Přehled posledních diskuzních příspěvků
Já - aktivní senior
Naděžda Špásová 20.10. 10:20
No, potěš pánbůh, a kdy, Červenko, spíš? Protože tohle snad ani jeden člověk stihnout nemůže. Nebo jsi na raketový pohon? Přiznám se bez mučení, že tohle bych nedala. Na to jsem tak trochu sobeček. Držím pěsti, ať ti ten elán vydrží ještě hodně dlouho. :-)
Barvy podzimu II.
Blanka Macháčková 20.10. 09:33
Kéž by to takhle vydrželo celý podzim. Skutečnost je určitě stejně krásná jako fotky. Mám ale obavy, že nám to mlhy brzo všechno schovají.
Ideální bota pro dámy v letech? Velký problém
Marie Kovářová 20.10. 09:03
S tím, co si obout, mám problémy téměř celoživotně. "Nekonfekčně" tvarovaná pata, na které nedrží boty typu lodiček - ty mě buďto dřou, nebo padají z nohy, nízko posazený kotník a příčně plochá noha, kvůli které nemohu mít vysoké podpatky a i u těch do šesti centimetrů musím pečlivě vybírat tvar. K tomu citlivá kůže na chodidlech, na které se rády dělají puchýře, když noha v botě klouže. A ze špičatých bot mě bolí noha, jen se na ně podívám. Přesto jsem si našla značku obuvi, která mně vyhovuje, je pohodlná, pěkná, nadčasová a vydrží mnoho sezón (Rieker). Dlouhá léta jsem na procházky se psem nosila Prestige, ale ty poslední mě zklamaly. Kupovala jsem je přes internet s tím, že je nemusím zkoušet, protože je dobře znám, ale jsou tvrdé a mírně se změnil i tvar.
Procházka Průhonickým parkem
Jarmila Komberec Jakubcová 20.10. 08:13
Olinko kdybych nebyla v té době v Izraeli určitě bych s setkání zúčastnila. Je to skvělý nápad. Třeba ale příští rok až pokvetou rododendrony by jsi mohla procházku zopakovat.
Jindra Hojer nepřistoupil!
Zuzana Pivcová 19.10. 17:27
Egoisté jsou jako parťáci nevhodní, to jste včas pochopil a Váš druhý kamarád taky. Jestli ale ten egoismus má v sobě už částečně příchuť hyenismu, je to ještě horší.
Hrátky s češtinou. Jak prosté, milý Watsone …
Zuzana Pivcová 19.10. 11:45
Další idiomatické výrazy se mi líbí, některé české ekvivalenty už asi vím, ale nevypíšu to tu hned, nechám prostor dalším.
Vláčky, kam se podíváš
Zuzana Pivcová 19.10. 10:06
Jsem ostudná, protože na Království železnic jsem měla nakročeno už mnohokrát, a ještě jsem tam nedorazila. Přitom vlaky a železnice mám ráda, a to i v miniaturním provedení. Několikrát jsme byly na výstavách modelářů, kde si hráli otcové i děti. Díky.
Můj klavír
Hana Rypáčková 19.10. 08:23
Hezké, navzdory tomu, že mi vnuk právě tříská do piána.Zakázala jsem mu pouštět automatické nahrávky.Moje chyba.....Vyjadřuje svou nespokojenost. Vnučka trénuje na houslový koncert, opravdu jsem v zajetí hudby.
Utajená závislost na seriálech. Je nebezpečná?
Hana Rypáčková 19.10. 08:18
To mi opravdu nehrozí.Ale nikdy neříkej nikdy. Třeba mohu někdy takhle utrácet čas. Jako s PC.
Rak a Rak: Otec a syn zahrají na kytary společně
Jitka Hašková 18.10. 12:15
Já jsem to hodnocení zvorala. Chtěla jsem dát 5 hvězdiček, protože je článek výborný a chci se vypravit na koncert.
Poznáte toto nádražíčko?
Jitka Hašková 18.10. 09:38
Bezvadná nápověda, na stránkách sběratele je mnoho hezkých obrázků.
Připravte si vlastní kysané zelí. A nemoci se vám vyhnou obloukem
Jarmila Komberec Jakubcová 18.10. 09:02
Mám zelí uložené v keramické bečce.Nechala jsem si ho nakrouha - u nás v Plzni mám tzv. křimické zelí. Zkouším po podruhé. V loni se mi to nepovedlo protože jsem použila jiný duh zelí. Prý jich je 200 druhů a jen některé je pro nakládání použitelné. Zatím ho mám v zimní zahradě a po jeho dokvašení ho dám do sklípku.
Chmurno v pražské MHD
Zdenka Jírová 18.10. 00:02
Bohužel, i to se ve městě stává. Na vsi by opilce kamarádi z hospoda opřeli o plot chalupy a zazvonily na ženu, ať si ho uklidí.
Něco výrazného na krk. Proč ne?
Zuzana Pivcová 17.10. 20:05
Velké šperky nebo šátky jsou slušivé i na starší ženě, ale samozřejmě roli tu hrají oblečení, účes a také typ krku.
Hrátky s češtinou - Uhodni
Jitka Hašková 17.10. 11:36
Velké hezké, ale můj mozek je příliš technicky zaměřený, takže mi nic nenabídl.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.