvalitou stravy se příliš nezamýšlím, nesnáším cokoli bio-.

Hrbaté maso

Dana Puchalská 30.8. 10:43
To může být dobrota a na tak hezkém stole, to musí chutnat ještě líp.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.