Přehled posledních diskuzních příspěvků
Proti špatné náladě
Jana Šenbergerová 27.5. 07:38
Když si spočtu, že *žijeme déle (jako ženy) a připojím k tomu, že optimisté žijí déle (což je vědecky dokázané), pak jistě stojí za to nenechat se deptat ničím, natož špatnou náladou.
Určitě si každý najde něco, čím si ji dokáže zlepšit. Nejen ženy, ale i muži. Být mužem má jistě také svoje plusy. :-)
Magazín i60.cz oznamuje vítěze kvízu a představuje další novinky
Jana Šenbergerová 27.5. 07:22
Vítězům blahopřeji a těším se na další kolo.
Jen připomínám, že není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. Případné vítězství samozřejmě potěší, ale není nezbytné, alespoň pro mne...
Kdo to přečte?
Jana Šenbergerová 25.5. 17:41
A tlohe pteřečte? Nšae msyl thoo dážoke mhonem, vcíe, než si demevode ptiřvasdet.
Chci být jen tečka
Jitka Chodorová 24.5. 20:59
Ty nejsi jen tečka,ty jsi báseň milostná,která přináší ostatním samé pěkné zážitky,díky Zuzko!
Ztratilo se jaro
Zuzana Pivcová 24.5. 20:41
Ty jsi, Jíťo, úžasně aktuální, takže na Tebe by už to jaro skutečně mělo zareagovat.
Jmeniny
Věra Jelínková 24.5. 15:03
Květinku s přáníčkem posílám po netu. Mám takový malý dáreček, a to:
Jana je ženská forma vlastního jména Jan. Pochází z hebrejštiny, kde יוחנן jóchanán znamená „Hospodin je milostivý“ nebo také „milostivý dar Hospodinův“. Od téhož jména pochází někdy samostatná forma Johana.
Pokud chcete vědět více, tak si klikněte na
http://cs.wikipedia.org/wiki/Jana a kde jsem zjistila, že je Vaše jméno hebrejského původu? Pak klikněte na
https://www.email.cz/web-office/j6kqqyBMGmJJ8rL_EuzYTLyNusnhiO5bOjN8kLFeCGx6JkUCDbOSN2ifMiF0Kz6tsbdKGf0/kalendar_wikipedie.xls,
což je "živý kalendář". Moc chytrá stránka. Jak jsem spokojena já se svým jménem mi již tady nevyjde. Ale není to žádná sláva. Jméno mi připadá moc "tvrdé". Když si vzpomenu, jak na mě volal šéf ... Věróóóóó. Jak říkám, žádná sláva. Tak vše nej...nej...
Rozjedeme "Domov Důchodců Doma"
Jana Šenbergerová 24.5. 11:55
Skvělý projekt pro ty, kteří nikoho nemají, nebo tzv. nechtějí být na obtíž, nebo jen nechtejí přežívat v garzonce někde na sídlišti.
Takové společné bydlení může mít ale také docela závažná úskalí, sejdou-li se "nekompatibilní" spolubydlící.
Otestujte své ledviny
Jana Šenbergerová 24.5. 11:41
Vidím, že téma rakovina je teď módní.
Když si občas přečtu, co všechno jíme, aniž máme na výběr, ani se tomu nedivím, že se s tím naše organismy jen těžko srovnávají. Když k tomu všemu přičtu způsob života plný různých stresů a často mediálně podporovaných špatných návyků, tak jako největší riziko vidím narodit se.
A to nijak nezlehčuji snahy o co nejzdravější způsob života.
Navíc jsou ledviny párovým orgánem, na kterém se nejvíce odrážejí naše vztahy k jiným lidem. Ani ty nebývají zrovna pohodové, takže se není čemu divit, že nám to ledviny dávají pocítit tím, že onemocní.
Daruj mi smích
Jana Šenbergerová 23.5. 22:13
Krásná jako vždy a navíc inovativní v duchu dnešní doby.
Znáte česká přísloví?
Jana Šenbergerová 23.5. 21:28
1 Láska hory přenáší.
4 Stokrát nic umořilo vola.
5 Mluviti stříbro, mlčeti zlato.
7 Co oko nevidí, to srdce nebolí.
10 Bez peněz do hospody nelez.
11 Jednooký mezi slepými králem.
14 Ráno moudřejší večera.
17 Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Češi dávají spropitné i tam, kde si ho vůbec nezaslouží
Věra Jelínková 23.5. 21:15
Pokud necháte na Islandu servírce spropitné, nebuďte překvapeni, že vám přesto drobné vrátí. Na Islandu spropitné není zvykem, všude vám vrátí do poslední mince. Jiný kraj - jiný mrav.
Slaný koláč narychlo
Jirina Kucerova 23.5. 17:05
To vypadá moc dobře, určitě vyzkouším. Díky Jiřinka.
Rekord japonského horolezce: v osmdesáti na Mount Everestu
Věra Jelínková 23.5. 12:46
Klobouk dolů, pane Miuro. Vaše zdraví ve mě vzbuzuje závist. Je to skvělý výkon. Ale zřejmě jste na Everestu jako doma, když jste už tam potřetí. Ten sjezd na lyžích si fakt nedovedu představit. Přeji Vám hodně zdraví.
Artrózu bude možné nově léčit v Česku kmenovými buňkami
Věra Jelínková 23.5. 12:41
Proč tuto léčbu nehradí pojišťovny? Vždyť by se takto mohlo ušetřit spoustu peněz za následné operace kyčelních kloubů, na které se beztak čeká nepřiměřeně dlouhou dobu. Populace stárne a s ním i jejich organismus. To se raději předepisují léky za "nekřesťanské" peníze a nakonec stejně výměna kloubů člověka stejně nemine. Zase to je postavené na hlavu, a to se všude mluví o prevenci. Ale možná, že Brad Pitt nebo jiný světoznámý herec sjedná nápravu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.