Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tip na výlet: Nejmladší, nejmenší a nejkrásnější zámek – Velké Březno

Jitka Hašková 18.7. 08:54
Zajímavý článek, musím zjistit,zdali se tam dá dostat veřejnou dopravou.

Jak vystřihnout předpisovou šipku do vody

Jitka Hašková 18.7. 08:32
Rady jako "ušité" pro seniory, hlavně pro ty nad 70, kteří neradi skáčou do vody.

Co by to mohlo tak být?

Jana Šenbergerová 18.7. 08:05
Část nějaké rostliny. Napadl mě netřesk, špargl, ...

Láska ve finále

Helenka Vambleki 18.7. 07:14
krása, krása, krása

Několik řádků o Holandsku. II. část – rodina, život a ekonomika

Naděžda Špásová 17.7. 13:49
Asi vás, Jaroslave, zklamu, ale ani váš druhý článek, byť dobře napsaný, mi Holandsko a jeho obyvatele nijak neučinil sympatičtějšími. Raději zůstanu na naší rodné hroudě a dám si ke kávě něco nezdravě dobrého. Samozřejmě, že ostatním lásku k této zemi opravdu přeji.

Letos se to ovoce snad zbláznilo

Libuše Křapová 17.7. 11:59
Drahomíro, pěkně popsané a s humorem :-) Moc vá tu bohatou úrodu přeji - a nezávidím. Já to měla loni od května až do září - a jsem moc ráda, že letos mne zahrada nechává odpočinout. Třešní jsem měla na jeden koláč, višně by byly asi také tak, ale když jsem na ně šla s košíkem, zjistila jsem, že ptactvo bylo rychlejší. Pak jsem sklidila jednu meruňku, z pěti broskví jich pět shnilo, rybíz a angrešt byly každé na misku a jahody jsem snědla jen tak při sběru na zahrádce :-) Jablek bude do košíku, švestky a hrušky žádné. Hurá, já se letos mám :-)

Kvalitní hádka zlepší život

Karel Boháček 17.7. 10:48
To se mám pohádat abych si zlepšil život - spíše bych dostal asi infarkt.

Čínské řízečky

Zuzana Pivcová 17.7. 10:01
Připadá mi to návštěvu u kamarádky Marušky, která snad nikdy nezapomene na takovéto řízečky. Hezké už od pohledu a lákavé, díky, Hanko!

Na Dolní Moravě otevřou nejdelší bobovou dráhu v Česku

Karel Boháček 17.7. 08:13
Kde je ta krásná ryzí neposkvrněná turismem Dolní Morava ? Najde se u nás ještě nedotčený kousek přírody ?

Klid

Elena Valeriánová 17.7. 07:34
Klid ... krátké slůvko a tolika způsoby se dá vyjádřit. Moc hezké a poetické.

Vidět Neapol...

Alena Vávrová 16.7. 14:09
Tak o tohle všechno jsem přišla, a asi o mnohem více, když zkrachovala cestovka, se kterou jsem měla jet poznávací zájezd po Itálii...Už jsem se na to víckrát nezmohla. Takže dík aspoň za střípky...

Měkké dovednosti jsou žádané zboží

Jana Šenbergerová 16.7. 13:34
Ale že jim to trvalo, než na to přišli. :-)

Setkání v Brdech

Anna Potůčková 16.7. 11:18
Tak takový tábor by se mně také moc líbil. Určitě Vám všem bylo spolu moc dobře a máte spoustu zážitků a vzpomínek !

Jak jsem se neseznámil aneb Skrytá identita ve virtuálním světě vzkvétá

Jitka Hašková 16.7. 09:10
Naprosto chápu a takovýmto seznámením se vyhýbám. Nemám důvěru.

Lázeňské povídání

Anna Potůčková 16.7. 08:14
Ono je to spíše Lázenské básnění ! Ale zdařilá poezie! Stal se z Vás v Teplicích určitě "Švihák lázenský" !

Žitné pečivo má prospěšné vitamíny a minerály

Jitka Hašková 16.7. 06:45
Celožitný chléb a vynechání pšenice mi zdravotně moc pomohlo a podařilo se mi snížit nadváhu. Nejím nic z pšenice.

Tipy, jak si mohou senioři zvýšit svůj finanční standard

Jan Jirak 15.7. 15:38
důchodce má sedět doma na zadku a nechat práci mladším. ti nás potom budou střílet, neboť jim zvednou kvůli tomu odchod do důchodu. pokud se nezabezpečili dříve mají smůlu

Několik řádků o Holandsku. I. část – úvod

Naděžda Špásová 15.7. 14:20
Tak do Holandska bych určitě nejela, i když je to tam asi hezké. Nemám ráda lakomce a škudlily. O Holanďanech jsem slyšela, že jsou hodně tolerantní, co se týče různých lidských odlišností.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.