Přehled posledních diskuzních příspěvků

Něco málo z taháku na U3V

Jana Šenbergerová 22.5. 12:55
Marně dumám, co vás tak vyděsilo....

Proč se vyplatí znát telefonní čísla

Jana Šenbergerová 22.5. 12:45
To jsou zajímavé a užitečné informace, jen si je pamatovat.

Soňa Kodetová: V šedesáti na vysokou školu? Proč ne!

Zbyněk Jonáš 22.5. 07:03
Ano, studovat i ve vyšším věku je hezká věc, pouze to u většiny důchodců naráží opět na finance. U dálkového studia nějakých 40.000 za semestr hned tak nikdo nemá. Pak musí stačit Univerzita 3. věku.

Rozdílné chvíle

Jana Šenbergerová 21.5. 22:20
Jak hudba jsou tvá slova pro uši, jak balzám jsou tvá slova pro duši.

Putování po řeckých ostrovech: Samos – ostrov větru a vína

Zuzana Pivcová 21.5. 20:58
Já snad jen dodám to, že Samos pro mě v květnu 2007 připravil takové vedro, že jsem při cestě z Pythagorionu do hotelu, vzdáleného asi 3 km, na silnici téměř s konečnou platností zkolabovala a přežila jsem opravdu jen s Boží pomocí. Náš rodinný hotýlek byl vysoko ve svahu, odkud vedla pěšina k moři se skalistou pláží. Moře bylo teplé a vítr žádný. V Pythagorionu mě uchvátily archeologické vykopávky, doslova trčící uprostřed města u autobusové zastávky. Ve Vámi zmíněném tunelu vedl vlastně antický vodovod z blízkých kopců. Na blízkém ostrůvku Patmos, kam se pluje lodí, je vedle Athosu asi druhý nejuctívanější klášter v Řecku.

Koupání a křeč hrtanové záklopky

Jana Šenbergerová 21.5. 19:42
Tak to je pěkně zrádná záležitost. Je dobré o ní vědět. Děkuji.

Myšlenky

Jana Šenbergerová 21.5. 19:05
Mé oblíbené téma. Je těžké je opustit, však dají se ústy do světa vypustit, aby se bůhví kudy vrátily a zas nás bez ustání trápily.

Čas odkvetlých pampelišek

Jana Šenbergerová 21.5. 14:45
U nás jsou louky ještě samé sluníčko, však popojde čas maličko a vzápětí vzduchem hýří bílé chmýří. Kamkoliv zrak upřeme, nad tou krásou žasneme. Naštěstí však z velké výšky nepadají bílé myšky.

Ve Španělsku přibývá rodin, které podporují penzisté

Jana Šenbergerová 21.5. 00:26
Myslím, že u nás je takových rodin také dost, přestože většina důchodců má mnohem menší penzi.

Máš teplé dlaně

Jana Šenbergerová 20.5. 22:50
Chce se mi zeptat, jak víš, že má teplé dlaně, modré oči, jemná ústa, která mě svým úsměvem zcela odzbrojí, že plyne i zůstává a hasí mou žízeň po životě...ale vím, že obě víme své, jen ty to tak krásně vyjádříš, jak já bych to nesvedla.

Zkouška barvocitu

Jana Šenbergerová 20.5. 22:41
To je pravda, ani bych si nevšimla, že to není česky. Přestože vidím špatně i s brýlemi, barvocit mám v pořádku. To potěší. Díky!

Úspěšná léčba přístrojem kvantové medicíny RIKTA

Jana Šenbergerová 20.5. 18:10
Skvělá zpráva! Už jsem o tomto přístroji slyšela, ale toto je potvrzení, že skutečně pomáhá. Děkuji, že jste se s námi podělil o své zkušenosti.

To není jen láska

Jiří Libánský 20.5. 17:02
Zuzana má úžasné myšlenky a talent k jejich zpracování do působivé a milé poezie. Moc dobře se to čte a je to ve více ohledech obohacující. Právě tato báseň je příkladem takové poezie "radostpřinášející". Tam kde býval smutek už není ..... :-)

Moje myšlenky

Jitka Chodorová 20.5. 10:25
Jano,snad ani tvé myšlenky netuší,co je v nich pravdy,a mě se derou slzy do očí,což znamená,že jsem pochopila hloubku tvých myšlenek.Dík.

Jarmark na hranici

Jana Šenbergerová 20.5. 10:02
Zajímavá akce! U nás je také nevyužitá celnice...

Jak se zrodily džínsy je jasné. Proč se ale staly fenoménem?

Věra Jelínková 19.5. 16:42
Já to pamatuji a také jsem si na okraj nohavic našila zip. Bony jsem koupila od své kolegyně v zaměstnání, která je dostávala jako výživné z NSR, takže veksláků jsem si nemusela všímat. Ale je to opravdu fenomén. Jenže do divadla bych v riflích prostě nešla. Někam na festival do přírody ještě, ale do divadla NE. Vlastně ani nevím kolikáté rifle mám. Přehnaly se různé vlny ale díry jsem do nich úmyslně nedělala, na práci do zahrady či na štípání dřeva byly úžasné. Vydržely to, k čemu byly původně stvořeny. Myslím si, že hned tak brzy tento fenomén nevymizí a škoda to vůbec nebude.

Vidím tě

Jana Šenbergerová 19.5. 09:57
Přeji ti krásný každý den. Zuzko, s každou tvou básní i můj den zkrásní.

Sháníte práci po padesátce? Využijte odbornost a empatii

Zdenka Karumníková 19.5. 00:53
Článek je skvělý pro ty, kteří chtějí být zaměstnanci. Ale pokud neuspějí co dál ? Domnívám se, že každý z nás něco umí, něco zná, co by mohl nabídnout trhu. Dnešní systém podpor na ÚP je nemotivační. Navrhla bych, aby každému dle vzdělání a zaměřeni byl ÚP vystaven zdarma ŽL, vyplacen jednorázový příspěvek na rozjezd a ukaž co umíš . Neumíš, nechceš, tak 5 let jsi bez nároku. K tomu nějaké rady a doporučení jak začít, jak založit firmu atd...sama jsem si prošla tím, co to je ztráta zaměstnání, když byla redukce pracovních sil u ČD. Letos je to 19 let, co dělám na ŽL. Do roku 2012 jsem dělala fyzicky, nyní se věnuji marketingu, což je psychicky náročné, ale jde to. Doby a technologie se mění a člověk se musí celý život učit. Ale musí chtít. A kdo nechce na sobě pracovat, tak ať nebrečí, že nemá práci a nečeká otevřenou rukou, že stát bude sypat. V současné době dělám marketing pro přepravu lidí, pro CS firmu. Každý občan ČR se nějak přepravuje, když nabídnu spoluúčast a výdělek z projektu, tak to ne !!! Nic je to finančně nestojí, ale musí se pracovat!!! O tom to je. Jsou tisíce možností, ale musí se chtít. A hlavně prověřit firmu, která zajistí váš příjem. Bezmozková práce klikaček na reklamy a další blbiny nikomu nezajistí stabilní tok peněz. Omlouvám se, že jsem se rozpovídala. Ač mi bude letos 64 roků, tak se stále něco učím. Baví mě to, moc si přála aby lidé byli šťastní, spokojení a netrpěli nouzí.. Řídím se sloganem" dej a bude ti dáno, přej a bude ti přáno".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.