Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kytarový virtuos Štěpán Rak: Po povodních chci pomoct
Jana Šenbergerová 14.6. 15:05
Dnes je každá pomoc dobrá, a tahle bude ještě navíc i libozvučná.
Je hezké, když jdou děti ve šlépějích rodičů.
Jsi
Jiří Libánský 14.6. 13:48
To se moc hezky čte. To je nádherné svým obsahem i úžasným básnickým tvarem. Opět báseň, kterou mi nestačí si přečíst jen jednou.
Hotel Praha koupil Petr Kellner, postaví zde školu
Jana Šenbergerová 14.6. 09:20
Zbořit? Stavba poněkud megalomanská, nicméně zajímavá. Z pohledu laika snad i nadčasová. To by se nedala nějak rozumně využít? Pravda, nejbohatší Čech si s ní může dělat, co chce, je jeho.
Je mi líto všech, kteří do ní vložili svůj um a spoustu práce.
Oheň
Jana Šenbergerová 13.6. 22:35
Tak to mi připomnělo přechod přes žhavé uhlí.
Než jsem se dostala do postele, musela jsem překonat značnou vzdálenost bosky a noční rosou. Obávala jsem se, že mě budou chodidla pálit, ale až do rána mě nohy studily tak, že jsem nemohla usnout. Tehdy jsem určitě toužila hlavně po teple.
Zuzanko, krásné jako vždy.
Z evropských velkoměst je stále nejdražší Paříž
Jana Šenbergerová 13.6. 22:29
S českým důchodem bych si troufla snad jen na Šerák pod širák.
Do konce června prý přijde vlna růstu hub
Jana Šenbergerová 13.6. 20:09
To je moc dobře. Zásoby už došly...
Voda modroslaná
Jana Šenbergerová 13.6. 19:56
Jitko, i když dávám přednost vodě modrosladké, z tvých veršů cítím vůni té modroslané.
Co si o nás asi myslí kytky?
Růžena Antlová 13.6. 18:08
To tedy hloupé fakt nejsou.Já si s nima normálně povídám a asi za moji pozornost k nim se mi odmění krásnými květy a rostou jak z vody.
Riziko od klíšťat je na nejvyšším stupni
Alena Králová 13.6. 10:35
Jsem očkovaná více jak pět let a musím říci, že jsem se zbavila stresu vyjít si někak do lesa či vysoké trávy. Doporučuji očkování zvláště u starších lidí, určitě to za ty peníze stojí.
Přemek Podlaha: Televize se teď stala rájem pro takzvané celebrity
Alena Králová 13.6. 10:33
přeji panu Podlahovi hodně zdraví. A souhlasím s tím, že kvalitních a dodávám i chytrých moderátorů je dnes jako šafránu.
Magazín i60.cz rozdává ceny a chatoval o léčbě konopím
Jana Šenbergerová 13.6. 07:09
Blahopřeji všem vítězům. Doufám, že alespoň někteří se nám svěří, jak si výhru užili. :-)
Uvězni mě
Jana Šenbergerová 12.6. 14:26
Zuzko, i když se začínám bát, aby ti chvála nestoupla do hlavy a nezatemnila tu část mozku, co se v ní líhnou tvé úžasné verše, chválím, chválím, chválím a užívám si jejich krásy.
První dáma se zlepšila, ale svůj styl stále hledá
Jana Šenbergerová 12.6. 13:29
Na tomto obrázku se mi líbí. Nezávidím jí, že jí teď do všeho bude někdo mluvit. Všichni budou vědět líp, co může a co ne, častěji bude muset než chtít. Dost krutá daň se platí za post první dámy. Ale zas to může mít i svá plus. Tak ať si jich užívá.
NASA chce pro kosmické lety používat fúzní pohon
Jana Šenbergerová 12.6. 09:23
Pohon na jadernou fúzi je možná nejslibnější, ale mně také nejméně sympatický. Obávám se, že ve snaze urychlit a ušetřit na straně jedné, urychlujeme něco zcela jiného na straně jiné. A to jsem optimista.
Skořice zlepšuje hodnoty hladiny cukru u diabetiků
Jana Šenbergerová 11.6. 08:53
Skořice patří k mým oblíbeným kořením. Hezký seriál. :-)
Že by konečně slunce? Jen to nezakřikněme
Jana Šenbergerová 11.6. 08:40
Nejvyšší čas! Nejsem skalním vyznavačem sluníčka, a přestože při jeho nedostatku netrpím depresemi, dnes mi pohled z okna připadal hodně depresivní. Tak nějak to muselo vypadat při potopě světa. I mé jahody a rajčata už se těší, až zas vysvitne. Při slibované intenzitě nám dá příležitost stěžovat si, že je ho příliš.
Lásky není nikdy dost
Jarmila Peerová 10.6. 21:58
Láska srdce svírá a je to naše víra,že na světě je krásně a vy Zuzko,pište dál ty krásné básně...super
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.