Přehled posledních diskuzních příspěvků
Prázdninový tip: Čáry máry fuk, aneb parníkem po Lipně
Marie Měchurová 17.8. 10:23
Rok dopředu už máme zajištěné ubytování na Lipně na příští léto. Dětičky necháme doma, ale i tak se moc těšíme, když budeme zdraví, že si tuto krásnou přírodu užijeme naplno.
Dovolená bez plzničky? Netřeba se obávat
Jarmila Komberec Jakubcová 17.8. 08:17
Ve Španělsku na Menor Maru u hotelu Cavanna je dokonce otevřena restaurace, kterou provozuje hostinský z Ostravy a ve které čepuje plzeňský Prazdroj 12 a Budvar. Hospůdka má název "U Švejka".
Vlhčený to jistí, aneb Jak jsem se chtěla stát dámou
Jana Kollinová 17.8. 08:05
Vtipné veršování, pobavila jsem se.
Roudnický hrad a zámek očima prvonávštěvnice
Jitka Hašková 16.8. 11:12
Mně se na zámku moc líbila jednoduchá kaple, kde se konají svatby. Je to krásné a důstojné prostředí. Celý výlet byl bezvadný. Věra zajímavě napsala o hradu, který je obestavěný zámkem, což si myslím je i světová rarita.
Šťavnatý meloun plný vitamínů. Jak poznáte, že je správně zralý?
Dana Puchalská 16.8. 07:45
Jsem schopná sníst i půl melounu na posezení. Tak je mám ráda. A myslím, že je nás víc, kdo má melouny rád.
Možná
Věra Ježková 16.8. 07:36
Zuzko, to je nádhera. Vzala jsi mne za srdce. Možná nás i ještě něco hezkého čeká. ♥
Ozvěny chorvatského léta
Zuzana Pivcová 15.8. 13:28
Jsem asi jedna z mála, kteří nebyli na dovolené v Chorvatsku. Legrační je, že jsem tam byla a nebyla. Na konferenci historiků ve slovinské Ljubljaně jsme museli kvůli spojení letět do Zagrebu a odtud nás vezli služebním autem po dálnici do Ljubljany. Takže jsem toho moc neviděla. :-D Tamní pláže by se mi určitě moc líbily.
Ostrovy pro nebojácné romantiky - Lefkada a Zakynthos
Dana Puchalská 15.8. 11:08
Moc hezký článek o místě, kam jsem se nikdy nepodívala a už asi nepodívám. A fotky jsou perfektní. Děkuju.
Carmen Mayerová: Neztrácím humor a neberu se tak vážně
Dana Puchalská 15.8. 10:20
Děkuji za hezký článek. Paní Carmen Mayerovou mám opravdu ráda. A fandím jí.
Pražské obrázky
Zuzana Pivcová 15.8. 09:03
Oceňuji, jak vždy spojíš návštěvu srazu i60 s krásnou procházkou, kterou foťákem zaznamenáš, Ty "venkovanko"!
Na zahradu i do dílny – všechny stroje na jednu baterii!
Karel Boháček 15.8. 07:34
Taky se mohlo výrobci domluvit a baterie sjednotit.
Ze světa mužů na létajících strojích
Jitka Hašková 14.8. 16:14
Bohužel v Čechách v Krkonoších si jezdí kde chtějí a nerespektují vyhrazené cyklostezky. To, co jsem tam zažila na cestě z Modrého dolu na Richterovy boudy nikomu nepřeji.
Gran Canaria
Zuzana Pivcová 14.8. 13:23
Jarmilko, jedna moje bývalá kolegyně z archivu létala také na Kanáry každoročně a nemohla si je vynachválit. Jenže ona byla spíš ta koupací. Já bych rozhodně raději cestovala po ostrově. Takže alespoň s Tvým článkem.
Pořád spolu. Ideální vztah nebo otrava?
Mirek Hahn 14.8. 11:15
Do kamene tesat ! Manželství není vězení :-)
Glosa podzimní
Dana Puchalská 14.8. 09:09
Moc hezké zamyšlení. Já mám barevný podzim moc ráda. Konkrétně září až říjen. Listopad nemusím,ten je už plný plískanic.
Když se ocitnete v sendviči, nezoufejte
Jana Šenbergerová 13.8. 20:16
Já bych si v sendviči určitě zoufala ve všech jeho formách.
Prázdninový tip: Cesta na Hostýn
Dana Puchalská 13.8. 13:04
Ač nejsem věřící, tak výlet by se mi líbil. A práce architekta Jurkoviče je n á d h e r n á. Děkuji za krásný tip.
Hostivařským lesoparkem
Hana Nováková 13.8. 11:19
Věro, díky za procházku. Mohlo by zde být i hezké bydlení na PrahuHezká zákoutí, jen by to trochu chtělo probrat, prořezat a pak by to bylo ještě dokonalejší.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.