Přehled posledních diskuzních příspěvků

Od Sázavy k Bečvě

Marie Ženatová 24.6. 12:04
Díky za hezký článek a nádherné fotografie...

Iva Holmerová: Ve zralém věku je důležité mít se rád a neskuhrat

Zuzana Pivcová 24.6. 07:46
Před paní docentkou Holmerovou se jako před odbornicí i člověkem v úctě skláním. Věřím, že s jejím přístupem ke stáří se dá dožít opravdu důstojně a pokojně.

Vodopád

Zuzana Pivcová 24.6. 07:31
Jako kdybych v té básni slyšela vodopád, který umí očarovat. Díky.

Jak se mi podařilo být vdaná za svého manžela a jeho bratra zároveň

Jana Šenbergerová 23.6. 13:18
Občas je opravdu k nevíře, co všechno se může stát. Pěkně jste nás o tom přesvědčila.

Já neumím psát lyricky

Alena Vávrová 23.6. 13:01
Ó, tak to také znám " ...veršuje se mi někdy lehce, většinou se mi ale nechce...". Natož něco z toho niterného zeřejnit. Proto velice obdivuji každého, kdo to dokáže. No a naše Zuzka, to je fenomén!

Po valašských chodníčkách podruhé

Naděžda Špásová 23.6. 11:18
Jano, fotky jsou moc pěkné. Je vidět, že je na Valašsku opravdu krásně. Bohužel, od nás trochu daleko.

Rozkvetlé zahrady

Naděžda Špásová 23.6. 11:13
Dano, krásné fotky. Taky mám ráda kvetoucí zahrady a mám radost, když mi to na zahradě a balkoně září.

V Chlumci nad Cidlinou

Blanka Macháčková 23.6. 07:52
Jednoduché, vtipné, milé. Gratuluji.

Vysvědčení - přiměřeně, přiměřeně…

Zuzana Pivcová 22.6. 19:41
Hezká úvaha, Blanko, moje sestra měla v 1. třídě dvojku ze zpěvu, pak v rámci učitelství vystudovala hudební výchovu, kromě klavíru hraje i na varhany a dodnes učí kroužek hry na kytaru a písní k táboráku. Já jsem se učila stále dobře a dnes toho mnoho neumím. Kluci u nás na SVVŠ sotva průměr, ale vzalo je to později a byli z nich inženýři. Naše maminka málem plakala, když jsem dostala dvojku. Bylo to velmi zavazující. To není dobře.

Pohádka - Zajíček se učí vázat tkaničky u bot

Zuzana Pivcová 22.6. 19:33
Další povedená pohádka, škoda, že ji nemám komu předčítat. :-)

Poklady naší přírody: Hadinec obecný

Eva Mužíková 22.6. 11:45
Elen,Ty jsi naše zlatá " bába kořenářka ". Zase jsem o poznání moudřejší, díky. Popenec mám díky Tobě v mrazničce na zimní čas, čerstvý používám velmi často, naposledy na míchaná vajíčka....

Pejsci stárnou. Stejně jako my

Zuzana Pivcová 22.6. 09:39
Přiznám se, že je mi mnohdy smutno, když vidím lidi venčit staré pejsky, kteří sotva jdou, hlavu svěšenou, už cestou nečenichají jako dřív. Zkrátka už nemají z procházky radost. Ale je to život, co s tím? Totéž se týká i starých kočiček.

Mně čas nic nedluží

Marie Ženatová 22.6. 07:30
Nádherná slova, díky moc...

Jídlo jako inspirace slouží už po generace (slova v přeneseném smyslu - úkol dálkové studentky pro Rožnov)

Naděžda Špásová 21.6. 18:42
Hezké, vtipné a že života. Rozkol mezi kamarádkami kvůli klukovi jsem zažila na vlastní kůži. Bohužel, já byla ta oklamaná.

Jak se ze mne stala ekologická aktivistka

Zuzana Pivcová 21.6. 11:10
To je dobře, určitě z toho máš radost a motýli taky.

První letní den

Jana Šenbergerová 21.6. 09:07
Tleskám prvnímu letnímu dni i jeho autorce. Léto je moc hezké jméno, Léto budiž pochváleno.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.