Přehled posledních diskuzních příspěvků
Milošův pád
Olga Štolbová 16.1. 12:18
Ahoj Miloši, myslím, že to naražení bolelo dost dlouho, ale jistě přebolelo a ta pleška? Bude se zvětšovat, ale budeš určitě o to zajímavější. Vždyť teď nejvíce frčí muži úplně holohlaví, ale to si musíš ještě počkat. Mě spíš zajímá, kde se tam vzal ten kameraman. Nebo to bylo na objednávku? Tady je vidět, jak kouření škodí. *****
Unikátní archeopark u Věstonic bude otevřen koncem května
Hana Rypáčková 15.1. 19:33
Ráda se tam podívám, brigádničila jsem na vykopávkách...Ach to vzpomínání...
Čínské nudle po našem
Hana Rypáčková 15.1. 19:31
Máme rádi těstoviny, je tolik druhů a tak dodržujeme chutě a tvary. Nevím proč.Špagety s rajskými, mušle s plody moře, vrtule se zeleninou...No, už to nebudu měnit. Ale vypadá to moc dobře.
Dynastie Lannů: 100 let technického pokroku
Hana Rypáčková 15.1. 19:24
Máme v krajském městě Lannovu ulici-Lanovku. Šikovný podnikatel. Můžeme vzpomínat na rody, kde synové pokračovali v práci otců..
Můj seniorský život: Proč nebudu psát vůbec nic
Jana Šenbergerová 15.1. 16:08
Tak to se vám povedlo! Ani nahá, ani oblečená, ani pěšky, ani na voze ...
Jak jsem se stal stařešinou početné multi-level-family
Lenka Hradecká 15.1. 08:53
Blahopřeji k tak početné rodině, je cítit, že jste v ní šťastný.
Plagiátorství - fenomén doby
Dagmar Bartušková 15.1. 07:37
Tak by to mělo být, no uvidíme. Touha po slávě bude možná u některých jedinců na chvili stagnovat, ale...
Lehko na cvičišti
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 19:40
Pane Františku článek se mi líbil a je škoda, že nepíšete víc. A muela jsem se smát vašemu příspěvku na chut o tom, že jste rád, že nefotíte. To fakt bylo super. Moc jsem se nasmála.
Můj seniorský život: Věk? Co to je?
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 18:53
Paní Hano velmi pěkný článek a také poděkování - jedeme s kamarádkou Evou Kapounové na váš zájezd na Slovensko - myslím, že je to hotel Morava v červnu. Už teď se moc těším a dávám pětku (hvězdiček)
Bohéma představí prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna
Vladka Steinová 14.1. 17:51
Televizní cyklus Bohema spisovatelky a scénaristky T.Brdečkové je jistě pozoruhodný záměr. Současní herci však budou muset vyvinout velké úsilí, aby prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna dobře a věrohodně zahráli. Je to nelehký úkol, ztvárnit Vlastu Buriana , či Jaroslava Marvana. Uvidíme, jak vše dopadne.
Fotopříběh: Bílá roudnická zákoutí
VANDA Blaškovič 14.1. 16:08
Aleno, krásná fota! Kaplička při sněžení je pro mne nejmalebnější, jen prosím Tě, co tam jsou ty maskované kontejnery? Garáže? A také ovečky s hubenýma nožičkama bych vzala do tepla..:) Ano, líbí..
Faye Dunawayová: slavná lupička Bonnie
Dagmar Bartušková 14.1. 12:35
Vynikající a doposud krásná herečka. Kromě výše vyjmenovaných filmech podala vynikající výkon ve filmu Drahá maminko.
Magický rok devítky
Olga Štolbová 14.1. 11:20
Ahoj Soňo, zajímavé povídání, mám o čem přemýšlet. A ty fotky se mi moc líbí, už jsi s foťáčkem krásně seznámená. *****
V módě budou opět duhové pruhy, jen v nových variacích
Květoslava HOUDKOVÁ 14.1. 10:38
Tak věřím, že "šik duhu v proužcích" brzy předvedou naše senior-manekýnky na přehlídkách - KDY BUDE PRVNÍ ?
Senior taxi konečně i v Brně
Eva Balúchová 13.1. 20:23
U nás už funguje Senior taxi delší dobu.Po městě platí senioři 10kč,do sousedního města, kde je Tesco a nemocnice, platí 20Kč.Hned jak budu mít potřebný věk,zažádám si taky o průkazku.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.