Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zrcadlo nesplněných přání 1

Věra Ježková 20.8. 12:28
Honzo, děkuji za krásné čtení. Těším se na pokračování. Přeji ti, aby tě v životě ještě potěšila přání splněná.

Plakouni mezi námi

Věra Ježková 20.8. 12:12
Oldo, zajímavé zamyšlení. Do rubrik na chatu, z nichž jsi patrně čerpal, nechodím; ani si jen číst. Nemohu tedy zasvěceně reagovat.

Plastika jako rozmar? Ne, dost často zachrání zdraví

Olga Škopánová 20.8. 11:34
Plastická chirurgie vytahuje lidem z kapes peníze i když tu a tam také udělá něco užitečného.

Do stovky: Zahrádky

Jitka Hašková 20.8. 09:49
Moc zajímavý článek. Zahrádky znám jenom z autobusu, když jsem jezdila do Lužických hor za studentských let. Tenkrát jsme s kamarádkou hodně chodily po výletech v okolí Světlé pod Luží, ale Zahrádky byly pro nás daleko. kaple Svaté Starosty je v Loretě. Doporučuji navštívit Loretu při návštěvě Prahy, je úžasně obnovená.

Galerie v Roudnici

Věra Ježková 20.8. 08:10
Jitko, mne by tvůj výběr, doplněný hezkým článkem, jistě navnadil. :-)

Nerozumím, nepodepíšu. Maléry kvůli pár písmenům

Oldřich Čepelka 19.8. 19:40
mnoho starých lidí se snaží vyhovět. Např. proto, že jsou zvyklí se přizpůsobit, že si nevěří, že se stydí,kdyby odmítli apod.

Zahrádkářské mýty: O krtkovi, včelách a hrušce

Jitka Caklová 19.8. 14:09
Bod 2. NENÍ mýtus. V roce 1983 jsem na zahradě zasadila hrušeň. Krásně rostla, bohatě plodila. Po dvaceti letech jsem z NEvědomosti, s vidinou budoucího živého plotu podél prašné cesty, vysázela 70 tújí "Smaragd". Jak túje rostly, hrušeň chřadla a přestože každé jaro je jak nevěsta, plody jsou už 15 let nula. Dnes jsem před rozhodnutím, zda vykácet tújový plot, který aby k něčemu vypadal dá hodně práce (stříhání s přibývajícími lety je rok od roku stále náročnější) a nebo, pokácet hrušeň a vzít včeličkám jarní pastvu. Pokud vykácím plot, včeličky nepřijdou o pastvu a hrušeň bude opět rodit. Faktem je, že rez hrušňová v tújích přezimuje a z jara, když se hrušeň zazelená, se na ni vrací. V tújích, v zimním období, rez hrušňová vypadá jako rezavý gel.

Prázdninový tip: Okolí Náchoda

Dana Puchalská 19.8. 11:08
Aničko, to musel být opravdu krásný výlet. A fotky jsou krásné.

Z deníčku hlídací babičky

Hana Nováková 19.8. 09:49
Připomněla jste mi i moje hlídání vnoučat. Hlídala jsem je od 4 měsíců, to byl někdy nápor na fyzičku i nervy. Dnes už je to pohoda, ale ráda na to vzpomínám, časy jejich ranného věku však už nikdy nevrátím, škoda...

Malta - 1. díl

Jitka Hašková 19.8. 09:26
Tam bych ráda jela. Nepojedeš tam znovu, že bys mě vzala sebou? Budu pečlivě sledovat tvůj seriál, jsou tam důležité praktické informace. Díky.

Prázdninový tip: Telč, perla Vysočiny a město pohádek

Jitka Hašková 18.8. 13:02
Děkuji za krásné město, které čeká na moji návštěvu.

Co se to s těmi muži děje? Přišla andropauza

Naděžda Špásová 18.8. 11:13
O andropauze vím, naštěstí to manžel prožil bez problémů, tedy zatím. Jen trochu víc odmlouvá :-)

Dřevěné dekorace pro pány kutily

Věra Ježková 18.8. 11:03
Moc hezké. Líbí se mi dřevěné hračky. Jednou mi na trhu v Berouně pán vyřezal ježečka.

Tip na výlet - Třebechovice pod Orebem

Hana Nováková 18.8. 10:11
Jitko, díky za krásnou procházku. Třebechovický betém je moc krásný, ráda bych ho viděla naživo, ale... Tak alespoň takto, vydržela bych tam celé dopoledne. I kostel je moc hezký a procházka městem by se mi také líbila. Jistě jste si to užila.

Letošní Blatná

Zuzana Pivcová 17.8. 13:12
Ráda putuji a cestuji s vámi, tak jen jezdi, foť a zveřejňuj. Pozdrav pejskům.

Malá glosa jazyková

Věra Ježková 17.8. 11:05
Honzo, díky. V práci jsem napsala pár článků na téma angličtina jako lingua franca a spolu s několika věhlasnějšími kolegy vystupovala proti jejímu nadměrnému a zbytečnému pronikání do češtiny. Leč byl to hlas volajících na poušti. Před časem jsem dala do FD fotku jednoho obchodu u nás v Holešovicích. Jmenuje se LAHOODKY. Asi podle vzoru Robin Hood. (Nekoupila jsem si tam ani rohlík.)

Parga. Pro milovníky skutečného Řecka

Věra Ježková 17.8. 10:32
Protože jsem v Řecku nebyla, chtěla bych vidět nejdřív antické památky. Dovolená u moře mne neláká.

Prázdninový tip: Čáry máry fuk, aneb parníkem po Lipně

Marie Měchurová 17.8. 10:23
Rok dopředu už máme zajištěné ubytování na Lipně na příští léto. Dětičky necháme doma, ale i tak se moc těšíme, když budeme zdraví, že si tuto krásnou přírodu užijeme naplno.

Dovolená bez plzničky? Netřeba se obávat

Jarmila Komberec Jakubcová 17.8. 08:17
Ve Španělsku na Menor Maru u hotelu Cavanna je dokonce otevřena restaurace, kterou provozuje hostinský z Ostravy a ve které čepuje plzeňský Prazdroj 12 a Budvar. Hospůdka má název "U Švejka".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.