Přehled posledních diskuzních příspěvků
Martin Lipert: Čtečky nabízí čtenáři větší komfort než knihy
Jana Šenbergerová 24.4. 15:11
Mám ráda knihy, ale nebráním se žádné inovaci. K počítači jsem také přistupovala jako k nutnému zlu a dnes už do mého života patří.
Z toho, co jsem si tu přečetla, mám tak trochu představu, ale posoudím, až si to možná někdy vyzkouším, jestli je mi líp s jednou knihou, nebo jednou čtečkou se spoustou knih.
Dík za podnětný rozhovor.
Pravé jaro nepřichází. Magazín i60 si ho dovoluje vyhlásit sám
Jana Šenbergerová 24.4. 13:28
Prohlédla jsem si fotografie a redakci vůbec nezávidím. Bude mít těžkou práci rozhodnout, která je nejhezčí. Mně se líbí všechny, jen u dvou jsem měla dojem, že je matoucí popisek - magnolie - místo rododendron.
Tentokrát určitě vyhrál každý, kdo se zúčastní, protože potěší oči i duši nejednoho diváka.
Trénování paměti
Jana Šenbergerová 24.4. 09:53
Děkuji vám, paní Věro. Připomněla jste mi, že tohle všechno jsem absolvovala už před lety na kurzu Sylvovy metody kontroly mysli a stresu.
Všem vřele doporučuji, co tu píšete, protože všechny tyto metody báječně fungují.
Teď jen přemýšlím, jestli sem spadá také mé oblíbené "povídání si se sebou".
Bláznivě krásný svět
Jiří Libánský 24.4. 00:06
Možná tato báseň vypadá jako drobnost, ale ve skutečnosti je to ohromné vyznání lásky k životu.
Novinka: popovídejte si v přímém přenosu s přáteli na portále i60
Josef TALIÁN 23.4. 22:33
Rád poznávám dobré a veselé lidičky,kteří mají rádi dobrou muziku,sám jsem muzikant hraju na harmoniku a klávesy.
Vždyť muzika/ta pravá česká/ je život.
Bílá
Jana Šenbergerová 23.4. 10:39
A stejně bílá je vaše poezie,
čistá jak padlý sníh
všemi barvami duhy žije.
Kouzlo romantických cest
Jana Šenbergerová 23.4. 10:18
Mám to štěstí, že sice žiji v paneláku na sídlišti, ale do přírody to mám, co by kamenem dohodil. Teď v důchodu mohu kdykoliv s batůžkem na zádech vyrazit do lesů a, než začne ta pravá turistická sezona, nepotkat několik hodin ani nohu, i když všude kolem je "živáčků" plno. Les zní jejich hlasy a vzduch se třepotá nejen teplem, ale i nesčetnými mávnutími hmyzích křidýlek i pěkně velkých křídel různých ptáků. Když máte štěstí, můžete pohlédnout do očí srny, která pro jistotu váš pohled dlouho neopětuje a neslyšně zmizí v mlází. V takových chvílích mám jistotu, že se nacházím v té nejlepší společnosti.
Paní Dano, vybrala jste velmi příhodnou chvíli k pozvání do přírody. A máte pravdu. Všechno je jen o chtění.
O sbírání nápadů
Zuzana Pivcová 21.4. 21:02
Vzpomínám si, že kdysi zveřejnili v nějakém časopise přehled nejbláznivějších "vynálezů", které ten patentní úřad nikdy nepřijal, ale pro pobavení byly báječné. Ty Vaše nápady by mě docela zajímaly.
Snový návrat k moři
Jarmila Peerová 21.4. 04:58
To je krásný návrat Jituško,to se Ti povedlo,sen o moři já také můžu...ten začátek se mi moc líbí...
Otevři
Nina Šachová 20.4. 10:26
Nádherná báseň, která vezme za srdíčko a rovněž krásný obrázek k ní.
Se mnou
Jarmila Peerová 19.4. 18:14
Těžko hledám slova...další nádherná báseň,z celé dlouhé řady úžasných....díky Zuzko.
Historickým sídlem roku 2012 se stala Jilemnice
Zuzana Pivcová 18.4. 19:48
Já jsem se taky narodila v Jilemnici, i když jsme tam nebydleli. Byla jsem tam snad dvakrát v životě, ale městečko je pěkné, ostatně jako celý ten kraj.
Veselá je dědina
Jarmila Peerová 18.4. 10:43
Nadarmo se nezpívá : " Morava krásná zem ",Vy jste mi připomněl časy veselé,při návštěvách sklípků a ochutnávání výborných vín.Kdysi jsme jezdívali každoročně a tak utužovali pracovní kolektiv.Nádherné vzpomínky,teď i díky Vám...
Andělé
Jarmila Peerová 18.4. 10:39
I já mám pocit,že jim mnohé dlužím,proto jsem si to s chutí přečetla a souhlasím s Vámi...napsala jste to s láskou a krásně.
Cizota
Jarmila Peerová 18.4. 10:35
Moc pěkné,zaujalo mě to téma a ta duše v cizím těle...Jako vždy,hodnotím - skvělé....
Zavírám oči
Jarmila Peerová 18.4. 10:31
Opět jen s obdivem se mohu zeptat :" Kam na ty úžasné nápady chodíte ?"
Peklo nebo ráj,to jedno je,nádherně se Vám to vždy rýmuje...díky
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.