Přehled posledních diskuzních příspěvků

Šárka Strachová: S tátou nejsem v kontaktu a asi se to nezmění

Hana Nováková 26.8. 11:00
Šárko, sluší s vám poděkovat za příkladnou reprezentaci naší země a popřát vám, ať se vám v životě daří.

Zahrádkářské mýty: O zalévání

Karel Boháček 26.8. 10:52
Zjistil jsem, že rostlina se dá vypěstovat jako nezřízený pijan. Mám rajčata , která jsem nezaléval i v tomto suchu stále rostou. Mám rajčata, která jsem zaléval každý den a vodu i každý den vyžadují. Tak je to i se stromy a keři.

Smil italský léčí klouby, ale také chrání zahradu před vysokou zvěří

Naděžda Špásová 26.8. 10:34
Smil znám z křížovky, ale nikde v okolí jsem ho nezaznamenala. :-)

Zemřela Vladka Steinová

VANDA Blaškovič 26.8. 09:45
Vladko....přišel ten den...spi v klidu. Líbá Vanda

Malta – 4. díl: Pozoruhodnosti Valletty

Dana Puchalská 26.8. 09:13
Víc než zajímavé. Děkuju a už se těším na další díl.

Blog novomanželky: Tajná svatba 3.

Naděžda Špásová 25.8. 13:14
Helo, s tak dlouhým příjmením z tebe budou mít na úřadech radost. Vzpomínám si na to, když jsem pracovala v OZP. Nicméně vám opravdu přeji jen samé štěstí a radost. :-)

Kalábrie, kde léto ještě nekončí

Jarmila Komberec Jakubcová 25.8. 11:52
V Kalábrii jsem byla 2x na báječné dovolené, navštívila jsem Liparské ostrovy a plavba okolo vulkánu Stromboli je úchvatná, obzvlášť večer.Městečko Skalea, kde jsem bydlela leží na skále a pláže jsou z malých oblázků.Je zajímavé, že pláže se na noc zamykají.

Když je na kopci veselo

Daniela Řeřichová 25.8. 09:51
Rádi s dětmi/vnoučaty jezdíme do skanzenů, Veselý kopec nevyjímaje. Je to pohlazení na duši v dnešní uspěchané době.

Je a není

Hana Nováková 25.8. 09:30
Zuzko, všechno má svůj čas a rozměr a tím je i dán život...

Opravdu vás už nic nečeká?

Marie Faldynová 24.8. 21:37
Moje kamarádka s velkou zahradou je tak tělesně zdatná, že jí nikdo nehádá její věk. Na dobrou kondici je také účinné mít pejska, je to důvod k procházkám. Ale mě nejvíc baví hrát si s vnoučaty. Ty vás taky nenechají zahálet!

Některé psí pachy mohou signalizovat závažná onemocnění

judita lišková 24.8. 21:07
Zrovna minulý týden jsme byli s naší 13letou fenkou na pravidelné roční kontrole plus očkování. Říkali jsme doktorce, že zvíře trpí silným zápachem z úst...prý je pach spíše z análních žláz! Do úst se jí nechtěla ani podívat...aby ji nekousla (je tedy fakt, že náš pes k tomu sklony má, nesnáší násilné otevírání tlamy). Jsme přesvědčeni, že má problém s dásněmi. Potvrdilo se to třetí den po návštěvě - vypadla jí stolička. Chtěli jsme, zda by se jí nepodívala do uší, trpívá na záněty, ale prý si to máme čistit doma sami. Navíc...měla alergii na injekce, celé dva dny a noci měla průjem a slabou zimnici. Veterinář, který shodou okolností přijel k porodu dvou našich ovcí nám řekl, že je zbytečné, abychom ji v tomto věku nechávali ještě očkovat...nikde nepobíhá volně a ve stáří už by se psi očkovat neměli. Hlavně, že jsme za návštěvu se psem zaplatili 850 korun. Pochopitelně, nečekáme žád né zázraky u starého psa, ale bohužel se veterinární péče zhoršila...je to snad taky jen o penězích, ač jsou určitě veterináři, které zdraví zvířat opravdu zajímá....nikoliv jen to, kolik klient zaplatí

Naše rodina nefunguje. Senioři se sami obviňují ze selhání

Mariana Mášová 24.8. 18:26
Když je nedokážou vyhodit z baráku nebo z bytu , myslím si, že se tak chovají hlavně proto , že nechtějí na stará kolena zůstat úplně sami a bez pomoci . bojí se bezmoci a samoty .

Když hrušky brečely

Věra Ježková 24.8. 13:37
Moc hezky napsané. A moc se mi líbí název.

Jak zvládáme cizí jazyky?

Jitka Caklová 24.8. 11:26
Co neumím, neznám, nemám, to nepotřebuji. V životě jsem si vystačila s tím, co jsem se naučila a učila jsem se vždy jen to, co jsem pro svůj život potřebovala. A že "patříme v porovnání s ostatními evropskými státy dlouhodobě k nejhorším".? Čím to asi bude? Že by krátká paměť? Ve škole byl povinný pouze ruský jazyk a kdo ho dnes potřebuje k životu? Kdo se třebas soukromě učil německy, francouzky, španělsky......., byl podezřelý a co v rodině není, to tam "nenatlačíte" direktem. Přesto si dovolím pochlubit se cizím peřím, bratr v USA přednášel na univerzitě v Texasu a řadu let překládal odbornou literaturu do několika jazyků, no a syn má státnici z angličtiny a stále se učí, protože k profesnímu životu ji potřebuje.

Zrcadlo nesplněných přání 2

Libuše Křapová 24.8. 11:06
Bezva, Honzo :-) dobře se to čte, čekám na pokračování :-)

Znáte mišpuli?

Naděžda Špásová 24.8. 10:31
Mišpuli znám, ale zatím jsem jí neochutnala. :-)

Jánošíkův dukát

Dana Puchalská 24.8. 09:34
Aničko, to je moc zajímavý článek a fotky jsou moc krásné.

Studentský výlet do Prahy

Naděžda Špásová 23.8. 13:08
Elen, máš můj obdiv, nevím, jestli bych se ještě donutila k učení. Pražský výlet byl určitě míč pěkný. Fotky jsou jako vždy moc pěkné. :-)

Dětský sen

Dana Kolářová 23.8. 12:39
Danuš, moc blahopřeji. Jsi dobrá! Výšky pro mne nejsou to pravé ořechové. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.