Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co to asi je?

Zuzana Pivcová 4.8. 09:46
Tedy, ta úprava způsobila, že absolutně nevím. Třeba to doma ani nemám?? :-D

Co jste nevěděli o českém vinařství?

Alena Vávrová 3.8. 23:59
Vinařství Chateau Valtice u nás pořádá letos 1.9. již kolikátý ročník velmi oblíbeného "vinobraní" v areálu hotelu Port na břehu Máchova jezera.

Portobello na grilu

Zuzana Pivcová 3.8. 13:36
Houby miluji ve všech podobách. Portobello mívají na trzích i v některých hypermarketech, ale ještě jsem ho neměla. Podle receptu to musí být lahůdka.

Kouzelná síla kurkumy pro vaše klouby

Věra Ježková 3.8. 13:34
Kurkumu přidávám jako koření do jídla. Četla jsem, že je téměř na všechno a proti všemu.

Jak vybrat moře pro starší a pokročilé

Jarmila Komberec Jakubcová 3.8. 12:23
Byla jsem letos 2x s CK u moře a vždy jsem bydlela v pokoji s výhledem na moře. Pokud to jde požádám v recepci vyšší patro (když se jedná o výškový hotel). V obou destinacích kde jsem byla jsem to měla pár kroků k pláži. Některé CK, které se specializují na pobyty seniorů, vybírají hotely s bezbariérovými přístupy. Byla jsem v obou destinacích moc spokojená jak se službami, tak hotelem či čistotou moře a přístupu do něj.

Prázdninový tip: Výlet na Lipno

Elena Valeriánová 3.8. 11:33
Úvodní fotka navozuje mořskou atmosféru a i když Lipno není moře, musí tam být fajn. My jsme tam trávili kdysi dávno jednu dovolenou na vojenské zotavovně a už tehdy jsme si připadali jako "tenkrát na západě" i když jsme o Západě nic moc nevěděli.

Sladká, jako láska

Dana Puchalská 3.8. 09:34
Článek mi udělal doopravdy velkou radost. Kávu mám víc než ráda. A nikdy nezapomenu na chuť kávy, kterou uměl skvěle připravit jeden strýc. Z Orientu si přivezl jak tu vynikající kávu, tak i džezvu. A hlavně věděl, jak ji uvařit. Ta vůně a chuť se prostě zapomenout nedá.

Prázdninový tip: Jak voní tiskařská čerň

Hana Nováková 2.8. 15:33
Dano, děkuji za pozvánku do KH, mohlo by to být zajímavé a ke shlédnutí

Pošlou mě taky do Španělska aneb jak jsem se zas jednou pořádně zasmála

Zdenka Soukupová 2.8. 13:16
Podobné hlášky mám od šestileté vnučky. Jak píšete, Jano, když je to doma, je to legrace. Mezi lidmi už to tak veselé nebývá. Zaparkovala jsem auto na parkovišti a u vedlejšího auta stál pán a kouřil. Vnučka se pěkně hlasitě ptá: "Babi, ten pán kouří? Jako náš děda? Ten děda, co furt chrápe na gauči?" Pánovi smíchy zaskočil kouř v krku, ale naštěstí jsme se neznali.

Plýtvání jídlem dosahuje rekordů

Karel Boháček 2.8. 12:30
Kolikrát jsem v šoku, kolik jídla se zkazí a vyhodí. Vidím to i syna. Zažil jsem hlad a tak si jídla vážím / nepřeji to nikomu, ale takové chvíle by si asi měl každý člověk zažít - vážil by si všeho/.

Pranostiky pro celý rok XVI

Jitka Hašková 2.8. 11:24
Díky za bezvadné pranostiky.

Lžičník lékařský uzdravuje i chutná

Zuzana Pivcová 2.8. 10:04
Tady jsem zcela neznalá, nic mi neříká ani název.

Tip na výlet: Zámek Krásný Dvůr – vášeň a chlouba rodu Černínů

Zorka Horká 2.8. 09:52
Krásný dvůr je po dlouhá léta mým cílem vždycky dvakrát do roka. Na jaře a na podzim. Procházka parkem je krásný zážitek. Prohlídka zámku jedno za čas je příjemné zpestření. Úžasný klid.

Zapomněnka

Jitka Hašková 1.8. 11:26
Aleno, nejsi sama. Já to akorát říkám sama sobě a pak se nestačím divit.

Fotoreportáž: Léto budiž pochváleno

Dana Puchalská 1.8. 09:12
Eleno, musela to být krásná dovolená stejně jako ty fotografie. P. S. Je to vrbina obecná.

Čím je to dáno

Alena Tollarová 1.8. 08:13
Čím je to dáno, že neznám kromě Tebe nikoho, kdo má takovou schopnost vyjádřit slovy city tak, až srdce usedá? Jse ráda, že Tě znám :)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.