Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vítr

Jitka Chodorová 12.4. 12:07
To ví jen déšť a vítr kolem nás,ten vítr,co začal právě vát...to se vám Jano povedlo.

Vcházíš

Nina Šachová 11.4. 19:33
Zuzko, Ty budeš jednou povinná školní četba.

Máte mezi přáteli i mladé lidi? Pokud ne, jste sami proti sobě

Jana Šenbergerová 11.4. 17:56
Kamarádky o hodně starší než já zemřely, ale zůstali mi přátelé mezi 35 - 55. Báječně si spolu rozumíme a léta jsme spolu chodili na túry. S nimi si stále rozšiřuji obzory.

Stárnout znamená hloupnout? Nesmysl, říkají experti.

Jana Šenbergerová 11.4. 16:59
Musím napsat, že teď, ve vyšším věku, mě život baví mnohem víc, než když jsem byla mladá. Rozhodně si ho víc užívám.

Jen tak

Nina Šachová 11.4. 12:20
Nádherná, hlubokomyslná, člověčí báseň.

Stan - hrobeček

Jana Šenbergerová 11.4. 08:17
Líbí se mi vaše vyprávění ze života.

Chtěla jsem, chci

Jana Šenbergerová 11.4. 08:10
Optimisté žijí déle. Ať žije Zuzana!

Do nové kuchyně nové hrníčky!

Olga Štolbová 10.4. 22:29
Také mám pár vysloužilých i zasloužilých hrníčků i skleniček,které nikdy nevyhodím.Vždyť jsoou plné vzpomínek,moc dobře Vás chápu.

Integrovaná záchranná akce a (naše) reakce

Olga Štolbová 10.4. 22:21
Proč sem dosud nikdo nic nenapsal.Takový pěkný příběh a velmi vtipně popsaný.Paní Heleno, moc jste mě pobavila,i když to vyšlo už před více než rokem.Díky

Jaro

Jitka Chodorová 10.4. 12:26
Tak Jano,taky vás to vzalo,ale pěkně,to teda jo.

Svět reklamy a obchodu se mění: začíná ho zajímat starší generace

Jana Šenbergerová 10.4. 10:18
Jistě potěšitelné, pokud nás ovšem nebudou chtít reklamy masírovat tak, jak to zkoušejí na méně zkušených. My se totiž tak snadno obalamutit nedáme, protože víme, zač je čeho loket.

Díky ti

Jana Šenbergerová 10.4. 10:08
Moje Múza je i Múzou vaší, jen v mých verších jiné rýmy raší. Ač se liší námi psané věty, rozkvétají podobnými květy.

Intuice

Zuzana Pivcová 9.4. 21:12
Myslím, že domněnky, často neopodstatněné, si vytváříme všichni, zatímco intuice jsou nám dány v různé míře a je to opravdu již dar (někdy až skoro zátěž) od Nejvyššího.

Konečně

Jana Šenbergerová 9.4. 19:39
Krásná oslava tak dlouho očekávaného jara. U nás jsou ještě pořádné spousty sněhu a bude chvíli trvat, než se zahřejeme.

Začíná unikátní výstava „Ivan Lendl: Alfons Mucha“

Jana Šenbergerová 9.4. 16:09
Vidět takovou dvojlegendární sbírku bude jistě zážitek. Trochu Pražanům závidím, že to budou mít tak blízko. Před lety jsem v Moravském Krumlově viděla Slovanskou epopej a bylo to velkolepé.

Většině aktivních seniorů letní čas nevyhovuje

Jana Šenbergerová 9.4. 16:02
I těm, kteří nemají s posunem času žádné citelné potíže, to nabourává biologické cykly. Když je večer dlouho světlo, hůř se mi usíná

Bilancování Kamily Moučkové: „Ve svém životě mám čisto!“

Jana Šenbergerová 9.4. 15:08
I když neměla lehký život, dá se říci: Šťastná to žena. Přeji paní Moučkové pevné zdraví a hodně radosti ze života.

Slzy

Jiří Libánský 9.4. 14:02
Opět úžasná poslední sloka. Někdo vymyslí dobrý verš a pak za něj ještě něco dolepí, aby to byla celá báseň. Zuzana to dělá obráceně. Silným veršem nechá báseň na konci gradovat a zvýší tím působivost celé kompozice.

Logika srdce a logika rozumu

Zuzana Pivcová 9.4. 08:29
Pěkná úvaha, myšlenkově i trochu jako hříčka s ustálenými spojeními. Sama jsem si také na srdce vzpomněla před pár měsíci ve stejnojmenné básničce.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.