Přehled posledních diskuzních příspěvků

Benešovsko a Hollywood

Olga Štolbová 13.1. 19:43
Ahoj Miloši, nemohu uvěřit tomu, že tuhle koninu mohl někdo natočit. Jestli jsi to dokoukal do konce, jsi hrdina. Ale spíš je škoda času. ***

Můj seniorský život: A jede se dál!

Hana Rypáčková 13.1. 13:54
Pěkně jsi popsala odchod do důchodu, Hanko.Chápu tě, že ses nemohla na malé děti ani podívat. Dcera je také učitelka v MŠ a někdy je z toho také ubytá a potřebuje vypnout.Zdá se, že odchod do předčasného je častý jev. A brzdit ve stáří musí každý.Jen mi chybí tvé psaní a malování....Hodně hezkých dní přeji.

Bílé Vánoce v naší ložnici

Zuzana Pivcová 13.1. 12:01
Z toho mám dodatečně radost s Vámi!

Kráska bez průkazu původu

Květoslava HOUDKOVÁ 13.1. 10:22
Zuzko - znám v Praze některé členky Klubu sběratelů panenek a v pátek 15. ledna se jedu za nimi podívat (a "pokecat si") na výstavu, která už probíhá v sídle Úřadu MČ Praha 8-Libeň. (A vůbec mi nevadí, že vnučka (21 r.) neměla o panenky zájem. Ale pro event.svatební auto je ve skříni připravena krásná, jemná panenka-nevěsta - z Německa - na svatebním autě ji měla dcera).

Kouzlo časů minulých: Pohov, rozchod!

Olga Štolbová 13.1. 09:31
Ahoj Jaroslave, po několika měsících jsem se zase začetla do tvých příběhů a jsem nadšená. Kdybychom všichni uměli popsat takhle pěkně své životy, byly by to úžasné romány a také bychom jen četli a četli. Tvůj docela obyčejný život je podán tak pěkně, že se zdá složený jen ze samých krásných dnů. Ale všichni víme, že takový život opravdu není. Moc děkuji, ráda se k tvým příběhům vracím...*****

Eduard Ingriš: český Heyerdahl a autor slavné Niagary

Dagmar Bartušková 13.1. 09:12
Slavná píseň Niagara snad ani nemůže chybět u žádného táboráku.

Zima za mého dětství

Jana Šenbergerová 12.1. 18:00
Přečtení vašeho článku mi dalo pěkně zabrat, ale stálo to za to. Myslím, že napsat to byla také pěkná fuška. Docela bych chtěla toto nářečí slyšet.

Agatha Christie: plachá královna detektivek

Dagmar Bartušková 12.1. 11:59
O této dámě super detektivek se již napsalo mnohé. Vlastním několik kousků z jejího díla - vraždiček z venkovského prostředí. Oddychová četba, ke které se vždy ráda vracím. ?

Eduard Haken: legenda české opery

Dagmar Bartušková 12.1. 11:43
Vynikající sólista opery ND. Jeho podání Kecala v "Prodance"a Vodníka v Rusalce bylo excelentní. Ženou tohoto operního pěvce byla známá a krásná herečka Marie Glázrová.

Máte rádi knihovny? Račte vstoupit!

Vladka Steinová 12.1. 11:07
Vando, opět vyslovuji díky za skvělý popis knihovny, za přiblížení atomosféry, možností a rovněž za publikaci krásných, autentických fotografií. Patří Ti velké poděkování za články, které s vysokým nasazením prezentuješ na tomto portálu.

Lásko, zde jsem

Jiří Libánský 12.1. 09:44
Úžasné, skvělé, dokonalé. Jsi úžasná, skvělá, dokonalá.

Kouzlo časů minulých: uhnízdění

Jarmila Peerová 11.1. 16:57
Milé vzpomínání na dobu dávnou minulou,přesto tak hluboko uloženou v srdci.I když mnohé k dokonalosti chybělo,byl to čas našeho mládí,který se nedá zapomenout.Hezky napsané,díky.

Smrdící dům

Jarmila Peerová 11.1. 16:50
Četla jsem to se zatajeným dechem jako detektivku a čekala,čeho že se dopátráte...? Myslím,že ten páchnoucí objev byl opravdu šokem,takže hlavně,že vše se v dobré obrátilo...Muselo to být hodně nepříjemné.

Zimní podvečer pana Jana

Hana Rypáčková 11.1. 15:14
Pan Jan má moc milého pejska. Vendík mě celou dobu, co jsem jedla oběd /pozdě/ , upozorňoval packou, že by taky rád ochutnal...Nezbylo a dostal kapsičku. Básnička mě potěšila.

Soutěž: Můj seniorský život! Napište nám svůj příběh a získejte některou z cen!

Soňa Prachfeldová 11.1. 08:58
Milá redakce, máte neutuchající zajímavé náměty . Už se těším na vyprávění a zážitky seniorů. Díky ! A gratuluji výhercům.

Najděte si lékárnu, kde za svůj lék zaplatíte nejméně peněz!

Květoslava HOUDKOVÁ 11.1. 08:14
Lékárny - zatím - téměř nepotřebuji - beru je 2 léky, předepsané Klinikou - na Kartu zdejší lékárny slevy mám. Ještě mám Karty dalších 2 provozov. lékáren - možnost výběru.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.