Přehled posledních diskuzních příspěvků

Spolu a sami

Jana Šenbergerová 21.6. 09:11
Zuzko, zatímco mně už dávno došla slova, ty překvapuješ stále znova. Mám tvé verše moc ráda a přeji ti krásné dny i noci. :-)

TV Prima: z Popelky vyrostla plnokrevná komerční televize

Marcela Dadučová 21.6. 00:39
Dříve jsem sledovala spíše Novu,ale dnes dávám přednost Primě.Jen mě docela vadí hlavní zprávy přerušované reklamami.To kolikrát přepname na ČT1 a nebo Novu a již se nevracíme.

Máš krásné oči

Jana Šenbergerová 20.6. 19:25
Zuzko, ty jsi kouzelná!

Dva až tři litry denně a vodu stále s sebou!

Jana Šenbergerová 20.6. 13:00
Ať dělám, co dělám, tolik vody do sebe nedostanu ani náhodou. Ale jím hodně ovoce a syrové zeleniny, takže mi voda zřejmě neschází, a navíc tělo nemá tolik práce s trávením a vylučováním.

Kohoutková voda je v oblibě, nabízí ji čím dál víc restaurací

Jana Šenbergerová 20.6. 12:57
Tento nápad se mi líbí, i když jsou místa, kde bych si vodovodu, jak se jí říká, určitě nedala.

Kde se nejčastěji hádáme? Samozřejmě že na dovolené

Jana Šenbergerová 20.6. 12:43
Myslím si, že lidé, kteří si rozumí, si spolu hezky užijí i dovolenou. Vdovy a vdovci patří k těm vrkajícím, protože si považují toho, že nemusí být sami. Kdyby si vadili, spolu by nebyli, protože by nemuseli, zatímco v manželství je to trochu jinak.

Trochu se bojím

Jitka Chodorová 19.6. 21:39
Tak toto se mi líbí moc,dokonce se s tím částečně ztotožňuji,díky Zuzko!

Stavba století slaví čtyřicátiny. Jak byste ji postavili vy?

Zuzana Pivcová 19.6. 19:46
Mně osobně se tato stavba moc líbí, rozhodně tehdy předběhla svou dobu, i když měla i odpůrce, kteří postrádali původní chatu. Ještě si pamatuji, jak tehdy proběhla ve sdělovacích prostředcích zpráva o požáru na Ještědu. Říkalo se, že to zavinili východoněmečtí opilí turisté, ale možná to byla jen lidová interpretace. Já už jsem tehdy byla odstěhovaná do jižních Čech.

Třesky plesky

Jitka Chodorová 19.6. 14:57
Koukám Jano,že ani tebe nenechávají lhostejnou aktuální jevy a situace a dokonce o tom napíšeš hned pěknou,snad trochu povídačku.Pěkné je to.

Začátek léta

Jana Šenbergerová 19.6. 09:21
Jitko, těšení na prázdniny a tím i na léto bývalo pro mě nejkrásnějším časem. Teď je jím každý den. Život je krásný...

Rozmary počasí mohou mít občas vliv i na držení diety

Jiřina Topolová 18.6. 22:53
Paní Aleno, mohu se zeptat,, jak dlouho už tu dietu držíte a kolik jste zhubla? A jak to bude trvat dlouho?

Zájezd do Jeseníků

Jana Šenbergerová 18.6. 13:49
Hanko, jsem ráda, že vám tento kraj nabídl svou vlídnější sluncem ozářenou tvář. Kdyby pršelo, špatně by se šlo po lese i haťovém chodníčku. Dnes byste tu asi trpěli vedrem. Teploměr ukazuje 31 stupňů ve stínu.

Je jako příval

Jitka Chodorová 18.6. 10:59
Já už ani nečtu autora,jak jsem si jistá,že jsi to ty,krásné,jako vždy,i když mám pořád pocit,že nám tyto verše,kromě jedné osoby,snad ani nepřísluší číst,natož to komentovat.Ale člověku to prostě nedá.

Brýle

Zuzana Pivcová 17.6. 19:43
Přečetla jsem si začátek v upoutávce a hned mě napadlo, že to bude sebeironická Hanka. A taky ano. Tvůj zvláštní styl je jedinečný. Hledat bez brýlí brýle je pro mě taky lahůdka.

Zázvor tlumí bolest

Jana Šenbergerová 17.6. 16:50
Na to, že tlumí bolest jsem přišla náhodou. Bolela mě páteř, a protože bylo chladno a chřipkové období, vařila jsem si zázvorový čaj. A bolesti přestaly, jako když utne. Chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila souvislost.

Poštovní schránky už nekvetou, převálcovaly je e-maily a SMS

Jana Šenbergerová 17.6. 15:15
Kdysi jsem moc ráda psala i dostávala dopisy. Teď už jich většinu píši i dostávám mailem. Přesto ráda dostávám do ruky i obálku s psaním, které si mohu kdykoliv znovu přečíst třeba i v posteli. Pohlednice posílám stále. Blahopřejné, z cest, nebo jen tak, aby se vědělo, že ještě pořád jsem. Právě teď mám v plánu poslat jednu hezkou svým vnoučatům, než přijedou na prázdniny, aby věděla, že už se na ně těším.

Cestování seniorům prospívá po fyzické i psychické stránce

Pavla Vítková 17.6. 10:31
S manželem jsem procestovala Česko i Slovensko křížem krážem. A i po jeho smrti se snažím jezdit na vybrané zájezdy nebo aspoň na výlety. Opravdu mi to pomáhá načerpat hlavně psychické síly. Dnes jsou obrovské možnosti pro cestování, jen si vybrat.

Když něco všude není

Jana Šenbergerová 17.6. 07:59
Šťastný každý, kdo se důchodu ve zdraví dožije. Peněz moc není, ale toho času! A jak je známo, čas jsou peníze. Většina důchodců, které znám, tento krásný čas využívá na maximum - takže žádné lenošení či zakrnění. Důchodci jsou mnohem užitečnější, než si tato společnost uvědomuje. Přála bych všem, aby se důchodu dočkali a naložili s ním tak, jak se to líbí jim. Marně hledám logiku v tom, že mladí jsou bez práce a starým se odchod do důchodu posouvá.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.