Přehled posledních diskuzních příspěvků

Iva Bittová vydává nové album "spletené" z jejích vzpomínek

Pavla Vítková 21.1. 19:37
Ivu Bittovou mám ráda. Naučila mě ji poslouchat dcera, její hudba i projev má zvláštní sílu. A kouzlo.

Moje kočičí štěstí

Zuzana Pivcová 21.1. 19:29
Olinko, my jsme donesly Čerta z Chvalské tvrze. Mělo tam být 100 koček a on byl sto prvý. Donesli ho mladí lidé na poslední chvíli s tím, že mění podnájem a v novém ho nesmějí mít. Měl u sebe cedulku, kdo je, co rád dělá a jí. Od první chvíle byl doma naprosto suverénní. Z informací bylo vše naopak, i jídlo, i zájmy. A protože se jmenoval Mikeš Ivánek, tak jsem prohlásila, že je určitě původem "Rusák", silný, bojovný a rozpínavý. :-) Kéž by mu to dlouho vydrželo!

Sáňkování povoleno! (soutěž)

Olga Štolbová 21.1. 18:31
Ano Dani, tepláky obalené sněhem, uhelné prázdniny. Tohle jsem také prožívala i když část ještě za války, takže jsme někdy, za náletu, museli nechat všech her a utíkat do krytu.

Kočičí pohádka pro mého britského modrého kocoura

Jana Šenbergerová 21.1. 11:17
Zuzko, je jasné, že se u tebe kočky mají dobře. Mám dvě kamarádky - kočičí mámy, které na ně také nedají dopustit. A zrovna teď chodíme za kočičím kamarádem, podobným tomu tvému na fotce, protože jeho lidská rodina jela přivítat svého čerstvě narozeného čtvrtého vnuka.

Železná košile

Olga Štolbová 20.1. 18:27
Kdysi jsem také nastavila špatně budíka, ale to mi bylo necelých třicet let. Vzbudila jsem děti ve tři hodiny ráno a teprve když už měly i kabátky, přišla jsem na svůj omyl. Bylo mi divné, proč jsou tak ospalí, to ještě chodily do školky.

Jela od vesnice k vesnici a hledala zavlečné děti

Zuzana Pivcová 20.1. 14:03
Před touto ženou se v úctě skláním, u nás v archivu se ještě poměrně nedávno pátralo po stopách někdejších zavlečených dětí, avšak bohužel bezvýsledně.

Marie Ivanovi a Björnovi

Svatava Páleníková 20.1. 12:01
Tak takovou fotku paní marie Rottrové jsem ještě neviděla. To je opravdu unikát. Líbí se mi to.

Kočičí pohádka mě málem stála existenci

Olga Štolbová 20.1. 10:13
Naštěstí je už teď všechno jinak, na kočičí pohádku se těším.

Plníme přání a vyhlašujeme kočičí téma v magazínu i60

Iveta Balážová 19.1. 20:57
Psí příběhy byly moc hezké, jsem zvědavá na ty kočičí.

Test: Víte to o kočkách?

Pavla Vítková 19.1. 19:38
Bezva test, super nápad. Zdravím paní Zuzanu a paní Marcelu! Dosáhla jsem osmi bodů, tedy žádná sláva! :-)

Zima, na kterou se nedá zapomenout (soutěž)

Marie Novotná 19.1. 12:52
Můj syn v sedmi letech ,,lovil"ryby ve vypuštěném rybníce.Syna zachránili sousedé,ale holiny zůstaly do dneška v rybníce a syn přišel bos.Je to už 30let.Při pohledu na jakýkoliv vypuštěný rybník to mám znovu před očima.

Do psí boudy!

Redakce i60 19.1. 10:21
Vtipná tečka za tématem týdne, které jsme věnovali psím miláčkům. Téma týdne sice skončilo, ale vaše příběhy o pejscích či zkušenosti s jejich chovem můžete posílat i nadále.

Tma

Jana Šenbergerová 19.1. 10:02
Zdeňku, moc se mi líbí, že se s námi dělíte o tajemství svého šuplíku.

Hledá se jméno pro sloní slečnu. Hlasujte o něm

Dagmar Königsmarková 18.1. 21:40
Vaše stránky se mi moc líbí,ale měli byste je obnovovat,aby zde nebyly články starý skoro rok!!!

Moje skoky na lyžích (soutěž)

Olga Štolbová 18.1. 18:10
Léta běží i když nechceme. Naše děti už neví nic o dřevěných lyžích a my jsme byli šťastní, že je máme.

Boban a Denny jsou i trochu naši

Olga Štolbová 18.1. 18:00
Zuzko,prima povídání. Na psí příběhy jsem se těšila, pejsky miluju, ale nikdy jsem se k nim nedopracovala. A ty jsi nejen úžasná básnířka, máš i spisovatelský talent.

To není jenom loučení

Jana Šenbergerová 18.1. 17:47
Zuzko, vím, o čem to je. Tři roky jsme to zažívali 3 krát týdně. Teď, když nemusíme, se od sebe nehneme. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.