Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jan Šťastný: Nemám prostě čas být starý
Věra Jelínková 13.5. 12:01
Pane Šťastný, určitě se dožijete nejen třídních schůzek Vašeho "prcka", což Vám pochopitelně ze srdce přeji. Navíc by se dalo říci, že jste Šťastný na druhou (tady to nebere indexy). Mi je o dost let více a vzkazuji Vám "Kdo chce, ať stárne"!
Den, kdy Britové prvně úspěšně bombardovali plzeňskou Škodu
Jana Šenbergerová 13.5. 10:27
O nesmyslnosti válek nemůže být pochyb. Jestlipak to někdy jako celek pochopíme? O jednotlivcích nepochybuji, ale jen o některých...
Zemřel bývalý stíhací pilot Zdeněk Škarvada
Věra Jelínková 12.5. 20:45
Hodně mladých lidí po okupaci naší republiky v roce 1939 odcházelo právě přes Ostravu, Bohumín přes Polsko do býv. Sov.svazu. Někteří se dostali přes půlku světa do Francie, Anglie. Někteří skončili v gulagu na Sibiři a ti po založení arm. sboru gen,. Ludvíkem Svobodou pak, pokud nepadli, přišli s RA až domů. Pracovala jsem s jedním hrdinou. Na všechny tyto hrdiny nesmíme nikdy zapomenout. Všem, ať byli na Východě nebo Západě, patří naše vděčnost a úcta, protože bojovali a umírali za naši svobodu. Taktéž i panu generálu Zdeňkovi Škavradovi.
Čest jeho památce.
Magazín i60 vyhlašuje další vítěze vědomostní soutěže
Hana Práglová 12.5. 20:17
Výhercům blahopřeji! Určitě nám taky něco zajímavého napíšou,abychom je více poznali.
Májový nápoj lásky
Jana Šenbergerová 12.5. 19:04
Tak tomuhle koktejlu se ani nápoj lásky z mařinky vonné nevyrovná, a to nedám na bylinky dopustit.
Památné stromy provázejí lidstvo po mnoho generací
Věra Jelínková 12.5. 13:31
Všechny stromy jsou krásné. Nepochopím, jak může někdo zničit, zlomit, třeba čerstvě vysázenou alej u cesty. Mladé stromky, které mohly růst a dělat radost ostatním, jeden vandal, nebo je jich více, prostě poláme - zabije. Měl by mít na paměti, že se mu to vrátí.
Den matek je poděkováním potomků za mateřskou péči
Jitka Kabátová 12.5. 11:24
Je to moc dobře, že se tento svátek opět slaví. Už tedy svojí maminku nemám, ale když žila nikdy jsem na ní nezapomněla. Teď mi to zase oplácí moje dcera.
Seniory láká internet. Počet připojení raketově narůstá
Věra Jelínková 11.5. 20:48
Zrovna dnes v noci, vlastně nad ránem, při cestě do postele jsem si říkala ... panebože, na tom netu je všechno, všecičko a jsem vděčná i šťastná, že se nebojím noťas zapnout. Je to kamarád i učitel. Objednala jsem si ext.HDD, protože mám Jonatána tak "zapráskaného", že ani defragmentace už mě nespasí a mazat?...Nelze. Vše potřebuji. Alespoň si to myslím.
Ivo Pavlík: třicetiletý rozdíl mu spokojené manželství nepokazil
Věra Jelínková 11.5. 20:35
Na dálku bych chtěla panu Pavlíkovi popřát hlavně hodně zdraví a také pozdní poděkování za "muziku", při které se skvěle tančilo v "Zimní zahradě" hotelu Palace v Ostravě.
Neurologický test
Hana Práglová 11.5. 20:09
Několikrát mi tento testík přišel emailem . Jsem ráda,že zatím lékaře nepotřebuji!!!
Putování po řeckých ostrovech: Korfu, oáza klidu, ale i diskoték
Zuzana Pivcová 11.5. 19:25
Na Korfu jsem nebyla, takže nemůžu nic připojit. Nějak pocitově, co se týče řeckých ostrovů, mě víc táhne Egejské moře.
Zlatý slavík
Zuzana Pivcová 11.5. 19:14
Ne nadarmo se vžilo označení, že někdo zpívá jako slavík. A určitě to nejsou dnešní Zlatí slavíci, Superstar a další Talenty.
Před 80 lety nacisté pálili knihy napsané v neněmeckém duchu
Zuzana Pivcová 10.5. 19:45
Myslím, že u Goebbelse sehrál velkou roli určitý osobní mindrák, spojený s jeho drobnou, poněkud zdeformovanou postavou a velmi slabou psychikou. Na počátku své kariery se s Hitlerem v mnohém neshodl a byl jím dokonce i zklamán. Teprve později se u něj vytvořila ta až zrůdná oddanost až za hrob. Goebbels byl nebezpečný svým řečnickým fanatismem, kterým strhával masy. Žádná zvěrstva však nenařizoval, k tomu neměl oprávnění, to byla záležitost především Himmlera.
Proč je dobré mít Senior pas
Marie Novotná 10.5. 16:39
Senior pas mohu doporučit.Opravdu to funguje.Je to i ..náhradní"občanka,pokud je potřeba prokázat věk.Jsou památky,kde je na tuto kartu vstup zdarma.Nebo obchody ,kde dají slevu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.