Přehled posledních diskuzních příspěvků

Muži a deprese? Často se na ni nepřijde, neboť ji tají

Jana Šenbergerová 7.5. 19:37
Ani se nedivím, když společnost pokládá i slzy za projev slabosti a toleruje je většinou jen ženám...

Lásko

Nina Šachová 7.5. 16:47
Moooooooc líbí.

Kde domov můj?

Jitka Chodorová 7.5. 14:02
Doma,to kouzelné slovo,které nás zbavuje tísně,bolesti i nepříjemných pocitů,i tady máme Jano společné cítění,doma je člověk tam,kde jsou jeho blízcí a kde může hlavu složit,jak jsi krásně napsala.

Podvodníci nutí seniorům revizi smluv na elektřinu

Jana Šenbergerová 7.5. 13:24
A co teprve ti, kteří lákají na přechod k levnějšímu dodavateli! Lidé se houfně (asi jsme přece jen stádní typ) odhlašují od jedněch, přihlašují k jiným, a při tom docela stačí neunáhlit se a počkat, až jejich dodavatel, donucen tlakem jiných, sníží cenu (vody, plynu, elektřiny) ještě víc.

Nebojte se požádat v restauraci o obyčejnou vodu z kohoutku

Věra Jelínková 7.5. 12:20
Mám doma takovou karafu na vodu i se skleničkou, která slouží na zakrytí, má totiž ploché rovné dno. Je to dost masivní ručně foukané sklo. Jsem navýsost spokojena a protože nevím, zda se tady může psát reklama, tak je to od nás z jednoho e-shopu.

SteviGuard: přírodní sladidlo ze stévie ocení nejen diabetici

Jana Šenbergerová 7.5. 09:30
Vypadá to moc hezky, ale všechno, co projde fabrikou, je pro mě denaturát. Díky nim naše těla nefunguji, jak by měla. Místo toho, abychom se vzdali všeho, co nám škodí, vymýšlíme různé náhrady. Až je pozdě, nezbude nám, než vyhánět čerta ďáblem.

Májové květy

Jana Šenbergerová 7.5. 09:24
Ani nemusím otevírat okno. Stačí zavřít oči a všechno to vidím jako na dlani. Jitko, na světě je krásně, viď? A jako já a ty to vidí i spousta dalších lidí. Jdu se na tu krásu kouknout zblízka...

Mozková mrtvice: co můžeme udělat pro sebe či své blízké?

Jana Šenbergerová 7.5. 09:19
Většina z nás tady je už asi ve věku, kdy je dobré toto vědět, i když ani mladí nebývají ušetřeni. Navíc máme tendenci rizika podceňovat, proto neškodí občas připomenout, že jsme zranitelní a smrtelní v kterékoliv fázi života, nejen ve stáří.

Mé kyperské ztráty a nálezy

Jaroslava Handlová 6.5. 23:23
Zuzko, líbí se mi, že veškeré ztráty nakonec dopadly dobře. Ten pocit uvolnění a radosti ze znovunalezení ztraceného předmětu také znám. Takové příhody s dobrým koncem miluji. Andělé stáli při Tobě - to byli Ti milí lidé. Tak díky.

Daleko

Jana Šenbergerová 6.5. 18:25
Zuzko, tvé verše jsou mi tak blízké. Děkuji.

Májové poselství

Zuzana Pivcová 6.5. 16:34
Óda na máj, celá plejáda detailů, náležejících k tomuto krásnému měsíci, v přírodě i v lidech. A krásná čeština.

Seriál o rozhlednách: Jedlová hora

Dagmar Králová 6.5. 12:12
Na Jedlovou jsme jezdili v zimně lyžovat, protože je tam mírná a málo frekventovaná sjezdovka, kde nebývají fronty. Hned vedle je pěkná zřícenina hradu Tolštejn, která také stojí za návštěvu a krásný rozhled. Doporučuji navštívit.

Pozvánka do taxíku

Jana Šenbergerová 6.5. 09:34
Když ony mu nedaly pětistovku... To se hned jinak jede kamkoliv.

S obavou

Jana Šenbergerová 6.5. 09:28
Je zajímavé, kolik nápadů bychom realizovali, když jsme v úzkých, a kolik jich pak realizujeme, když jde život dál. Hezky jste to vystihl.

Svatba mého syna Karla

Jana Šenbergerová 6.5. 07:40
Přeji vám všem hodně štěstí.

Portál i60 zná vítěze vědomostního kvízu a hlásí další soutěže i novinky

Helenka Vambleki 5.5. 20:54
Pěkná soutěž! Už se těším na další otázky. Gratuluji vítězce! Překvapuje mne numero , že se losovalo z více jak 600 soutěžících, ani si neuvědomuji, že nás tady tolik je ...a to ještě všichni určitě nesoutěží :)

Léky doporučené pojišťovnou budou pro pacienty zadarmo

Věra Jelínková 5.5. 19:04
Tyto "pozitivní listy" mohou přinést úsporu jak pojišťovnám, tak i pacientům. Otázkou ovšem zůstává, zda pacient určitý lék z pozitivního listu snese. I když je účinná látka stejná, resp. musí být stejná, ostatní pomocné látky mohou dělat neplechu. Mohou, ale nemusí. V článku se o tom ostatně také píše.

Babička 21. století. Jaká je ta ideální?

Jana Šenbergerová 5.5. 18:38
Moje vnoučata bydlí daleko, proto jim ráda věnuji větší část prázdnin, kterou si spolu moc užíváme. Během školního roku občas navštívím já je, nebo ona mě, mají-li nějaké delší volno. Jsme spolu rádi, ale rostou rychle a brzy mě už nebudou potřebovat. Potřebuji-li pomoc já, dcera i zeť mi vždy podají pomocnou ruku, ale jinak ctíme svůj prostor a svou svobodu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.