Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zemřel válečný pilot RAF Milan Malý
Jana Šenbergerová 2.5. 15:50
Vzhledem k tomu, že se dožil 89 let, je smutné, že dostane vyznamenání in memoriam.
Hrady a zámky v Česku otevírají své 13. komnaty
Jana Šenbergerová 2.5. 15:43
Další zajímavý nápad...
Byla jsem jen na zámku v Děčíně a v parku ve Slatiňanech. Ostatní znám jen z obrázků nebo vyprávění.
Vlakový zájezd, skvělá šance jak poznávat Šumavu
Jana Šenbergerová 2.5. 15:31
Zajímavý nápad! Vždycky žasnu, kam na ně lidé chodí.
Svět knihy ozdobí Fulghum a Clarke
Jana Šenbergerová 2.5. 15:28
Tuhle akci všem, pro které je blízko, závidím. Mám v tu dobu bohužel jiné plány...
Fulghum patří k mým oblíbeným autorům.
Křest Martina a Agáty, hvězd medvědích Večerníčků
Věra Jelínková 2.5. 13:53
Po pejscích mám nejradi medvídky, a to už od dětství. Pan Chaloupek má pravdu a míša si jméno Martin zaslouží. A že je to po panu Strakovi taky beru. Co ten nám připravil radostí, hlavně na Olympiádě 1998 a teď naposled ve finále ligy. Poslední zlatý gól. A pan Chaloupek má svatou trpělivost s medvíďaty. Také má svoji práci rád, a to se pozná jak na hokejistovi, tak i filmaři či režiséry. Ať se jim všem moc daří a díky za zprávu.
Domácí langoše
Olga Štolbová 2.5. 11:44
Teď zrovna by se mi hodil jeden langoš nebo i dva,
chuť mám,ale nemám droždí a do krámu je daleko.
Zkusím někdy koupit sušené,máte s ním někdo zkušenost?
Těšíme se na vaše příspěvky
Jana Šenbergerová 2.5. 11:00
Docela mě překvapuje, že tu nebyl žádný příspěvek. Zdá se, že podceňujeme zpětnou vazbu.
Každý je přece rád, když ví, že jeho snažení někdo ocení.
Mně se obsah magazínu moc líbí. Děkuji všem, kteří zajišťují jeho zajímavý obsah i vlídný vzhled.
Lesk
Jana Šenbergerová 2.5. 10:03
Co dílko, to perla, a ne ledajaká. Nádherná, lesklá, vzniklá na půnebí vesmírné perlorodky.
Naučme se „používat“ sluníčko
Jana Šenbergerová 2.5. 07:34
Nemám ráda slunění, ale venku jsem tak často, jak je to jen možné.
Mile mě překvapilo, jak málo stačí, abychom si zajistili potřebnou dávku slunečního záření.
Rozpoznání mrtvice
Jana Šenbergerová 2.5. 07:27
Dobrá rada pro každý den.
Už nejsme nejmladší a nikdy nevíme, jestli zrovna tahle vědomost nezachrání někomu, třeba i nám, život.
Armlift? Nový druh plastické operace inspirovaný celebritami
Jana Šenbergerová 2.5. 07:21
Kdo má jakoukoliv jizvu, ví, že není o co stát.
I stárnout se musí umět, ale na to člověk potřebuje aspoň trochu "selského rozumu", kterého se zřejmě nedostává ani celebritám, ani jejich obdivovatelům.
Inu, každému, co jeho jest...
Zúčastněte se každý den vědomostní soutěže na i60
Jana Šenbergerová 2.5. 07:05
Přestože nejsem soutěživý typ, má vědomostní soutěže ráda. Pomáhají mi osvěžit, co bych mohla zapomenout, a vždy mi rozšíří obzory o to, co jsem neznala.
Květen
Jana Šenbergerová 2.5. 06:58
I v próze je květen měsícem poetickým a zároveň "historickým". Hezky jste to, Hanko, shrnula.
Nejobávanější onemocnění aneb Čeho se nejvíc děsíme
Věra Jelínková 1.5. 21:56
Je to pravda. I já se všeho, co je v článku vyjmenováno bojím. Snažím se utíkat před AN tím, že se učím cizí jazyk, jde mi to sice jako "psovi pastva", ale snažím se, chodím znovu do školy, holt utíkám co mi síly stačí.
Alzheimera lze odhalit na základě rozboru krve
Věra Jelínková 1.5. 21:09
Přečetla jsem si i ty články z webu toplekar. Je to poučné čtení. Mělo by si to přečíst co nejvíce návštěvníků nejen tohoto webu, ale i lidé podstatně mladší. Dočetla jsem se také, že Ach (Alzheimer) může onemocnět i dvacetiletý člověk. Jsou tam uvedeny i příznaky daleko dříve než Ach vypukne.
Psychika má zásadní vliv, zda dokážeme zhubnout
Věra Jelínková 1.5. 20:54
Odkaz na "Žij zdravě" nefunguje protože je tam háček nad "Z". Je to error.
Správný odkaz je
http://www.zijzdrave.cz/
Pro ty, kteří mají zájem. Je dobré se tam podívat.
Dobrá zpráva: dlouhý spánek prospívá hubnutí
Věra Jelínková 1.5. 20:46
To jsem vůbec netušila a slíbím si, že nebudu ponocovat u internetu a budu déle "chrupkat" a možná ta 2 kila přece jen "prospím".
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.